- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvileg a Zyxel-en se kellett (minidlna.sh rescan) csak ha azonnal látni szeretted volna, amint lejött.
Újraindexelni a Médiaszerveren most is tudsz, de nekem úgy tűnik nem ezzel van a probléma, ha a Sony-n már látható az új film. Nem lehetséges esetleg, hogy olyan formátumról van szó amit az LG nem, a Sony viszont ismer (az újabb tv-knél előfordul). -
Nem tudom, hogy eddig hogy csináltad, de webOS-ben nincs fájlkezelő, legalábbis úgy ahogy te érted. Mivel nincs smb protokoll, nem a klasszikus (windows) megnyitom a lejátszandó fájlt a működés módja. A synology-n állíts be egy (vagy a) Médiaszervert ami dlna-n keresztül küldi mindenhova a tartalmakat, amit a tv le tud játszani.
-
Borisz76
nagyúr
Ha minden eszközről elérhető mindkét NAS , akkor a gond a TV-vel lesz.
- Ha most kábeles a kapcsolat, akkor szüntesd meg és próbálkozz wifi-vel.....vagy fordítva.- Húzd ki a konnektorból 5-10 percre.....hátha.
- Frissítsd a TV szoftverét ( Firmware )
( Ha találsz frissítést, akkor előtte nézd meg a változások listáját azaz a change log-ot.....mert sokszor inkább ront a helyzeten 1-1 újabb FW , bizonyos funkciókat kivesznek ( DTS támogatás stb...) más funkciókat betesznek ....esetleg apróbb hibákat javítanak !!!)- Állítsd vissza alaphelyzetbe a TV-t.
Talán ez az utolsó amit érdemes lehet kivitelezni.....
Biztos van még más lehetőség....most hirtelen ezek ugrottak be. -
junior19
senior tag
A mostani beállításaidat még mindig nem tudjuk, így nehéz viszonyítani.
A két linkelt tippek sem igazán jók, az egyik konkrétan játékhoz ajánl beállításokat, a másik pedig az Élénk képmódot, ami a jótól nagyon messze van.
Általában a Szakértői képmódok a legpontosabbak. A környezethez megfelelő háttérvilágítás értéket választani, a gamma értékével próbálkozni a sötét jeleneteknél(minél alacsonyabb a gamma értéke, annál világosabb a kép), világosabb környezetben a Fényerő értékét megemelni pár értékkel a gyári 50 értékről, mert bezárja a fekete közeli részleteket.
Ha ips paneles a tévé, akkor a fekete közeli megjelenítésben nem lehet csodát várni tőle. -
junior19
senior tag
Az a baj, magában így a kérdést nem lehet értelmezni.
Ha megkérdezem egy főzős topikban, hogy tudnék a töltött káposztám ízén javítani, de semmilyen információt nem adok, akkor nehéz tippet adni.
Mi a baj a jelenlegi megjelenítéssel? Mit várnál el, milyenek a felhasználási szokások? Jelenleg milyen beállításokat használsz?
Ezek nélkül az információk nélkül esetleg kaphatsz olyan tippet is, hogy számodra még rosszabb lesz a megjelenítés. -
Breki
veterán
Nekem 635V van és nem értek egyet szerintem egyáltalán nem szar, nekem a mai napig tetszik a képe és jelenleg nem is gondolkozom cserén, max soundbar fejlesztésen.
Arra viszont emlékszem, hogy anno sokat kellett játszani a beállításokkal mire nekem igazán tetsző lett.
Voltak itt is vagy másik fórumon alap beállítások amiket kiírtak, megadtak azokat módosítgattuk.
Most hímtelen nem találom csak ezt de innen talán el lehet indulni.
[link]
[link] -
Breki
veterán
Itt körbejártam a témát.
[link]
Eredeti távirányítót pár ezerért tudtam szerezni hozzá.
Magic remote kicsit rizikósabb volt ami mindent tud, hangvezérlés, mutató stb, de szerencsére találtam egy boltot ahonnan 15 ezerért teljes értékű jött. Olcsóbban is be lehet szerezni nem teljes funkcióst.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest