- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
AthlonXP #108683 üzenetére
Én ezt hanyagolnám, tele van olyan magyarázatokkal, amik nem fedik a valóságot.
A gyári kontraszt értéket sem célszerű emelni, mert valamelyik színcsatornát biztosan vágni fogja. Plusz a magyarázatok sem az igaziak.
Korában írtam egy összefoglalót hogy melyik kezelő beállítás milyen célt szolgál, arra érdemes rákeresni. Semmi nem változott azóta. -
csacsi77
senior tag
válasz
AthlonXP #106267 üzenetére
Én is ezt használom (Samsung S10), de akad és ha kikapcsol a telefon kijelzője, akkor a tévén is eltűnik a kép. Jó, mondjuk nem vagyok egy Android guru, szóval simán lehet, hogy velem van a baj.
De az előző TCL tévén pl. az RTLMost képét simán ki tudtam rakni a tévére úgy, hogy kikapcsolhattam a telefon képét és akkor is ment tovább a videó. -
KubanitoS
veterán
válasz
AthlonXP #105083 üzenetére
Az én háztartásomban van egy 65UM7450PLA LG és egy 43PUS8545 Philips is.
Az őszinte véleményem az, hogy az LG-nek egyértelműen szebb, élesebb képe van (IPS panel mindkettő) és jelenleg az LG mint márka a Philips előtt jár. A WebOS és a Magic Remote is nagyon jó dolog.
Philipsben véleményem szerint csak és kizárólag akkor szabad gondolkozni, ha érdekel az Ambilight, ami nagyon meg tudja dobni az élményt (de ahogy nézem az általad kinézett modellben ilyesmi nincs). Nálunk az LG a nappaliban van, a kisebb Philips a hálóban, ahol főleg este megy a TV és az Ambilight nagyon hatásos. Ezen kívül azonban az LG a jobb TV.
Lehet, hogy a Philips tud egy-egy jól hangzó technológiai cuccot, de véleményem szerint ezek annyit nem adnak az élményhez, ha látod, hogy a képe bizony nem tökéletes. Nem rossz, nézhető, de ha az LG-t nézem ott érezhetően más a minőség. (A felhasználás nálam HBOGO, Netflix, Youtube és néha IPTV.)
LG-t vedd a kettő közül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest