- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Illusion1010
senior tag
Én is azt használtam. LG Flash Tool 2014
Kíváncsi vagyok, hogy nálad összejön-e elsőre. Nekem éjjel 1-től 5-ig tartott a művelet, legalább 5x flasheltem újra, mindig közbejött valami, vagy a jogosultságok nem voltak rendben, vagy kimaradt egy-egy parancs, vagy az ADB kapcsolat nem működött rendesen. Persze így visszagondolva mind user error volt, ha figyelmesebben járok el, akkor elsőre is működhetett volna.
-
Illusion1010
senior tag
Ilyenkor az ADB Shellnek a telefon kijelzőjén root jogokat kellene kérnie. Amennyire tudom, minden kitkat-ben van magyar nyelv. Én ezt a V20F-et raktam fel:[link] Egyébként hash érték alapján nincs különbség a 16 és 32GB-osnak mondott ROM-ok közt. De amit linkeltem, az tuti jó, mert most nekem is az van rajta, és megvan minden tárhely.
-
Illusion1010
senior tag
-
Illusion1010
senior tag
Szóval, letöltöd ezeket a fájlokat a telefon tárhelyére, majd RootExplorer-rel átmásolod őket a system/bin mappába. Beállítod a jogosultságokat mindegyiken 755-re.
- A telefonodnak rootolva kell lennie.
- Bekapcsolod az USB Hibaelhárítást.
- Csak töltés módban összekötöd a géppel.
- Rendszergazdai módban indítod a Minimal ADB programot.
- Kiadod az adb devices parancsot, ha van kapcsolat, akkor egy számsor lesz a válasz, (ha nincs akkor valami driver probléma van, LG USB drivert próbáld meg újratelepíteni.)- Bemásolod a következő parancsot:
adb shell
su
cd /system
parted /dev/block/mmcblk0 entert nyomsz- Következő parancs a print entert nyomsz, erre kilistázza a meghajtókat, ha minden rendben van, a 35. sorban ilyen értékeket kell látnod: 4110MB 31.2GB 27.1GB ext4 userdata
Ha ilyen hibaüzenetet látsz: Error: The backup GPT table is not at the end of the disk, as it should be.
This might mean that another operating system believes the disk is smaller.
Fix, by moving the backup to the end (and removing the old backup)?
Fix/Ignore/Cancel? Írd be hogy fix, enter.A válasz: Warning: Not all of the space available to /dev/block/mmcblk0 appears to be
used, you can fix the GPT to use all of the space (an extra 30294016 blocks) or
continue with the current setting?
Fix/Ignore? fix , enter.- Következő parancs quit erre kilép a parted program.
- Következő parancsokat másold be:
adb shell
su
cd /system
dd if=/system/bin/sgpt32g.img of=/dev/block/mmcblk0 bs=512 seek=61071327 conv=notrunc
dd if=/system/bin/pgpt32g.img of=/dev/block/mmcblk0 bs=512 seek=0 conv=notrunc enter. pár másodperig eltart.- Utána zárd be a parancssort, húzd le a telefont, download módban KDZ flash a ROM-ot, majd indítás után még mindig 10GB-ot fogsz látni. Ekkor kell egy hard reset a Biztonsági mentés és visszaállítás menüből, és indítás után meglesz a 24GB tárhely.
Remélem valamennyire érthető volt.
-
-
HUTCHDB
nagyúr
A drivereket probaltad uninstallalni, ismet telepiteni?
Itt egy linuxos megoldas, de ha nincs kapcsolat a pc es a telefon kozott, nem tudom hogyan tudod kivitelezni.[link]
Meg annyi jutott eszembe, hogy biztos, hogy ki van kapcsolva a telefonod, mielott download modba probalod tenni?
Probald nagyon hosszu, kb. 10 -15 mp-ig is nyomva tartani a kikapcsolo gombot. -
HUTCHDB
nagyúr
a drivert próbáld unistallálni, majd ismét feltenni, más, más portok, laptop, másik pc... ilyesmi dolgok jutnak eszembe...
(#1849) Danny365 !
de.
viszont download mód nem volt nálam sem.
ha semmilyen eszköz nem látja a telefont, akkor csak a driverekkel lehet próbálkozni, és igazából más ötletem nincs.
talán még xda-n kell a brick, vagy no connecting szavakra rákeresni, nekem is ott sikerült egyik helyről a másikra ugrálva megoldást találni. -
HUTCHDB
nagyúr
sajnos nem, vagyis nekem is ugyanannyi idő megkeresni, mint neked, mert már semmim nincs hozzá...
én is xda-an kerestem meg a konvertáló programot, és a stock romot is, és ott volt leírás is.
honnan vetted az img-ket, vagyis azokat a fájlokat, amit átalakítottál?
mert ott volt az egész eljárás ismertetve... -
HUTCHDB
nagyúr
Most mit ertesz linux-os megoldason?
Adb segitsegevel windows parancssorbol csinaltam az osszes fajl telepiteset, amelyeket elotte egyenkent atalakitottam img kiterjesztesuve. (Eloszor bin-e, majd atneveztem img-ve)Annyit meg, hogy a driverekkel volt gondom, tobbszor kellett lelepitenem, ujrainditgatni a pc-t, hogy a gep egyaltalan lassa a telefont.
-
Danny365
őstag
Én inkább attól félek, hogy a linux nem úgy fog viselkedni, ahogy kéne, ergo nem fog semmit se csinálni.
Az img fájlok lehet, hogy neccesek, kdz-ből ki tudod csomgaolni a szükséges img fájlokat ezzel.
A linkelt oldalon van leirás, hogyan kell. A kicsomagolás után viszont nem .img, hanem .bin fájlokat kapsz majd, egyszerűen csak ird át a kiterjesztést, mert egyébként ugyanaz. -
Danny365
őstag
A drivert amúgy is az után kezdené telepiteni, miután beléptél download mode-ba, szóval ez amúgy nem probléma.
Esetleg még annyit megpróbálhatnál, hogy belépsz a hard reset menübe (ne inditsd el, csak bootolj be oda, ahol mondja, hogy nyomd meg még kétszer a power gombot) bedugod az USB-t a telóba és a PC-be is.
Most elkezded nyomni a hangerő fel gombot (nem engeded el!), aztán most kikapcsolod úgy, ahogy szala irta, tehát nyomva tartod a power gombot egészen addig, amit először rebootol a telefon, aztán kikapcsolódik, felugrik az LG logo, majd megint kikapcsolódik. A power gombot itt elengeded,de a hangerő fel-t még mindig nyomod az elejétől fogva. Aztán ha most is a töltés jön csak be, akkor passz sajnos.(egyszerűbb, ha mondjuk bal kezeddel nyomod a hangerő gombot, a másikkal a powert)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest