Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
(#8217) iceq9999: Flesseltem az új lollit, de érintési hiba lett. Nem ott érzékelt, ahol hozzányúltam, hanem máshol és egyszerre több helyen. Itt jött még 3 lolli flesselés, mindenféle wipe-al. Próbáltuk még a touch firmware update-t, de semmi. (lehet először kellett volna egy gyári visszát nyomni, 1. user error). Aztán..... recovery-ből vissza lett állítva az eredeti rom, de maradt a touch hiba. És itt döntöttem a kdz fles mellett, DM zip-je helyett, el is felejtettem, hogy van
(2. user error) Kdz fles közben persze megállt 9%-nál, azt onnan sehova. Onnan se download se recovery nem volt. Linux, partíciók, img másolás sikeres, de nem volt hajlandó utána sem se recovery se download módban menni/lenni. Valószínű volt még 1-2 user error, de hát ilyenkor az ember pánikol sajnos. Csak lg logó.....és többet a gép sem a linux sem látta....Itt vannak a képek az esethez: [link] [link] [link]
(#8224) DroiDMester : Ja, jobban át kellett volna gondoljam a lépéseket. Remélem megúszom olcsóbban, majd kiderül. Köszi azért.
Ez tehát megint mindenkinek egy eset, hogy nem kell kapkodni, és elolvasni mindent. Valószínű valami basebandot vagy bootloadert nem flesseltem, vagy egyéb user error....
Új hozzászólás Aktív témák
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 94% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(2. user error) Kdz fles közben persze megállt 9%-nál, azt onnan sehova. Onnan se download se recovery nem volt. Linux, partíciók, img másolás sikeres, de nem volt hajlandó utána sem se recovery se download módban menni/lenni. Valószínű volt még 1-2 user error, de hát ilyenkor az ember pánikol sajnos. Csak lg logó.....és többet a gép sem a linux sem látta....