Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Mielőtt nagyon belementek az egymás értelmetlen szapulásába az megvan,
hogy a Booster V hivatalosan 40 km-re képes? Állítólag 7.5Wh/km-t tud.
Akkor mi a nagy csoda azon, hogy 20-25 km-t el tudott menni alattad?
Kíváncsiságból megnéztem a részletes oldalát, ezt 70 kg-os pilótával értik,
20 km/h max. sebességgel, szélcsendben, síkon: 90 kg-mal már csak 22-t
jósolnak, ami stimmel az adataiddal (szóval valszeg' te se másztál hegyet).
Amint komolyabb terhelést kap az akku, sokat romlik a hatótáv. (A hideget
meg kifejezetten nem szereti: láttad te is jó egyharmados romlást mérve.)Csak azzal, hogy nem takarékos módban közlekedsz, nem megy 40 km-t,
hiszen ahhoz nagyon vissza kéne fogni a motor teljesítményét. Azt meg ki
szereti, nem igaz? Találtam egy oldalt, aminél lehet nézegetni ilyeneket.
Alapvetően biciklikről szól, szóval nincsenek légellenállási adataim. Meg a
motor paramétereket is csak a saját Kugoo-s ismereteimből állítottam be.
A "tuning" motorral nekem is 36 km/h volt a vége, tehát nagyjából jó lehet!
Szerk: a gyári motorral meg 28-nál többet nem ment, jól érthető okokból...Ui: neked egész véletlenül nem Booster GT-d volt?* Csak mert rémlik, hogy
nagyobb tempót tudott, mint ennek a 36 km/h-s vége, ami 48V rendszertől
érthető. Ahogy írtam, 36-ot ment az S1 is áttekercselt motorral... Viszont a
hegymászás kevésbé ment neki úgy: duplamotoroson gondolkodom belőle.
Nagyon kéne tudnia menni emelkedőn: 30 km/h fölött a szimuláció szerint.Ja és a nagyon sok edzés árt a légellenállásnak: egy széles hátú emberbe
jobban belekap a szél, mint a egy pálcikába, esetleg sörhassal, hehehe.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A testmagasság is igencsak befolyásoló tényező egy nyélgázas hatótávnál:
síkon jobban, mint a testtömeg, hiszen ha felgyorsult, az nem sokat számít.*: megtaláltam, másnak volt, és az 40 km/h-t simán vitte: teljesen logikus...
(A Kugoo S1 is menne 30 fölött gyári motorral 48V akkupakkal...
) -
devil-k
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Tőled sem vennék használt rollert.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Hány kg vagy? Mennyivel terhelhető a rollered? Nálad ennyi , add oda egy 120kg embernek a rollered kiváncsi vagyok- 5 foknál mennyi lesz a hatótáv.
Mindig lesz olyan, hogy nekem ennyi meg annyi. Annyi a változó, hogy pontos eredményt nem tudsz mondani
De nagy általánoságban amikor semmi konkrétumot nem tudsz (kg,hely,terep,teljesitmény, stb) a felezés a biztos.
Tavaly én sem figyeltem a hidegben kb 4 fok lehetett és egy hosszabb túra után éppen hazértem pedig félig szokott lenni az akku😁 -
eFeMeR74
senior tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Mert minden rollerba egyforma az akku igaz? Nem egyformán fog merülni.
Nálad a "jó" minőségű akku ennyit.
Általánoságban elmondható, hogy - fok alatt drasztikus is lehet az akkuk teljesítményvesztése.
Ezért kell fele hatótával számolni.
Persze lehet kisérletezni hátha csak az a 7km hiányzott.
Jó is olyan távolságról hidegben,esetleg esőben hazatolni😜😜 -
Putyin90
senior tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
A Sencor ki is esett, mert egyrészt elfogyott, másrészt nem állítható a kormánya és semmit nem találtam róla. Nem akarok rádobni 100+K-t, mert amire kell arra szerintem egy többszázezres roller felesleges. M365-öt sehol nem találtam. Szétnézek még a Xiaomik közt, mennyivel kerülne az többe, mint a Kugoo S1 Pro.
-
Putyin90
senior tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Nem is biztos, hogy minden nap használnám. Boltba járni kellene főleg, hogy ne kelljen gyalogolni, ami olyan 3-4 km táv lenne oda-vissza. Megnéztem kb. az összes magyar nyelvű tesztet róla és többen is panaszkodtak arra, hogy nyikorog, zörög menet közben. Mivel hosszú távra venném így jólenne ha vagy 5 évig kiszolgálna anélkül, hogy hozzá kellene nyúlni. Nem akarom mókolgatni sem, csak használni. És mivel nem vagyok éppen pehelysúlyú így kételkedem abban, hogy hosszú távon is bírni fogja.
-
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Kicsit kimaradtam a topikból és pont ide dobott vissza
Remélem jól vagy már nem értem a végére még a topiknak .
Majdnem hasonló történt velem egy kerekűvel mentem át zöldön és kanyarodóról majdnem elcsaptak alig bírtam ki kerülni .
4 nagy esésem volt abból egy lett kórház . Még mindig nem jött helyre a csuklóm.
Black mintha egyszer láttalak volna a városban
Sok a nagy gép Pesten . -
rumos14
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
köszi
-
cossie23
csendes tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Köszi a sok tapasztalatot,amit megosztasz. Igen, értem mit mondasz,viszont pénzben szűken vagyok és nem célom mindenhova ezzel menni. Egyelőre csak terv,ha úgy alakul, hogy tényleg ez kell nekem.most az a valóság, hogy kocsival kell ingáznom 200+ km-t naponta, ezért is egyelőre terv.
Köszönöm az ajánlatokat körül nézek,de még mindig úgy vagyok vele, hogy inkább olcsóbb legyen elsőre. -
bb.bocs
őstag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
+ ha jól tudom jövő évtől a boltok 3 év garanciát kötelesek adni, szóval még idén venném meg mert elfognak méginkább szállni az árak valószínű.... ami nekem van roller 460 volt,most 500, ki tudja hol áll meg ezek után.
-
kano
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Akkor azt ki kell cserélni akinek ilyen van.
-
kano
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Nekem nincs, de ennek a dupla motoros (2x800w) változatával egy fórumos kollégának volt.
Pü-ben jókat írt nekem róla.
Nekem szerintem tökéletesen elég lenne ez a rugózás is, mivel a mostani Xiaomin egyáltalán nincs.
-
mrrr74
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Gondolom használt is létezik és itthon is körül tud nézni használtban is. Plusz ha tudja, hogy hogyan néz ki egy olyan roller ami alkalmas a feladatra, akkor könnyebb lesz keresgélnie. Ezen kívül Kínából is van rá gari, továbbá nem egy esetről tudok, hogy a hazai garancia nem sokat ért, mert ami a baja volt, arra épp nem volt érvényes.

-
cossie23
csendes tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Köszi!
Akkor merre érdemes keresgélni? Vagy a súlyom miatt felejtsem el az elektromos rollereket? -
mrrr74
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Ami még jó lehet ebben az ársávban az a Ninebot Max G30, az is megáll kintről 600$ alatt és nagyon sokan szeretik és dicsérik.
-
jozsi252
veterán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Napi 10km maximum, és nem fontos hogy könnyű legyen. Átlagosnak mondható Budapesti úton lenne használva.
Az mit jelent hogy kicsit megtolni az árat? Mert mondjuk 180-190k még "kicsi"-nek mondható, de 250-300 már nem.Gigi01
Xiaomi 1S illetve a Pro 2 is a kinézettek között van, az 1S belefér a keretbe, viszont a Pro 2 már nem. Viszont annyi mozgástér még van hogy beleférjen a Pro 2 is ha sokkal jobb vétel.
Amúgy ezeknél az "olcsóbbaknál" mindenhol az van hogy súlyhatár 100kg. Tehát ha mondjuk egy 105-110kg-os emberke menne vele akkor meghalna a roller, vagy csak szimplán pár km/h lassabb lenne aztán kész? -
arcsin
senior tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Kiabálok, leugrok, elesek :D ebben a sorrendben
amúgy ált idöben kezdek el. Kedvencem amikor csengetek, hátranéz és ugyanott megy tovább
-
arcsin
senior tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Nekem van csengöm a kezdetek óta. Bár nem eroller, hanem Frédi és Bénis, lábbal hajtós, de sokszor lecsöngettem már az embereket az útból

-
LoyalGuard
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Sajnos en sem kezeltem jol a helyzetet, megkerdezte hogy vagyok de elkezdtem vele uvolteni hogy mit keres ott es takarodjon.
Lattam hogy nemnagyon van tudataban hogy rossz helyen setalgat. Persze mutogatta hogy a felfestes szerint az gyalogos jarda is, valojaban a felfestes csak arra figyelmeztetett, hogy keresztben atsetalhat gyalogos. (Amolyan zebra lesz hamarosan)
Megusztam majd 1000km-ert eses nelkul, erre ez... Szomoru.
Egyebkent ez a dozsa gyorgy uttol a margithid fele kezdod szakaszon volt. Ott jol el van valasztva a bicikliut es a jarda. -
LoyalGuard
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Nekem sikerult ma elcsusznom a mantissal...
Az volt a szerencsem hogy nem mentem sokkal, csak olyan 15km/h korul.
Mama a bicikliuton setalt teljesen nyugodtan, kikerultem de amikor kerultem vissza megcsusztam. Volt rajtam cucc rendesen, igy nagyobb gond nem tortent, de a jobb tenyerem lila es a bal vallam faj. A mantis meguszta feluleti serulesekkel, majd holnap atnezem. -
segadc
csendes tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Szia! Érdeklődnék, hogy a Kaboo rollereket hogyan ill. honnan lehet vagy érdemes beszerezni? Magyar árak eléggé horror kategória...
-
rushty
őstag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
A mantissal sok a baj és nem bírja az esőt. Twow-ról még nem hallottam panaszt.
-
rushty
őstag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Rosszabbra váltasz?
-
tbc2
tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Wow, ez a shit happens kategória.
Van, ami ellen nem tudsz tenni. Ez tipikusan ilyen. Félreértés ne essék, nem a sisak elhagyása mellett érveltem, hanem azt írtam, hogy lehet, hogy a full-face motoros sisak overkill. Lehet, hogy a rolleres sisak (Oxelo a Decathlonból 5e-ért) is elég lehet. De én is annak vagyok a híve, hogy ha minden egyes alkalommal 5 percet kell tölteni azzal, hogy térdvédő, könyökvédő, sisak, akkor az még mindig sokkal kisebb probléma, mintha több hétre ágynak dőlsz mondjuk egy törött valami miatt...Említetted a "komolyabb kesztyű"-t. Írd le légyszi, hogy mitől jó egy kesztyű, mik a szempontjaid a kiválasztásnál, és milyen kesztyűt hordasz! Én az elmúlt napokban arra jutottam, hogy alapvetően a csuklót kell védeni, és mivel előre esésnél tipikusan tenyérrel támasztasz meg, ezért olyan dolognak kell leérnie, ami tud CSÚSZNI az aszfalton, különben magad alá gyűröd --> csuklótörés. A tenyered nem csúszik... Ezért én görkoris csuklóvédőt vettem, ami föntről is, lentről is egy-egy műanyaggal oldja meg ezt a feladatot, a tenyered közepéig ér be. Viszont ez ma rohadtul nem volt kényelmes, és a fékkart sem különösebben könnyű így kezelni.
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
No mivel senki se vett észre/válaszolni se, így saját úton jártam mindennek utána. A választás a Sima mantis nagy akksisra esett. Vörös-Fekete színben. Szerintem gyönyörű.
Első utunk is megvolt pénteken. Hát nem egy TWOW ez érződik. Bukó+térdprotektor +kesztyű...minden játszott.
Menetteljesítménye nagyon kellemes. Tetszik hogy nem akar kiugrani alólam. Igaz direkt egy "utazó rollert" választottam 2 motoros helyett. Egyrészt ezt a 26kg-ot jó vinni kézbe a 4. emeletre. másrészt még a "vállalható" kategória is.
A felfüggesztései nagyon jók. A bukkanók, úthibákat megeszi reggelire. Csak átsuhan rajta és alig érzed. A markolaton a szivacs egy fos...azt lecseréltem gumisra. Továbbá tettem rá lámpa és telefontartó kiegészítőt egy erős Gaciron V9CP-800-as lámpával.Elég jó.
Szóval hirtelen ennyi. -
DigitXT
félisten
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Hát többet szerelem, mint amit megyek vele, az biztos...

-
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Akkor a next rollerem biztos ilyen lesz
-
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Hogy bírta az a TWOW? -
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Estem én betonon is 20 lépcsős ugratásnál kettétört az első teleszkóp igaz az olyan is volt szar minőségű
szóval legalább 20-al mentem neki de inkább 25 mert teljes erőből kellett a lendület és a betonra fejjel estem de csak súrolta a szemöldököm mert ugye reflexből tigrisbukfencbe mentem hogy ne pofával essek
Tatabányán a turulnál kissé benéztem a dolgot mert meredekebb volt mint gondoltam de nagyon megakartam mutatni vidéki unokatesómnak mi az a downhill.
Nem bírtam megállni annyira felgyorsult és az útnak vége tért mert rosszul mértem fel a terepet a biciklinek annyi lett lerepült a hegyről és széttört én még letudtam ugrani jóval előtte de szépen odavágódtam egy fának.
Azért voltak kisebb nagyobb balesetek válficam stb... De ez egy veszélyes sport.
A rollerezés nem az szerintem
Rokon is volt hogy bokatörést szenvedett sima rollerezés közben amikor munkába menet használta azóta nem szereti xD. -
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Sorry de nekem se kell normalis esetben.
Sőt voltam mar sokkal rosszabb helyzetben downhill normafa nem 25el mennek ott lefele én is sokkal többel mentem és estem nem egyszer szóval vicces hogy 20km/h-hoz már buko kéne a járdán közlekedéshez na hagyjuk már a hülyeséget.
Az más hogy mész szabályosan bicikliúton de a kocsival rádhúzza a kormányt mert most ő most lekanyarodik aztán majdnem elütött ha nem fékezek tőből. Itt elgondolkoztam hogy mostmár kelleni fog de sokat nem ér ha áthajtanak rajtad.Egyszerűen van aki tud esni van akit ott a normafán az egyésféllmillós cucca se védte meg széttörte magát ez olyan mint sulis tornaóra van aki ismeri a tigrisbukfencet van aki közveszélyesen nem érzi ilyen jobb ha megse próbálja mint nálunk mert ment is a gyengélkedőbe.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Ezt miért írod nekem? Kérdezte kötelező e a sisak, én írtam nem, de ajánlott...
-
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
+1
-
devil-k
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Nem írt B-L-A-C-K valótlant, csak a tényeket. Egyébként te nagyon balszerencsés vagy! 😁
-
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
A roller totálos lett ?

-
DigitXT
félisten
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
fényes nappal délben, kivilágított rollerrel, világos ruhában nyílt nagyon jol beláthato keresztezödésben jártam így.
Nem is neked írtam az éjszakai satuzásomról...
Esetedben egyértelmű,
hogy az autóvezető figyelmetlensége* okozhatta a bajt: lehet, hogy pont a
telefonját nyomkodta. Eszméletlen baromságokat tudnak csinálni... Csak
azt nem mondanám, hogy ezek az autósok. Motoron is láttam ilyet. Pedig
az már halmozottan faszság. De a villamosvezető is mit csinált... Na mit?
Viberezett két kézzel, teli gáznál, bárki elé megy, vasalja kifelé fék nélkül...
(Na nem mintha egy villamos nagyot tudna satuzni, de azért értitek...
)Mielőtt bárki kötöttpályás érintettségű fórumozó felkapná a vizet, tudom,
hogy nincs gázpedálja: épp azért baj, hogy nem fogja a menetvezérlőt.
Nyilván a legnagyobb baj, hogy közben rohadtul nem figyel a vezetésre...
(Az csak fokozza, hogy ha észrevesz mégis valamit, nem tud avatkozni.)*: ez nem mentesíti, sőt, ha nem tud vezetni, ne vezessen. Ha olyan sürge
az az üzenet, akkor álljon félre. Nem jó duma, hogy nem vett észre. Azért,
mert vagy kamu, akkor nagy a baj, vagy igaz, de akkor még alkalmatlan...
(Tehát nagy a baj.) Ha vki a zebra középen tart nem észrevenni, te jó ég...BerserkGuts: persze, van sok barom, de egész biztos vagyok benne, hogy
nem a többség, csak a normálisakat senki nem számolja, így alábecsülik.
(És amiért vitatkozni kezdtem, hogy ne kezdjünk már általánosítani, hogy
az "autósok". Van itt nekünk száguldozó rolleresünk is, mégsem átlagos.) -
DigitXT
félisten
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
fékezés nélkül átment rajtam
Uh, bmeg... azért ez így, a bicikliúttal súlyosbítva elég egyértelmű.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Jobbulást!
-
DigitXT
félisten
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Jobbulást! De ugye nem azt akartad mondani, hogy majd egy nehezebb
roller megvéd? Meg ugye zebrán a biciklis is csak tolva, hivatalosan. De
senki nem tartja be, emiatt aztán mehet, csak nincs elsőbbsége. Elvileg
azért, mert zebrán gyalogos tempóval érkezőkkel kell számolni, nem az
ezerrel átsuhanó akármivel. Persze a rendőr már csak tudja: szívás ez...El is ment a kedvem a pörgős motortól, pedig épp megjött az új páka.

Szerk: segédmotor meg aztán végképp nem zebrázhat, most olvasom...
(Persze ha már ott van, nem kell elütni, az tiszta sor, úgy érthető...
) -
krakki88
csendes tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Az azért nem kis ütközés lehetett, vagy csak szarul estél? Jobbulást!
Igen amúgy, én is azért akarok Wolf Warriort venni majd tavasszal mert bár nem kicsi a Dual Mantis sem, de 30 kilóval 50et menni ekkorra kerekekkel. Nem mindig előnyös.
Ha vissza olvasol, ott az én sztorim is pont kb erről szól, hogy a gyökér haverom simán megpörgetett azzal, hogy belém jött egy szar caprine bicajjal. Mondjuk nem volt kis ütközés az sem, mert a kitámasztó felfogatásából elnyiródott egy nem kicsi vasdarab.
Viszont én reménykedem benne, hogy egy 45 kilós, szélsebb gumis rollerrel már csak nem fognak legalább a bicajosok szétbaszni. Ja meg arra csakis full protektorban fogok felszállni, máshogy öngyilkosság.
Nekem egy hete volt a "baleset", de azóta is bicegve tudok járni....meló, hobbi, minden oda most jó időre
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Azt a pics@!
Rendőr volt kint? Lábad műteni kellett, igaz?
Jobbulást!!!
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Basszus, jobbulást!
-
hito
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Még a víz is levert, miközben olvastam!
Mielőbbi felépülést!Autós reakciója?
-
devil-k
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
A Mantis Dual nem kicsi.
Én nem vennék Wolfot, ha nem off road a szempont.... viszont ha igen, veretném neki.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Uh. Ez kemény. És ki tudnád-e használni a Wolfot? Én pl.
Debrecenben lakom és itt nem igazán lehetne. -
DigitXT
félisten
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Azt azért valljuk be, költséghatékonyságról papolni olyannak, aki
1 misi fölött épít magának rollert, azért-mert-csak, elég vicces.
Ui: igen, vettem egy extra töltőt az S1-hez anno, hogy legyen bent
a cégnél is, aztán meg egy Pro motort, mert kíváncsi voltam rá.
Szerintem tanulságos dolgokat tapasztaltam (fékhatás, satöbbi):
ha pár embernek segítettem* (akár csak azzal is, hogy soha nem
vesznek ilyen kínai ipari hulladékot, hehe), már megérte a dolog...*: műszakilag akkor is érdekelhet, ha amúgy közlekedésben nem
veszem hasznát. Anno a fórumtárs is jött volna hozzám, hogy jól
átüssük a firmware-ét a gagyi 11A-ről az isteni 15A-re, ám sajnos
ilyen eszközzel nem rendelkeztem. Pedig milyen jó lett volna...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megjegyzem szoftveres a korlát, csak nem ott, ahol kerestük, és
ha nem tudjuk átütni, akkor azért hekkelni még lehet. (Majd jövő
héten jelentkezem, hogy mire jutottam: talán lesz, akit érdekel...) -
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Voltam szegeden a héten és kettő ilyen nagy gépes rollerest is láttam mint ti . Nekem elég meglepő volt gyorsan terjednek ezek az erősebb gépek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Eddig? Nem sorolnám, maradjunk annyiba csak a váz már gyári, azon kívül már tényleg semmi. Amit viszont most kap/kapott, a fekete villák, és pár egyéb lom porfestve lett narancsra. Most kap még egy teljes új motorkábelezést, egy új egyenes szárú karbon kormányt, meg a vezérlő részt is teljesen átkábelezem.
-
törölt tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Volt olyan hely, ahova beállhattam volna út közben, csak akkor már teljesen vizes voltam

-
chatran
őstag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Ha már E-Twow volna egy kérdésem. Nekem egy Ninebot Es2-m van, ami 12 kg. Az E-Twow GT szintén 12 kg.
Az ES2 azt mondja megy egy teljes töltéssel 25Km-t. Az E-Twow meg azt mondja, hogy egy teljes töltéssel 50Km-t megy.
Ez hogyan lehetséges? Ha ilyen sokat el tud menni egy töltéssel, akkor nagyobb akkupakk van benne, ami eléggé nehéz. 12kg-ba. hogyan fért bele 50km hatótáv? Vagy gyengébb minőségű anyagokból lenne, mint az ES2? Akkor viszont nem értem a közel 3x-os árat.Világosítsatok már fel. Köszi.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Át lehet cserélni, de az óra maga jó szerintem, a kart kell kikötni belőle, és venni egy olyat ami tetszik, és azt rákötni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Dualtron III-at eleve nem vennék mert 900 ezer akcióban is, és a kormánya lötyög, kell rá egy 50 dolláros cucc, és kell rá normális fék (olyan van rajta mint a Mantis dualon), azaz ott vagy 1 milla, és még nem is megy olyan jól. Akkor már Mantis, és arra költenék még egy kicsit, vagy ha erős roller kell, akkor Dualtron Thunder de arra is kell locsolni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Feleslegesnek tartom az enyémet leírni, mert ilyet nem fog senki se csinálni, 1 van belőle, és nem tudja beszerezni külön az alkatrészeket senki, vagyis a vázat pl nem hiszem, mert Dualtron III vázat nem nagyon lehet kapni, max ha megveszed 1 milláért a Dualtron III-as rollert, és kiszedsz belőle mindent...
Itt már meg írtam most mit vennék ha átlagfelhasználó lennék, és nem pálcika roller kellene, hanem erősebb: Mantis-t.
krakki88: Még1 megjegyzés, a Mantis Dual órája csal, 65-öt mértünk vele max, ~70 kilós emberrel, ami GPS szerint csak 55 volt. menüben le kell venni a 10 colos kerekeket 9-re, úgy már reális lesz a mutatott sebesség.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Persze, ez már nem egy pálcika roller.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Azért a tépi alattam az aszfaltot az az enyémre mondható el inkább, ezekre nem. De egy M365 után mindenképpen nagy előre lépés a dual.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Nem egészen:
- Jobban megy
- Dualtron vezérlős, ami megbízhatóbb
- Nagyobb aksi
- Mint írtad más kijelző, több funkciót be lehet állítani, pl egyet mondok, e-abs fék...
- Hidraulikus fék rendszer (dualba bowdenes).Az hogy ez megéri e vagy nem már más tészta persze.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Annyira nem vonz a dolog. Inkább az lehet érdekes, hogy nyomon lehet követni, hogy mennyi km-t mentem, milyen az akksi állapota stb.?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Barátom ráadásul akkor rendelte mikor nem volt magas még az eu.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Ha lassabb postával kéred akkor olcsóbb, barátom 2 hete onnan rendelt 1049euba jött ki neki, azóta már emeltek rajta...
-
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Én nem az elesésre gondoltam, olyan gyorsan csak nem megyek.
Az izzadás részére gondoltam. Munkába járáskor nem biztos, hogy jó, ha egész nap olyan pólóban ülök, amibe beleizzadtam. -
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Kaabo Mantis Pro már egy elektromos robogówow 60Km/h (real 50km/h de ez is szép)
70-90km hatótáv (real 50-60km ) -
DigitXT
félisten
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Legkézenfekvőbb lenne bevinni oda, ahol csinálták, és rákérdezni,
hogy miért lötyög, ha azelőtt ezt nem tapasztaltad: erre van a gari.
Ha meg lejárt, akkor meg csavarhúzó, és belenézni, rögtön kiderül. -
DigitXT
félisten
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Sajnos, vagy nem, nekem csak Kugoom van, szóval nem tudok segíteni.

Szedtem szét a gépet atomjaira, és tudom, hogy hasonlít a TWOW-ra, de kici
kínaiak csak annyi rögzítést alkalmaztak, hogy nyomtak bele egy szivacsot.
Ez mondjuk gátolja a mozgását. Ha lötyög az akku, az nem jó, mert nyírhatja
a kábelt: én megnézném, hogy mi van... Nem hiszem, hogy más típusú akkut
bele tudnának berhelni. Viszonylag kötött méret van a 18650-ek + a hely miatt.Lehet, hogy kifelejtették belőle azt a távtartó szivacsot, feltéve, hogy eredetileg
is csak ennyi volt, ami gátolta a lötyögést, és az akkujaink egyforma méretűek.chatran: nincs tapasztalatom az adott típussal, de "általánosságban" jobbnak
tartom a hátsó kerék hajtást, Kugoonál is átalakítottam a gépet, és jobb úgy... -
ultio
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Háát most én se rollerrel jöttem
.
Amúgy esőkabát. És ha nagyon megindulni az eső, akkor nadrágmosás a végén.
Egyébként meg ha lassan megyek vele, 20 km/h alatt, akkor kis esőben simán megyek vele. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Én se használom, nem a roller miatt mert nem bírná, hanem magam miatt mert tiszta sár leszek, mindegyik felcsap valamennyire, na meg elázol, beöltözni meg nem fogok emiatt.
-
alexandrosz
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Nagyobb esőben eleve nem gurulok. Kisebb esőben igyekszem a lehető legközeléebb leparkolni, ahol még ingyenes.
Van egy Marmot esőkabim, alá mehet esetleg vékony polár, ha még hűvös is van. Sisak a fejre, nem beázós cipő és annyi. Spéci gatyát nem veszek fel, de mint írtam, nagy esőben el sem indulok rollerrel. Olyankor sajnos fizetek a parkolásért
-
DigitXT
félisten
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Hátsó kerék hajtásúként kiváló tapasztalataim lettek.
Aztán sikerült megfelelő
finommenetes M12 csavart szereznem, így aztán előre is egy agymotoros kerék
került (sima S1). De vezérlő híján azt csak úgy próbáltam meghajtani, hogy Hall
szenzor nélkül, szolgailag másolja a hátsó kerék mozgását. Amivel az a baj, ha
el is kapja (terheletlenül simán), terhelve (a már említett kerület-különbség okán)
kiesik a szinkronból, és hajtás helyett fékez. Szóval használhatatlan így.
A minap egyszer "kihúzattam" az utcában, de atom para, durván be tud fékezni.Annyi van, hogy kell egy másik vezérlő, és csak a parancsokat párhuzamosítom,
akkor fog hajtani mindkét (nem teljesen ugyanolyan kerék). Ha 2 egyforma lenne,
így is hajtana... de nem lenne sokkal erősebb, mert a vezérlő lekorlátozza a max.
áramot, szóval a két vezérlő mindenképp jó megoldás, de akkor meg felmerül, ha
egyetlen akksi van, akkor az azon lógó kínai BMS lesz a korlát. Szóval két akksi.
Ha egyetlen akksi maradna, csak nagyobb BMS-sel, úgy meg a 6Ah lenne kevés.És akkor nagyjából ott tartunk, mint az Futurer DualDrive, csak épp nem annyiért.
Nyilván ők egy kész megoldást kínálnak, ez meg "occó" barkács ill. hobbi projekt!Szerk: kép még a hátsó kerék hajtású verzióról készült, meg az akksiról. (Azóta
nem sokat foglalkoztam a dologgal, akksi az ugyanúgy van, a kerék meg kerék.) -
rushty
őstag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Döbrentei utca
-fok volt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Nem, csak koszos volt, és ott mostam meg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
NandorHUN
addikt
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Ez Budapest, mondjuk srác külföldi:
[link]És még Mo-ról:
https://www.youtube.com/watch?v=_eSMH_ZJdAo
https://youtu.be/IkuefHbZzoQ?t=521Itt is srác Bp-n megy vele:
https://www.youtube.com/watch?v=8gDx11nJK9M&t=344sAmúgy szerintem ha ez a ketyere elmegy az erdőben köveken akkor magyar utak kevésbé jelentenek nagy megpróbáltatást, mint egy rollernek az apróbb kerekeivel.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
EUS sokkal jobb bármilyen terepen mint egy akármilyen roller, mert a kereke nagyobb és nagyobb hely van motornak is:
Tudom, hogy utóbbi "reklám" video, de amit ott mutattak azokat tényleg tudja is a termék. Hegyen felmászik, úthibákat is simán megteszi, és pl. útpatkán is simán átmegy mint egy bicaj, rollerrel ellentétben. Ja! És EUC fel és le tud mászni akár lépcsőn is! Rollernél ez kb elképzelhetetlen kategória.
Most erősen gondolkodom, hogy egy ilyesmit kéne szerezni.
Legrosszabb esetben is úton max nem megyek, csak bicikliúton, vagy csendes utcában.Ma rollerrel pl. Üllőin le is szorított egy minibusz az útrol. Szóval rollerrel is valoszeg marad a csendes utca, ezzel az EUS meg legalább ha járdán megyek is könnyebb az út és járdaszegélyen fel le simán megy, csendes utcákban, belvárosban stb.. meg tudok menni akár úton is.
Az ember ezekkel nyilván nem megy 65km-el, de én speciel rollerrel se mennék annyival. Nekem a 30-35 bőven jó. Az meg megvan ezekkel is.
Azért ennyire nem vagyok őrült:
[link] -
NandorHUN
addikt
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Meglátom hogy alakul.
Tegnap 90%-nál ment 46-al,ma 100% - on 48.8.
Csak most eső miatt járatni se tudom.Talán hétfőig meg lesz a 100 és 3 ciklus....és felmegy 50 fölé.
-
Darellus92
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Hát IPX54 ami "fröccsenés" álló, a facebook csoportban nagyon nem ajánlják esőben meg pocsolyás időben a használatát, bár az alján vannak vízelvezető lukak. Mivel akkor jött meg amikor full szar idő volt nem bírtam ki, de innentől inkább tényleg csak száraz időben fogok menni vele.
A videót feltöltöm, de igazából csak oda vissza megyek vele egy úton, haverom meg felvette.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Lehet, és létezik is, én teszteltem is régebben az első generációs Kugoo S1-gyel.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Pontosan ezt építi a Kolléga.

Csak Kugoo-val. -
Darellus92
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Szerintem meg meg kb. úgy fognak büntetni ilyen kihágásokat mint pl. bicaj lámpa hiányát. Elvileg mindenkit meg kéne büntetni akinek nincs rajta, mégis egy csomóan használják életvitelszerűen a bringájukat lámpa nélkül.
-
Darellus92
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
A WideWheel nem sima tömör gumi hanem egy sok rétegből álló kemény memóriahabbal habbal töltött valami. Konkrétan ha erősen nyomod, ujjal be lehet nyomni. Az egyik felhasználó azt mondta hogy kb. olyan keménységű mint a versenybicajok kereke. Ehhez nem értek, de szerintem teljesen jó a dupla rugózás mellé.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Relatíve drága, mivel ha megnézed akkor teljesítményben 100e olcsóbban is van roller, ami még többet is tud pl. Zero 9 vagy WideWheel. Egyik 200 másik 500 W-al tud többet.
Hol használom ki? Pl. ha dombon megyek felfelé, vagy ha gyorsulok.
Én csak azért vagyok gondban, mert a másik kettő, amire még írták, hogy jó - és olcsóbb is - , azok elég nehezek, konkrétan 7-11 kg-mal többet nyomnak, ami azért már számíthat.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Hát igen, de jóval többé kerül mint pl a Zoom 9 és a Widewheel, pedig azok 700w és 1000w-os gépek! Utóbbi ráadásul 2 kérek meghajtásos.
Egy baj van velük, hogy nehezek.Boost V meg csak 500w és többé is kerül. Cserébe könnyű.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Ami nem is hulladék, és könnyű, de azèrt erő is van benne az ez. Ha gyengébb kategória kell van sok, de azokat nem tudom ajànlani, hiszen nem ismerem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Ha nem számít a pénz, Dualtron Spider erre a legésszerűbb választás jelenleg.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Etwow is jó, de egy nagyobb rollerhez képest ég és föld. Míg nem próbáltam ki egy komolyabb rollert nekem a Kugoo volt a király, idő közben meg ugye kiderült az egyik legszarabb...

Ha BP-i vagy, összefuthatunk, kipróbálhatod az enyém nyugodtan. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Most gondolj bele lengés ide vagy oda, állsz egy lapon fixen, ez olyan mintha állnál egy helyben végig míg le nem szállsz. Szóval ez megterhelő mindenkinek. Én azt szoktam csinálni, hogy cserélgetem a lábam, így a súlypont változik.
Nekem amúgy 2x6km a meló, ott nem is fáj még, de mellette mióta kész lett az OXO-m sokat megyek, volt hogy egyhuzamban 50km-t mentem. 2 hete lett kész, azóta 460km-t mentem vele...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Persze, enyémen is fáj, ha sokat megyek a sarkam amin a súlypontom van, ez nem a rugózás függvénye. Igaz rajtam van 15 kiló felesleg is most, ami azért rádob.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Van fészen magyar dualtron csoport, lépj be, ott tudnak segíteni hol érdemes venni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Nekem nem kell lépcsőznöm, 2 lift van, mindkettőbe befér. Melóhelyen kell lépcsőzni kicsit, de már megszoktam, abszolút nem vészes.
Egy srác ment az enyémmel, mondta neki ilyen kell, de mondta 4. lakik és nincs lift, na neki nem ajánlom, minden nap le fel vinni akár többször úgy már meleg azért ez.
Ami hasonló teljesítményben, és minőségi, az a Dualtron Spider, az csak 21 kiló, de ez sem olcsó kategória (olyan 650e), viszont nekem abszolút nem tetszik.

-
m4rk.89
aktív tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Sima V-nek is van bőven baja. Sárhányó, összecsukó mechanika és szerintem nagyon ergya a fék -> mindezt 290ezerért tudja...
-
Wine
csendes tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
A kresz alapján még igaza is lenne, de akkor dudáljon rá az összes szabálytalanul közlekedő biciklisre, kb tehát mindre, amúgysem az ő dolga a törvénynek érvényt szerezni / rendőr felküld járdára /..... egy autós szempontjából egy roller és egy kerékpár ugyanakkora problémaforrás, ugyanúgy látja, ugyanannyival megy, ugyanúgy kell kikerülni stb de hát sok a tahó sajnos..sok helyen csak az út van, olyan rossz a járda, de hát miért lopták el 10x az útfelújítás árát..
-
stellaz
veterán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
no problem

-
stellaz
veterán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
lazíts, én sem vontam ezt kétségbe

-
stellaz
veterán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
"Sebességmámor, mindenki ezzel vádol,
A kilométeróra is csak lehunyt szemmel számol.
A gumi lángol......."
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Az a 36 valóságban olyan 32.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Én is addig használom a rollert míg tudod, azaz ha tél lesz, de száraz az út, akkor is megyek majd vele...
Illetve te oké 295-ért vetted, de azért a GT egy teljesen új tovább fejlesztett verzió, azért is kérik el az árát, de az is lesz majd 300, V Booster is 350 volt sokáig. De még tényleg felfoghatatlan számomra egy hátsó tárcsaféket miért nem raktak rá ~400 ezerért.
-
törölt tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Végre egy ember aki megérti az igényeimet, és a csalódottságomat, meg azt a tényt, hogy miért fogok TWOW márkájút venni!
Csupán egyetlen egy dolog van, hogy ezek a parlamentben izzadnak valami jogszabályt, amit belengettek, hogy pár hónapon belül aktív lesz... Amilyen aranyosak a német példát veszik át, persze az egészségügyet azt nem onnan koppintják!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Milyen rollerhez?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Köszi, azért az Inokim OXO-m kicsit jobb, csak szervizelés alatt van...
Más mindenkinek: V-t téma: Szerintem teljesen mind1 hogy feltöltve 41,8 vagy 42,2, ha elindulsz vele, fél perc alatt egy csomót esik úgyis, így ennek a kis különbségnek semmi értelme.
-
Dorian
félisten
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Á, én ilyenkor inkább kocsiba ülök.
-
DigitXT
félisten
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Hét közepén esőt mondanak, legalább letesztelheted a vízállóságát.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DXRACER Prince L gamer szék
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung UE75DU7172U 189 cm / 75 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)
Remélem jól vagy már nem értem a végére még a topiknak .

Lattam hogy nemnagyon van tudataban hogy rossz helyen setalgat. Persze mutogatta hogy a felfestes szerint az gyalogos jarda is, valojaban a felfestes csak arra figyelmeztetett, hogy keresztben atsetalhat gyalogos. (Amolyan zebra lesz hamarosan)
Esetedben egyértelmű,