Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
A Twowról én hallottam hideget meleget. Saját tapasztalatból mondom, hogy nagyon jó kis rollerek.
Viszont a Mantis egy állat.
Rusty...Volt már Mantis-hoz szerencséd? Próbáltad esőben is? Én ahogy megvettem másnap szakadt az eső. Viszont tudom hogy hol vannak a hibái, mik a buktatói, előző nap én leszigeteltem itthon a teljes rendszert, így azon kívül hogy én csurom sár és víz lettem a roller köszöni szépen kúrvajól van.
Mi még a baja? Ja igen, a féktárcsa, az egy rakás fos. Az is filléres tétel cserélni.
Szóval ha pro kontra kell:
TWOW Pro: Nagyon masszív ütheted vághatod, viszonylag vízálló, és megbízható roller. 20-25km simán benne van és jó.
TWOW kontra: Kicsi, kúrva kicsi, nagyon fapados, szűk rajta minden néha elég kényelmetlen.Mantis Pro: Kényelem a maximális szinten egy TWOW után...Trabantból átülsz egy outlanderbe feeling. Sebesége és kényelme verhetetlen jó. Középkategóriájában legjobb.
Mantis kontra: Nem vízálló, és ha nem ismered a típushibáit akkor rá is tudsz vele fázni. Szóval sorra véve: Féktárcsa egy fos. A csavarjai kicsik és szar minőségűek. Szigetelni kell utólagosan ha minden időszakban használni akarod. Kormányon a szivacsos fogó is egy trágya, érdemes cserélni. Ami nem minimotors-os gagyi hatású cucc, de nem szar.
Ja igen, és a gumi...ugye TWOW tömör gumi után a felfújt gumi defekt esete. Ha figyelsz rá meg a nyomásra is akkor nem lesz gond.Kb ennyi.
Szóval ha ezt veszem figyelembe, megvettem egy jó rollert, és ráköltöttem még 4ezret a kormányfogó cserére+4ezret a két normálsi féktárcsára, szigetelés kinyomó szilóval 2ezer, csavarok cseréje fillérek. mindent összevetve ráköltöttem a vételáron felül plusz 12ezret plafonban -és sokat mondtam- és van egy sokkal jobb rollerrem mint a twow.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Garmin Instinct Solar új, bontatlan, garanciával
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest