- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz
red laci #13876 üzenetére
Én a zip-el romok feltelepítéséről beszéltem.
Ha nem rootolt, akkor valószínű recovery sincs rajta, tehát nem tudsz belépni hogy egy másikat felrakj.
Az említett gomb kombinációra töröl mindent még a belső tárhelyet is ha jól tudom.A flashtool-os megállásra más okosságok vannak..., lásd xda: pl. ez
-
stefi68
addikt
válasz
red laci #13873 üzenetére
Azóta többször is volt "Security Error"-om más rom felrakásakor.
Recovery szerencsére mindig megmarad, így erőltetni kell az abba való belépést a bootoláskor.
Bootstack-tól függően két módszer van ugye. Elég nehéz elcsípni az LG logónál a gomb kombináció váltást, de többszöri próbálkozással sikerül azért.Ez eddig mindig bejött, egyszerűen felraktam egy másik romot és kész. Sose néztem partíciókat, meg egyebeket. Szerencsére (kop-kop) megúsztam eddig a komolyabb műveleteket...
-
Rasnac
aktív tag
válasz
red laci #13176 üzenetére
Szia
Egy unbrick nevű folyamatot kell csinálni mert valszeg tégláztad a mobilt .
Probáld meg behozni a twrp t gombokkal (sajna nem vágom nálad mivel kell ) és ha az nem jössz össze akkor a téglamentesítést tudom javasolni összefoglalo szerint viszont vigyázz hogy a saját tipusod hoz szedd le a fájlokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest