Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Ezekiel Ston
üzenetére
No mivel senki se vett észre/válaszolni se, így saját úton jártam mindennek utána. A választás a Sima mantis nagy akksisra esett. Vörös-Fekete színben. Szerintem gyönyörű.
Első utunk is megvolt pénteken. Hát nem egy TWOW ez érződik. Bukó+térdprotektor +kesztyű...minden játszott.
Menetteljesítménye nagyon kellemes. Tetszik hogy nem akar kiugrani alólam. Igaz direkt egy "utazó rollert" választottam 2 motoros helyett. Egyrészt ezt a 26kg-ot jó vinni kézbe a 4. emeletre. másrészt még a "vállalható" kategória is.
A felfüggesztései nagyon jók. A bukkanók, úthibákat megeszi reggelire. Csak átsuhan rajta és alig érzed. A markolaton a szivacs egy fos...azt lecseréltem gumisra. Továbbá tettem rá lámpa és telefontartó kiegészítőt egy erős Gaciron V9CP-800-as lámpával.Elég jó.
Szóval hirtelen ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest