Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ezekiel Ston

senior tag

válasz rushty #6902 üzenetére

A Twowról én hallottam hideget meleget. Saját tapasztalatból mondom, hogy nagyon jó kis rollerek.
    Viszont a Mantis egy állat.
    Rusty...Volt már Mantis-hoz szerencséd? Próbáltad esőben is? Én ahogy megvettem másnap szakadt az eső. Viszont tudom hogy hol vannak a hibái, mik a buktatói, előző nap én leszigeteltem itthon a teljes rendszert, így azon kívül hogy én csurom sár és víz lettem a roller köszöni szépen kúrvajól van.
    Mi még a baja? Ja igen, a féktárcsa, az egy rakás fos. Az is filléres tétel cserélni.
    Szóval ha pro kontra kell:
    TWOW Pro: Nagyon masszív ütheted vághatod, viszonylag vízálló, és megbízható roller. 20-25km simán benne van és jó.
    TWOW kontra: Kicsi, kúrva kicsi, nagyon fapados, szűk rajta minden néha elég kényelmetlen.

Mantis Pro: Kényelem a maximális szinten egy TWOW után...Trabantból átülsz egy outlanderbe feeling. Sebesége és kényelme verhetetlen jó. Középkategóriájában legjobb.

Mantis kontra: Nem vízálló, és ha nem ismered a típushibáit akkor rá is tudsz vele fázni. Szóval sorra véve: Féktárcsa egy fos. A csavarjai kicsik és szar minőségűek. Szigetelni kell utólagosan ha minden időszakban használni akarod. Kormányon a szivacsos fogó is egy trágya, érdemes cserélni. Ami nem minimotors-os gagyi hatású cucc, de nem szar.
    Ja igen, és a gumi...ugye TWOW tömör gumi után a felfújt gumi defekt esete. Ha figyelsz rá meg a nyomásra is akkor nem lesz gond.

Kb ennyi.
    Szóval ha ezt veszem figyelembe, megvettem egy jó rollert, és ráköltöttem még 4ezret a kormányfogó cserére+4ezret a két normálsi féktárcsára, szigetelés kinyomó szilóval 2ezer, csavarok cseréje fillérek. mindent összevetve ráköltöttem a vételáron felül plusz 12ezret plafonban -és sokat mondtam- és van egy sokkal jobb rollerrem mint a twow.

Új hozzászólás Aktív témák