- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
üzenetére
Figyi...nem akarok belevauzni...de vegyél egy twow-ot mint én...egyebkent meg nem csak nyáron kell/lehet rollerezbi.
Sima booster v én maximálisan elégedett vagyok vele. Nincs hibája a kormány se kotyog még..de ha kotyogni kezd az se fog meghatni szerintem. Amikor venni akartam egy ilyen rollert számomra fontos volt hogy egyszer adjak ki évekre pénzt....megvehettem volna 2 xiaomit vagy 2 kugoot is az árábol.
Egyébként amit linkeltél elég drága...én 295ér vettem...csak mondom. Én nem vagyok olyan nagy szakértöi tudással még a rollerekről hisz csak egy hónapja használom mégkb...alig 300kmerrel a hátam mögött, de amit eddig tapasztaltam számomra pozitív volt.
Egyébként egyik roller se szar szerintem csak vannak gyenge pontjaik...ennyi.BLACK
Én is rühellem ha mocskos....pláne egy eső után ami ráragad a gumira meg a testre...én már meloba megérkezéskor tisztára törlöm...aztán meg itthon amikor megérkezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gombászkönyvek egyben
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest