Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
Sorry de nekem se kell normalis esetben.
Sőt voltam mar sokkal rosszabb helyzetben downhill normafa nem 25el mennek ott lefele én is sokkal többel mentem és estem nem egyszer szóval vicces hogy 20km/h-hoz már buko kéne a járdán közlekedéshez na hagyjuk már a hülyeséget.
Az más hogy mész szabályosan bicikliúton de a kocsival rádhúzza a kormányt mert most ő most lekanyarodik aztán majdnem elütött ha nem fékezek tőből. Itt elgondolkoztam hogy mostmár kelleni fog de sokat nem ér ha áthajtanak rajtad.Egyszerűen van aki tud esni van akit ott a normafán az egyésféllmillós cucca se védte meg széttörte magát ez olyan mint sulis tornaóra van aki ismeri a tigrisbukfencet van aki közveszélyesen nem érzi ilyen jobb ha megse próbálja mint nálunk mert ment is a gyengélkedőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Metal topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- További aktív témák...
- Seiko SSB451P1
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi