Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ezekiel Ston

senior tag

válasz chatran #5607 üzenetére

A TWOW-okat minőség jellemzi. Jó minőségű akkukat tesznek bele, és van benne jó minőségű visszatáplálás. A GT nem tudom mennyit bír menni, mert nekem Booster V-m van. A gyári akkujával ki lehet hozni a 35-40KM-rt vele, de ez függ nagyon az útviszonyoktól, súlyodtól, hogy hajtod, és mennyi szelet kapsz hátulról/előlről.
    Nekem a booster V-m is úgy van hirdetve, hogy 35-40km megtehető, de ha úgy nézem, az én súlyommmal (85kg) + táska csepelről elmegyek a margit híd budai hídfőig és marad még benne 40-45% töltöttségem. Ergo megtehető hatótáv nincs 35Km. Jó esetben 30, de inkább 20-25km a reális megtehető hatótáv. Viszont gyorsan fel lehet tölteni. Én azt csinálom, hogy elmegyek vele edzésre, edzés közben töltőn lóg (kb 2 órát majdnem) és mire végzek és felöltözöm addigra eleget tölt hogy simán hazavigyen. Tegnap pl hátszelem volt hazáig végig és csutka gázzal jöttem. Itthon 45% töltöttségben maradt mire hazaértem. Szóval 14km után még volt 45% az akkuba.
    A TWOW-okat minőség jellemzi. Jó minőségű akkukat tesznek bele, és van benne jó minőségű visszatáplálás. A GT nem tudom mennyit bír menni, mert nekem Booster V-m van. A gyári akkujával ki lehet hozni a 35-40KM-rt vele, de ez függ nagyon az útviszonyoktól, súlyodtól, hogy hajtod, és mennyi szelet kapsz hátulról/előlről.

• alexandrosz

aktív tag

válasz chatran #5607 üzenetére

Még bringás élményeim jutnak eszembe, ahol több ismerősömnek is volt alu vázas kerója. Nos, ott súly szempontból nagyon nem volt mindegy, milyen ötvözetből készült a váz, akár 1+ kg különbség is lehetett - és mégis a legkönnyebb volt a legerősebb, legrigidebb. És persze messze a legdrágább :-)
    Általában igaz, hogy minden alkatrészből van könnyebb, a E-TWOW-nál szerintem ezt nagyon jól tudják és alkalmazzák.

Új hozzászólás Aktív témák