- iPhone topik
- Netfone
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morgulfz
tag
válasz
pecccccccca #109568 üzenetére
Köszi a tippet
-
morgulfz
tag
válasz
pecccccccca #109565 üzenetére
Most 20-30 ezer miatt nem rizikózok. Akkor googlizok egyet és megveszem. Ahogy nézem 400.000 az Alzán. Ott a legolcsóbb most. Köszi a tanácsot
-
Eagl3
veterán
válasz
pecccccccca #109563 üzenetére
-
morgulfz
tag
válasz
pecccccccca #109563 üzenetére
Szia! Királyság. Még felmerült bennem egy olyan, hogy ugye április 1 től kapható a C2. Szerinted a C1 ára lejjebb fog menni jelentősen?
Köszi -
morgulfz
tag
válasz
pecccccccca #109491 üzenetére
Nem javíttatom meg. Jöhet a C1
Amúgy olvasgattam a C2 ről de nem hiszem hogy megér 760.000 Ft ot az 55”, szóval marad a C1. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
pecccccccca #109496 üzenetére
köszönöm szépen! valahogy nem találtam meg... pedig így már egyértelmű. elnézést
-
válasz
pecccccccca #109182 üzenetére
Nos, ide is nagyon igaz, minden éremnek két oldala van. Ha nincs ez a gyors fejlődés, akkor lehet még most is képcsőves tévéket néznénk. És még lehetne sorolni mi minden nem lenne.
-
gyeniko
őstag
válasz
pecccccccca #109182 üzenetére
Valóban, de jó sok nézőpontja van ennek (is). A Samsung dolgozóknak is megvan a sajátjuk, az itt kapott fizetésből etetik a gyerekeiket. A Samsung által befizetett nem szerény összegű nyereség adók és az eladott készülékek után beszedett fogyasztási adók (ÁFA) növelik az országok költségvetési bevételeit, jobb helyeken ebből finanszírozzák az oktatást, egészségügyet, stb. Ettől válik kicsit összetettebbé a probléma.
-
válasz
pecccccccca #109178 üzenetére
Ez már továbbfejlesztett kapitalizmus. Fogyasztói társadalomnak hívják.
Egyébként én a Netflix-nél ilyen problémáról nem tudok, csak az HBO Go-nál fordult velem is elő. Ez is bizonyítja, hogy nincs tényleges problémáról szó, ez csak egy üzleti modell az HBO-nál, aminek a hátterében akár titkos megállapodások is lehetnek a készülék gyártókkal. -
jattila48
aktív tag
válasz
pecccccccca #109176 üzenetére
Na hát ez az ami nagy szemétség. Más okot én sem tudnék mondani. De azért az, hogy egy 4 éves drága, egyébként teljesen jó készüléket emiatt dobj ki és vegyél újat, megérdemelnék a gyártók, hogy jókora bírságokat szabjanak ki rájuk.
-
Gömbike
senior tag
válasz
pecccccccca #109008 üzenetére
Ezért követek meg érte mindenkit. Ez volt a zavaró [link] , de nyilván ez csak iránymutató.
Mindezektől függetlenül jó rajta streaminget nèzni, viszont el kezdek lassan gyúrni egy 75-77”-os oledre. Pár év múlva talán nem lesz a fizunkhoz képest horror az ára.
-
Gömbike
senior tag
válasz
pecccccccca #108978 üzenetére
Ma leveleztem egyet az LG Magyarországgal. Nem tudta megmondani az ügyintéző a betűkódok alapján, azt írta, hogy marad a fizikai megtapasztalás
-
válasz
pecccccccca #108978 üzenetére
Magyarul boltban bontassam ki, kopogtassam meg, aztán ha jó, akkor viszem?
Vagy webshopban rendelésnél 14 nap elállással?Ezekkel nem szeretnék szórakozni...
-
aradebil2
senior tag
válasz
pecccccccca #108932 üzenetére
Úgy látszik nem csak panelből van hiány hanem matricából is, azt rakják fel a hátuljára amelyikből még éppen van
-
rainman72
nagyúr
válasz
pecccccccca #108932 üzenetére
Ennyi köszi
-
Majom19
tag
válasz
pecccccccca #108927 üzenetére
Nekem sincs bajom vele, de anya szeme nem olyan jó így nagyobb tevét szeretne.
Ez meg megy a kisszobába. Szerintem meg felesleges oda. -
Majom19
tag
válasz
pecccccccca #108924 üzenetére
Értem. Mostani ips: 48.5" LG 49UJ701V - SpecificationsDisplay: 48.5 in, IPS, Direct LED, 3840 x 2160 pixels.Viewing angles (H/V): 178 ° / 178 °
Nemrossz csak kicsi 5x5-ös szobába. -
parkr
őstag
válasz
pecccccccca #108867 üzenetére
-
mgaben
senior tag
válasz
pecccccccca #108839 üzenetére
Már úgy értem, hogy a sima számítógép monitort a számítógép nem kapcsolja ki a megadott idő alatt ha filmet nézek rajta. Azt gondoltam, hogy a tv-nél is ez van, de ezek szerint nem.
-
Szállító76
tag
válasz
pecccccccca #108758 üzenetére
Köszi.
-
Szállító76
tag
válasz
pecccccccca #108751 üzenetére
Szia.
Ez tetszik. Melyik típus? -
Croft-21
őstag
válasz
pecccccccca #108441 üzenetére
Szerencsére annyira nem zavaró, mert halkan zúg. Ezért szerintem nem fogom vissza vinni.
Más: lassan egy hete van meg a tv és pár napja felfedeztem, hogy van egy mediaklikk gomb, amiben például híreket, időjárást lehet megnézni, ami tök jó. Viszont már két napja nem tölti be a híreket, csak ki van írva, hogy hírado.hu de semmi tartalom. Ez vajon mitől van? Pár napja még működött. -
Croft-21
őstag
válasz
pecccccccca #108366 üzenetére
Én sem szeretnék összeveszni ezen senkivel, én csak megoldást keresek a problémára. Este majd újra megnézem a beállításokat.
-
Croft-21
őstag
válasz
pecccccccca #108363 üzenetére
Sehol nem írtam olyat, hogy a tv-re gyanakodom. Tegnap óta van meg a tv, segítséget kértem a probléma megoldásában: "Ha mondjuk megrendelném a mindigtv-t CI modullal, akkor szerinted megoldódna a probléma?"
-
csixy
addikt
válasz
pecccccccca #108308 üzenetére
Köszi ! az oled kezelést ki kellet kapcsolnom hozzá.
-
válasz
pecccccccca #108267 üzenetére
Írtam is hogy bármi is okozza - már bocs
-
válasz
pecccccccca #108264 üzenetére
Pedig panaszkodnak rá, bármi is okozza, de ez itt már tényleg off
-
sanca72
tag
válasz
pecccccccca #108260 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, de nem sokkal vagyok előrébb. Az lesz, hogy végig olvasgatom türelmesen a fórumot és nem kapkodok. Lehet marad egy 165 cm oled. Jövőre hozza a samu a saját kék hátteres paneljét és talán lejjebb mennek az árak a nagyobb tv-k nél is.
-
válasz
pecccccccca #108255 üzenetére
Az OLED-nél az biztos, hogy a fekete az tényleg fekete - de ha benézel az OLED topicba akkor azért van vele gond, még felhősödés is elő szokott fordulni.
-
sanca72
tag
válasz
Na most jöttem haza az MM-ből és lebeszélt az eladó az LG NanoCell 86NANO753PA modellről, mert mint mondta keret ledes és nem tetszett a háttér megvilágítása. Na mindegy is nem értek hozzá engem be lehet vezetni az erdőbe nem találok ki. Ajánlott egy másikat ami már teljes háttérvilágítással rendelkezik, de az meg még drágább [link]
Most már viszont komolyan elgondolkodtam a méret csökkentésen, mert az asszony meglátta az oledet és elájult től. A poén az volt, hogy azt hitte 799 999 ezer, de egy kilences lemaradt. A lényeg lehet, hogy egy 165 cm oleddel kell beérjem, és lemondok a 86" méretről a minőségi kép javára.
-
rainman72
nagyúr
válasz
A 82" csak ugy mond 500e lett volna,még talán az megérte volna
-
Kaba
veterán
válasz
pecccccccca #107761 üzenetére
Nem így van,következő választási lehetőségek vannak az automatikus kikapcsolásnál,
Ki
2
4
6
8 óra. -
rainman72
nagyúr
válasz
pecccccccca #107692 üzenetére
Mert erre fussa
Jelenleg.A végén már semmit se adnak a pénzedért,annyira szarnak a minőségre meg a tv megjelenitésére.
Ez a gond,tényleg fel kell adni az lcd vonalat. -
válasz
pecccccccca #107692 üzenetére
jaja, jókis OLED, jöhetnek a dead pixelek, beégés, felhősödés - mondjuk a feketére legalább ott nincs panasz valóban
-
mrmft
senior tag
válasz
pecccccccca #107602 üzenetére
Ezen ne legyel meglepodve, nekem a VA-s TV-re mondtak, hogy IPS.. Fogalmuk sincs, ami elgge elszomorito.
-
válasz
pecccccccca #107597 üzenetére
"Mármint ezek a mutyis, szürkeimportos, “gerinctelen” eMag, Alza, Edigital meg a társai." - Alza, Edigital-eMag (már egy cég, eMagnál a nem marketplace-s), pontosan ugyanolyan garanciát adnak mint az Euronics vagy a MediaMarkt.
-
vargalex
félisten
válasz
Még az a szerencse, hogy az LG szerint többek között az eMag és Alza is hivatalos partner (random TV-t kiválasztva)...
Én is közvetlenül az LG-nél szervizeltettem (és mivel maradt a hiba, kaptam csereutalványt) az eMag-nál vásárolt TV-met. -
blakey
titán
válasz
Mármint ezek a mutyis, szürkeimportos, “gerinctelen” eMag, Alza, Edigital meg a társai. - ha gyári garanciát adnak akkor semmi probléma nincs velük. A fehérimportos cégekkel néha mehetsz a falnak ha ügyet szeretnél intézni és erősen ellenállnak. Nem fekete és fehér a világ ahogy korábban volt. eMag is változott, pozitív irányba, amióta az ED-vel együtt vannak.
-
vargalex
félisten
válasz
pecccccccca #107594 üzenetére
Pedig szerintem nagyon általános szokás, hogy esetleg megnézi személyesen valahol a vásárló (ez a lépés sok esetben ki is marad, mert ajánlások alapján történik a választás), majd megrendeli egy (akár jóval) olcsóbb helyen. Na, ez ami most felejtős. Pl. én, amikor vettem a 49UN74003LB-t (majd váltottam 50UN81003LB-re) mindkettőt a Media Markt-ban volt alkalmam megnézni, de eMag-ról rendeltem kb. 20000 Ft-al olcsóbban...
-
vargalex
félisten
válasz
pecccccccca #107592 üzenetére
Egy gond van: ezek alapján a webshopos rendeléseket el lehet felejteni, vagy sok lesz a visszaküldött termék...
-
válasz
pecccccccca #107573 üzenetére
Urak!!
Én azt mondom amit az üzletben mondtak, és amit tapasztalok.
Nem nagyon merem ütögetni erősebben. Megpróbálom felvenni.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
pecccccccca #107551 üzenetére
42 LF652V?
-
Kaba
veterán
válasz
pecccccccca #107551 üzenetére
Nem mindegyiken.2018-as modellektől kezdődően és nem minden kivitelben.
-
válasz
pecccccccca #107539 üzenetére
..akkor fölöslegesen zaklatnám az ügyfélszolgálatot??
A Zasszony akart valamit megnézni, de már beletörődött sorsába.
#107540mrmft:
Köszönöm, közben rájöttem, h exFAT-ra volt formázva a meghajtó azért nem vette a frissítést. Megtörtént, de változás semmi, a jelenség maradt.
Viszont azt tapasztaltam, ami óriási szerintem, h tudok úgy felvenni, h közben más csatornát nézek, vagy ki van kapcsolva a tv. Az előző LG-tv-m sajnos csak azt tudta rögzíteni amit éppen néztem, annak viszont nem sok értelme volt. -
BonScottHUN
újonc
válasz
pecccccccca #107500 üzenetére
A kábel vadonat új. Wifin megy a 100 Mbit mint irtam. Kábelesen nem akar 50 Mbit fölé menni. Amúgy a Netflixen mértem a hálózat ellenörzése alatt. Mindig 100-101 megabitet mért wifin,kábelen meg 46-48-at maximum. Tehát a hálókártya tud 100Mbitet.
-
Apa+Fia
aktív tag
válasz
pecccccccca #107360 üzenetére
Köszönöm!
-
Obyboy
addikt
válasz
pecccccccca #107354 üzenetére
És Kaba köszönöm a segítséget.
pecccccccca: mennyire vagytok megelégedve a készülékkel?
Tudom LCD és nem OLED de sötét szobában a sötét kép esetén a fekete mennyire elfogadható és nem szürke?
Betekintési szöge milyen, VA panel miatt van torzulás oldalról vagy nem vészes?Kaba: mi a különbség a PR és a PA modell közt?
-
Kaba
veterán
válasz
pecccccccca #107354 üzenetére
A Telekom is ezt fogja szállítani a termék leírás alapján.
A tévé modell az PR,de a leírás az PA-ra vonatkozik,így valószínűleg egyformák. -
Kiskutya
veterán
válasz
pecccccccca #107260 üzenetére
Főleg ha fociba szabadrúgás van!
-
Kiskutya
veterán
válasz
pecccccccca #107258 üzenetére
Mondjuk ez pont jó ha olyankor csinálja amikor néznél valamit.
-
dropi
senior tag
válasz
pecccccccca #107253 üzenetére
Imádom az élénk színeket, a Philipsen is mindent élénk módban néztem kb :D
-
dropi
senior tag
válasz
pecccccccca #107247 üzenetére
Köszi, tehát akkor ha ugyanannyiba kerül, inkább a BX legyen, jól sejtem?
Köszi szépen a segítséget!
-
vargalex
félisten
válasz
pecccccccca #106993 üzenetére
Wifire egyik szolgáltató sem vállal semmit. Én egyébként nem is adnék csak modemet az usernek. Utálom a HGW-ket, de sajnos ez van. Persze ez csak az én véleményem...
De azért azokat a wifi beállításokat nézd át, amit írtam.
Kérdés, hogy segít-e. Ugyanis te hiába engedélyezed a 40 MHz csatornaszélességet, az Iphone-ban 2,4 GHz-en ez nincs engedélyezve, azaz mivel 1 antennás, így maximum 72 Mbps lesz a kapcsolatis sebesség. Amiből a gyakorlati sebesség kb. 35-40 Mbps maximum. A TV oldalán nem tudom mi a helyzet... Ha az adott videó ennél nagyobb bitrátájú, akkor egyértelmű, hogy akadások lesznek. -
asdf_
veterán
válasz
pecccccccca #106993 üzenetére
Diszkont ár, diszkont szolgáltatás.
-
vargalex
félisten
válasz
pecccccccca #106980 üzenetére
Ilyen felállásban ugye a lejátszást a telefon végzi, a TV-re csak a képernyő tartalma kerül. Azaz csak a köztük lévő hálózat áteresztő képessége lehet a szűk keresztmetszet.
Ha van lehetőséged, akkor keress szabad csatornát, azt állítsd be a routeren, illetve, ha lehet, akkor engedélyezd a 40 MHz csatorna szélesség használatát.
De, ahogy a kolléga is írja, az 5 GHz-es sáv használata biztosabb megoldás. -
asdf_
veterán
válasz
pecccccccca #106980 üzenetére
5 GHz-es wifid van-e? Azon lóg-e mindkét készülék? Ugyanazt a file-t átmásoltad-e pendrive-ra, HDD-re, NAS-ra (utóbbi kettő szintén 5 GHz-es wifin lógjon a tv-vel együtt) és megpróbáltad-e úgy lejátszani?
-
asdf_
veterán
válasz
pecccccccca #106977 üzenetére
Vagy ennyit tud a két készülék kapcsolata?
Elképesztően sokat lendítene a válaszok számán és színvonalán, ha azt az apró, iciripiciri részletet nem hagynád le, hogy ugyan, hogy a bánatban csatlakozik ez a két készülék egymáshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest