Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityupityu
veterán
válasz
Cr00py #113654 üzenetére
Nem lehet, hogy véletlen rá okéztál előtte? Mert ugye minden bekapcsolásnál előjön. Lehet, hogy mielőtt fölvillant volna más okból rányomtál véletlen. Legalább is nekem már volt ilyen. Ezzel a tévével is és másikkal is. Mint írtam, nem használom a tévét semmilyen netes dologra, de ettől függetlenül rá van kapcsolva a hálózatra, jelzi is a frissítéseket.
-
Vasti74
senior tag
válasz
Cr00py #113586 üzenetére
Úgy látszik az LG-nél eldöntötték, hogy a TV mostantól nem TV, a név megtévesztő, hanem egy kijelzőbe integrált médialejátszó-szerű akármi, aminek van tunerje, és némi gombnyomogatás után akár még tévécsatornákat is lehet rajta nézni ;-)
A technika fejlődik, az értelem meg fogy, sajnos... -
Vasti74
senior tag
válasz
Cr00py #113568 üzenetére
Most hogy mondod: tényleg, ezen kissé meglepődtem! Mert nálam is ki van kapcsolva az automatikus frissítés, eddig kérdezett is mindig, hogy akarom-e frissíteni, de most nem. Még mindig ki van kapcsolva, ettől függetlenül frissült. Még jó, hogy van ilyen beállítási lehetőség, amivel csak akkor foglalkozik, amikor akar...
Még egy kicsit csiszolgatnak a szoftveren, és inkább elhozom anyutól a pincéből a 72 centis Thomson Black Diva-t, az majd nem akar okosabb lenni nálam ;-) Meg ahhoz legalább hangprojektor sem kell ;-)
-
Vasti74
senior tag
válasz
Cr00py #113559 üzenetére
Nekem is frissült a tévém - tök béna :-( A kisebbik lányomnak pár hete vettem egy új LG-t, az már eleve ilyen volt. Szóval a fejlesztők úgy gondolták, hogy ez így faca...
Nem értem, hogy miért nem kérdeznek meg egy felhasználót az utcán, hogy szerinte hogyan kellene működnie a tévének?!
Ami még kiakaszt: Input, NAS (dlna) , bemegyek a videk könyvtárába, meg akarok keresni egy videót, aminek csak részben tudom a nevét. beírom a keresőbe, de csak Youtube stb. találatokat hoz: ahol éppen vagyok, amilyen funkciót használok, ott még véletlenül sem keres! Profi... Azt még nem próbáltam, hogy a Youtube kliens listázza-e a NAS-on lévő videókat, ha ott keresek ;-)Már vagy 10-15 éve beletörődtem, hogy a szoftverfejlesztők bármilyen hardverből (számítógép, tévé, médialejátszó, autó, hifi, stb.) hulladékot tudnak csinálni két mozdulattal...
-
-
PitLee
őstag
válasz
Cr00py #98870 üzenetére
Ne tudom müködik-e, nálatok.
https://factory-reset.com/wiki/LG_Service_Menu
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest