Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PociAti
őstag
válasz
arcsin
üzenetére
12 éveseknél mi a menő, az mennyire lehet hivatkozási alap?
Egy nevetségesen kinéző, dél-amerikai állatra, az alpakkára "hajaz" a frizurájuk*.
A divat egyik lényege, hogy valójában nézzen ki annyira rosszul, hogy pár éven belül már gáz legyen viselni, így akkor helyébe léphet valami más rövid életű szélsőség.* És ugye az sem túlzottan bukósisak kompatibilis viselet. Lenyomódva, sisakba bele izzadva elveszíti a formáját.
-
PociAti
őstag
válasz
arcsin
üzenetére
8,5 hüvelykes kerekű Xiaomiknak elég keskeny a taposójuk, de a normál méretű U-lakat így is éppen csak átéri a kerékpártárolót és a roller "nyakát". Nem is nagyon van helye lötyögni. Mini U lakattal szerintem nem is lehet biztonságosan lelakatolni.
Még a régről akadnak városszerte vékonyabb vas kerékpártárolók, azokat kalapáccsal, vagy egy erősebb taposással ki lehet iktatni.
A rollert a kormányoszlopnál fogva egyszerűbb lenne hozzá lakatolni valamihez, de mint említettem az nem elég biztonságos, mivel az 4 mm-es imbuszkulccsal feltűnés nélkül pillanatok alatt szétszedhető (majd újra össze rakható). Lásd videó első 28 másodperce: https://www.youtube.com/watch?v=GPTYKbze5vQ
Folyamat: a fékbowden könnyedén kiakasztható, imbuszkulccsal ki kell csavarni 4 kis csavart, aztán kézzel széthúzni az elektronikát (majd fordított sorrendben összerakni). -
DigitXT
félisten
válasz
arcsin
üzenetére
Plexi nem annyira fontos, bogár tud az ember szemébe repülni, de az biciklin is.
Zárt bukó motorra való, biciklire is fel lehet venni, de kicsit overkill. Vannak, hát!
Olimpikonok is egy szál kobakban verették az MTB-t, aztán ez lett belőle...
Ui: párom krossz sisakja plexi nélküli (értelemszerűen), E-jeles, motorra is jó.

Nekem szintén W-Tec sisakom volt, de biciklis, könnyebb: 25 km/h-ig bőven jó! -
-
petipetya
nagyúr
A lábbal hajtóson a filléres csengő nagyon kényelmes, mivel többször lehet megnyomni gyors egymásutánban: ding-ding-ding. Az M365 csengőjét viszont lassabban lehet kezelni, így azzal csak egyszer van idő jelezni. Amúgy jó találmány, a gyalogosokon kívül köszöntem már vele rolleres kisgyereknek, lecsengettem már az útban állókat a boltan, és a női nem egyes képviselőinek is jelzek néha szolídan.
-
-
törölt tag
"M365" hírhez tartozó és ez a leglátogatottabb roller téma. Itt is főleg a xiaomi termékét javasolják, de másik témába nem szívesen írnék ES2 tulajként. Egy harmadik témát nem hoznék létre külön a nem xiaomi elektromos rollereknek.
Alapvetően úgy lett volna értelme, hogy külön elektromos és nem elektromos roller topik, csak ez a hír felülírta a dolgot, mert elég sokan írtak oda, és ott is ragadtak. -
Fishor
senior tag
Szia!
Szuper! Köszönöm! Igaz aztán láttam, hogy a leírásban írnak egy 13-as lábtartó méretet, már az is +2cm az én 11cm-esemhez képest, ami bár kevésnek tűnik, de sokat jelent a használatban.
Menet közben milyen? Mennyire kelt csörög csattog érzést?
Ha lecserélem az aldist, tuti ilyenre fogom a szélesség és az állíthatóság miatt.Üdv: Fishor
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő