Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
A Twowról én hallottam hideget meleget. Saját tapasztalatból mondom, hogy nagyon jó kis rollerek.
Viszont a Mantis egy állat.
Rusty...Volt már Mantis-hoz szerencséd? Próbáltad esőben is? Én ahogy megvettem másnap szakadt az eső. Viszont tudom hogy hol vannak a hibái, mik a buktatói, előző nap én leszigeteltem itthon a teljes rendszert, így azon kívül hogy én csurom sár és víz lettem a roller köszöni szépen kúrvajól van.
Mi még a baja? Ja igen, a féktárcsa, az egy rakás fos. Az is filléres tétel cserélni.
Szóval ha pro kontra kell:
TWOW Pro: Nagyon masszív ütheted vághatod, viszonylag vízálló, és megbízható roller. 20-25km simán benne van és jó.
TWOW kontra: Kicsi, kúrva kicsi, nagyon fapados, szűk rajta minden néha elég kényelmetlen.Mantis Pro: Kényelem a maximális szinten egy TWOW után...Trabantból átülsz egy outlanderbe feeling. Sebesége és kényelme verhetetlen jó. Középkategóriájában legjobb.
Mantis kontra: Nem vízálló, és ha nem ismered a típushibáit akkor rá is tudsz vele fázni. Szóval sorra véve: Féktárcsa egy fos. A csavarjai kicsik és szar minőségűek. Szigetelni kell utólagosan ha minden időszakban használni akarod. Kormányon a szivacsos fogó is egy trágya, érdemes cserélni. Ami nem minimotors-os gagyi hatású cucc, de nem szar.
Ja igen, és a gumi...ugye TWOW tömör gumi után a felfújt gumi defekt esete. Ha figyelsz rá meg a nyomásra is akkor nem lesz gond.Kb ennyi.
Szóval ha ezt veszem figyelembe, megvettem egy jó rollert, és ráköltöttem még 4ezret a kormányfogó cserére+4ezret a két normálsi féktárcsára, szigetelés kinyomó szilóval 2ezer, csavarok cseréje fillérek. mindent összevetve ráköltöttem a vételáron felül plusz 12ezret plafonban -és sokat mondtam- és van egy sokkal jobb rollerrem mint a twow.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Formula-1
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest