- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
Új hozzászólás Aktív témák
-
FőDudu
veterán
Mondjuk az en fiam joval nehezebb - majdnem 40 kilo 9 evesen.
Igy is sok neki a Pro2 teljesitmenye - ritkan teszi sport modba.
Maximum akkor amikor a legdurvabb lejtokon megy fel vele.465 kilometert ment mar vele.
En ugy voltam vele, hogy vettem egy olyat amivel eljarkalhat vagy 2 evig - erre valoszinuleg eleg lesz a Pro2. A kis baratnojenek egy Ninebot by Segway van (ES2).
Bringabol is megvettem neki a Giant XTC Juniort, lassan abbol is kell majd egy nagyobb.
1-2 evente azert ezeket cserelni kell.De szerintem nagy hiba lenne 'csak' 150 wattos rollert venni a fiadnak.
Inkabb legyen erosebb, de ne hasznalja a sport modot.Az autonk is altalaban joval erosebb mint kellene, megsem jarunk padlogazzal....
Gyerek is megtanulja uralni az erot. Csak ido kerdese. Viszont a 150w nagyon keves, azt 2 honap mulva majd cserelheted mert a szomszed 'Jozsika' cucca gyorsabb es felmegy azon az emelkedon amin a fiade nem...
En mindig igyekszem minosegi es idotallo cuccokat venni a fiamnak - eddig altalaban belatta, hogy az apja altal valasztott cucc talan nem olyan csicsas mint amit esetleg o kinezett, de minosegben sokkal jobb. Nezett maganak egy 15 kilos bringat - most mar megerti miert jo hogy a Giant bringaja sokkal konnyebb a haverjai altal hasznalt bringaknal.
Elotte wolt neki Woom.
-
mrrr74
aktív tag
Nézd, a szülők ismerik a saját gyereküket, így részemről teljesen elfoghatónak tartom, hogy egy bizonyos kor után kipróbáljanak dolgokat, amikről azt gondoljuk, hogy képesek megtenni. Az enyém is korán kezdte a biciklit, de volt, hogy mégis a körforgalom közepén állt meg vele, mert elfelejtett időben fékezni. Szerencsére nem történt baj, ott voltam vele, kis forgalmú utca, de mégis lehetett volna bármi. Így egyedül még nem engedem el, de velem már jöhet, gondolom Nálad is ez a helyzet.
A rollerről sok infót még nem nagyon találsz, 150 W teljesítményű a motor ami hajtja, 5-10-15 km/h a fokozatok vége és szerintem egészen jól néz ki. Mint írtam, gázkar nincs, ellenben van gázpedál, ami egészen menő dolog. Világítás semmi, féklámpa viszont mindkét oldalon van - mármint a hátsó kerék mindkét oldalán. Elektronikus + lábfék, a fiam valószínű, hogy a hétvégén próbálja ki, én nem mentem vele, mert 60 kg a terhelhetősége. Méretre alig kisebb, mint egy S1 Pro és a 200$ körüli ára ellenére nem néz ki gagyinak. Az első és hátsó kerekek eltérő átmérőjűek és tömör gumit kaptak. A gyereknek fülig ért a szája amikor meglátta - szóval trendi
- és passzol is a magasságához. Elsőre gyorsan ennyi róla.
-
mrrr74
aktív tag
Szia,
Az én fiam is 8 éves, de jóval nehezebb a Tiednél. Én nem engedem el egyedül rollerezni, ha velem jön, akkor is mellettem, erdőben, stb. A Niubility kormánya az álláig ér, az S1 Pro állítható, de mindkettő gyors. Szerintem nézz rá a Kirin Mini 2-re, annak a max sebessége 15 km/h, ráadásul gázkar sincs rajta, így teljesen más élmény lesz Neki. Ha gondolod, privát üzenetben tudok képet küldeni, akár az S1 Proval egymás mellett is. -
Ezekiel Ston
senior tag
kérdésedre a válasz egyszerű:
Komolyabb kesztyű alatt nem az 1500Ft-os Decathlonosat értem. Hanem egy full protekt kesztyű ami kényelmes ám a teljes tenyeret, ujjakat és bütyköket védi. Konkrétan amit kinéztem elég jó mindezekben és télen is lehet használni mert full meleg.
-van ebből külön nyári is persze.
pl: [link] -
Ezekiel Ston
senior tag
Ha rámkeresel korábban írtam, hogy én baleseteztem úgy, hogy szabályosan közlekedtem "bicikliúton" és forgalomtól elzárva párhuzamosan nem az autók mellett hanem gyalogosok mellett, és engem így ütöttek el...szóval kell az a protektor akármennyire overkill is. Én most már bukósisak+szemüveg+térdvédő+komolyabb kesztyűvel indulok itthonról...15 perc csak hogy felvegyem mindezt...de fő a biztonság.
-
laskr99
addikt
Sisak: Én most oneal sisakot rendeltettem, mikor próbáltam a motorost és forgolódtam eléggé nehéz volt. A másik, hogy nekem mindenki azt mondta, hogy meg fogok a motorosban főni, nincs elég szellőzés.
Nekem kb jövő héten jön meg a sisak, én kb 50 körül szoktam menni, ott már folyik a könnyem, m365 pro majdnem 1 évig volt meg, 2000km és balesetmentes volt, rengeteg defekttel
Mosfet még csakcsak bírja, a vezérlőben az ón ami leolvad és eléghet. A másik, a motor tekercsek is van akinél hegyre fel szétégtek még gyáriban is.
-
laskr99
addikt
10 col:
Felmegy a rollerre, elől 1 csavart kell lapos fejűre cserélni, ennyi kb.
Hegymászó: Inkább ott told, mert ha erőlteted, firmware mókkal is, el fog szállni a kontroller azaz elég. Húzni nem éri meg, azért a kicsi teljesítményért, akik húzzák, azok is kicsit, 800w felett szétolvad kb.
Pillanatnyi teljesítmény létezik, szabályozza a roller, le tud x ideig adni bizonyos teljesítményt, kb ennyi. Minden villany gép tud ilyet kb. Pl Inokim OX 800W alapból, de fel tud menni 1300-ra ha kell. Villany mozdonyok is, pl 5300KW teljesítményt tudnak folytonosan, ez ha kell felmehet pl 1 percig 6700-ra. A motor, elektronika a folytonosra van méretezve, úgy tud lehülni is, de néha meg lehet nyomni neki magasabban, melegszik, de 1p után ha visszamegy állandóra, le tud hűlni.
Sisak:
Keress biciklic full face sisakot, mert a motoros a sok nézelődés miatt el fogja a nyakad fárasztani, biciklis kb fele annyira nehéz. -
petipetya
nagyúr
Végül is mit vettél? Ahogy elnézem, a Xiaomi Essential Lite valóban elég gyenge aksival rendelkezik, és hiába vagyok 65 kg, az a 20 km akkor sem lenne elég 8 km oda és 8 km vissza távra, hiszen vannak részek, ahol a maximum 25 km/h sebességgel lehet robogni (Lime-al tesztelve az útvonal), és az valószínűleg kiveszi a szuflát belőle.
A Xiaomi Mijia 1s már szimpatikusabb, ha az a 30 km hatótáv a valóságban csak 23 km, már akkor is jó lennék vele. Aki most ezt nézegeti: a TPMI1S kódot kapartam elő valahonnan hozzá, amivel ennyi a végösszeg:
Subtotal:US$ 492.35
Discount :US$ -70.00
Total:US$ 422.35 -
-
laskr99
addikt
M365 csoport facebookon, elektromos roller adás vétel stb.
Igen mindkét app jó rá.
Háát nekem aki szervizelte a rollert, mondta hogy van 5000 kilómétert futott darab is, azon se lehetett észrevenni. Én találkoztam egyszer egy 5800as darabbal, ő mondta hogy télen picit már érzi a dolgot.Szezonalitás szerintem nincs, én újonnan vettem prot novemberben, most adtam el 2000km körül.
-
laskr99
addikt
Szia!
https://merretekerjek.hu/#zoom=13&lat=47.45233&lon=18.9997&scope=varosbanM365 átlag 80 körül látom, szerintem arrafelé érdemes nézelődni.
Akksi: M365 meg a rollerek többsége jegyzi, appal lehet nézni, de ha újrarakják a vezérlőt úgy az is törlődik, és ha az eladó nem őszinte onnantól..
Nekem M365 pro volt, 2000km, kb 1-2%-al kevesebb volt benne mint a vacsi új rollernék 27km után, úgy hogy én még mentem azon kívül 1-2 kilómétert míg a másik állt. Nekem nagyobb kerekekkel volt 25-8% neki meg kb 32-3.
Érdemes a féket, a zárat, hátsó lámpát nézni. Csavarok megvannak e, nem rángat, bekapcsolt lámpával se stb.
Essential szerintem egy zsákutca, nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AliExpress tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest