- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiel Ston
senior tag
válasz
Putyin90
üzenetére
Én ha már költenék rá inkább vennék egy drágábbat. Te tudod, de ez a sencor ez olyan mint a tesco gazdaságos...Figyi. Segítenénk, csak az a baj, ha mindenáron a legolcsóbbat akarod összehozni akkor egyszerűbb ha választasz egyet ami tetszik és kész. Sajna hiába mondja el DigitXT vagy én hogy mi a pro kontra, ha nem hallod a szavainkat.
Részemről ha már vennem kéne ilyen árban akkor xiaomi. Jobb a támogatottsága, sok alkatrész fillér tétel ebay stb helyekről, és számolnék arra hogy rá kell költeni mert ennyi kell ha ez az ár amiben gondolkodol. Ha pálcika roller kell mindenképp és jó minőség dobj rá +100k-t és vegyél TWOW Booster V-t vagy valami TWOW-ot, az nem hagy cserben, jó a magyar garija is. Nekem 1 év 1788KM megvolt vele úgy hogy nem minden nap használtam de az kapott hideget meleget szószerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Dji Mini 4 pro Fly More Combo újszerű C0
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- ELADÓ Yaesu FT-70DE-B2 C4FM/FM VHF/UHF kétsávos kézi adóvevő
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest