Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: AI séf a Boschtól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
krakki88
üzenetére
BOcsi mindenki.szakaszosan vagyok ébren mert dolgozik a szervezetem a "restaurálásomon"
Sorba haladok:
Devil-k: Pont azér akarok wolfot mer nagy és súlyosabb mint a mantis. De nincs eldöntve és még sok szimuláciot át kell törpölnöm majd a jövöben amikor megveszem.
Hito:
Hidd el engem is levert a víz mikor megtörtént mert nem hittem el hogy ez lehetséges. Autós reakcioja? Elöször nekiállt ugatni hogy nem láttam hogy ö BALLRA kanyarodik -miközbe én már a felezövonalnál j!rtam a bicikliuton az átjáróban....aztán visszavett mert látta hogy ömlik a vér a lábambol.
Alexandrosz:
Köszönöm rajta vagyok hogy gyógyuljak és ujra rollerezhessek.Dr. Zoo:
Igen volt rendör. Ilyenkor mi van? Egyszerü eset mindegy mit üt el az autós a védett úton haladóval szemben hogy van e rajta kabát vagy nincs...bicikli, gaalog, roller, segédmotor.
Zebrán történt.zebra közepén. Így sok szemtanu sok mindenki látta. Rendör is képben volt. Eljárást inditott 8 napon tul gyogyulo sérülés....stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest