Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• (#8217) iceq9999: Flesseltem az új lollit, de érintési hiba lett. Nem ott érzékelt, ahol hozzányúltam, hanem máshol és egyszerre több helyen. Itt jött még 3 lolli flesselés, mindenféle wipe-al. Próbáltuk még a touch firmware update-t, de semmi. (lehet először kellett volna egy gyári visszát nyomni, 1. user error). Aztán..... recovery-ből vissza lett állítva az eredeti rom, de maradt a touch hiba. És itt döntöttem a kdz fles mellett, DM zip-je helyett, el is felejtettem, hogy van :(( (2. user error) Kdz fles közben persze megállt 9%-nál, azt onnan sehova. Onnan se download se recovery nem volt. Linux, partíciók, img másolás sikeres, de nem volt hajlandó utána sem se recovery se download módban menni/lenni. Valószínű volt még 1-2 user error, de hát ilyenkor az ember pánikol sajnos. Csak lg logó.....és többet a gép sem a linux sem látta....

Itt vannak a képek az esethez: [link] [link] [link]

(#8224) DroiDMester : Ja, jobban át kellett volna gondoljam a lépéseket. Remélem megúszom olcsóbban, majd kiderül. Köszi azért.

Ez tehát megint mindenkinek egy eset, hogy nem kell kapkodni, és elolvasni mindent. Valószínű valami basebandot vagy bootloadert nem flesseltem, vagy egyéb user error....

Új hozzászólás Aktív témák