Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. xiaomi m365. terhelés alatt az elsö motor rángat kicsit, a tejesítményből 1-2km/h visszavesz,de csak 20 felett kb.mi lehet a probléma? köszönöm.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Ezekiel Ston #7133 üzenetére
+ ha jól tudom jövő évtől a boltok 3 év garanciát kötelesek adni, szóval még idén venném meg mert elfognak méginkább szállni az árak valószínű.... ami nekem van roller 460 volt,most 500, ki tudja hol áll meg ezek után.
-
bb.bocs
őstag
az volt a lényege hogy ha a googlebe beírod, akkor megtudod olddani a problémát ,a helyett hogy leszarozod az eszközt
mint kiderült meg is oldottad, oktatóvideót megnézted és megy
a csavar az orosz progi volt akor ez másnak is tanulságos. én is orosz progit használok. a bip a hibajelzés amihez van a leírásban táblázat elvileg hogy melyik mit jelent
örülök hogy sikerült megdoldani
balesetmentes gurulást
(bár már eléggé alkalmatlan a fránya idő
)
-
bb.bocs
őstag
válasz
GoodSpeed #6975 üzenetére
"2. Ha már ilyen szépen letegeztél, akkor engedd meg, hogy én is tegezzelek! Kb 150 méterre siettél ennyire?! A csepűs sori temető a másik irányban van, a pap már téged vár
Előbb ismerd a KRESZ-t utána pofázzál "
és akkor csodálkozunk hogyha azt mondják hogy bunkó paraszt száguldozó rolleres...emberibb módon is közölhetted volna, nem kötelező beleállni mert nincsen szabályozás... addig örüljünk kb. persze mit dudál ezt is értem
de szuszá
ne utáltassuk meg magunkat az emberekkel.
-
bb.bocs
őstag
nem is tudtam hogy létezik itt ilyen topic
hy all
akkor an értelme feltenni a záramat is majd
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged