Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
Beteg vagy Papa!!!
Egyébként a 48V simán megküldött a 36V-os gyári vezérlőt, oszt' Jézus???
-
Dr.Zoo
őstag
Én nemrég rendeltem 36V 10S BMS-t, mert vettem egy akkus Hiltit, és a döglött NI-CDpakk helyett építettem bele egy LI-ION pakkot. 35A-est vettem a biztonság kedvéért...
-
Dr.Zoo
őstag
Majd ha nem leszek lusta, lemérem GPS-el is.
Egyenlőre el kellene dugnom a 2.-ik vezérlőt, és rákötnöm a pro akkura. Én beáldozom a hatótávolság oltárán a sebességet.
Inkább csak 20km menjen el, de azt nyélgázon.
Marad az 1 akkus felállás. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
DigitXT #7188 üzenetére
Mi van akkor, ha a motorokat átkötöd delta kapcsolásba?
Gyakorlatban növekszik a fordulatszám, és a forgatónyomaték.ebben a videóban szemléltettem
Most nézem, akadt két kérdező... 😁
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
DigitXT #6966 üzenetére
Igen, anno betáraztam rossznak árult hoverboard-ból, így akad ez-az.
Párhuzamosan egy elektromos kerékpáron dolgozom, első kerék meghajtással, deltába kötött hoverboard motorral. Reményeim szerint 25-30km/H sebességet lehet elérni egy motorral, mezei biciklivel, hoverboard akkumulátorral. Hatótávolság még kérdéses. -
Dr.Zoo
őstag
Sziasztok!
Kugoo S1-m én is átalakítottam két motorosra, a gyorsulást még szokni kell, a fék igy "harap", szóval azt is.
Valószínűleg maradok az 1 akkumulátor pakkal, most pro 7.5 AH pakk van benne, a második motorvezérlő meg kap egy külső kistáskát, oszt' Jézus.
Videót csinálok, ha van rá igény, egyenlőre külső akkumulátor pakkal megy a második motorvezérlő, így zavarom a jószágot.Külön köszönet a motorvezérlő elektronika javításáért DigitXT kollégának, nélküle a projekt nem jöhetett volna létre....
-
Dr.Zoo
őstag
Jó tudni.
Írtam Alin az eladónak, hátha vissza tudom mondani a rendelést. -
Dr.Zoo
őstag
Nem találtam effektív Pro hátsó villát, így rendeltem sima S1-hez.
Azt már most látom, hogy satuban kicsit alakítani kell rajta óvatosan, mert a motor szélesebb...
Majd alakul. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
DigitXT #6165 üzenetére
Az LCD alatti vezérlő viszi a két motorvezérlőt párhuzamosan?
Végülis van itthon hozzá minden, két akku, két motorvezérlő, tartalék motor.
A hátsó villát utólag rendelted? Ahhoz nincs egy linked?
A 10" kereket azért említettem, mert nem csak átmérője nagyobb, szélesebb is, stabilabb mint a 8". -
Dr.Zoo
őstag
No, gratulálok!!!
Orosz fórumban publikáltad már??
A 8"-ból kellene valahogy 10" csinálni, javulna a végsebesség, és stabilabb lenne a szekér. -
Dr.Zoo
őstag
Ma délután a Visegrádi utcában láttam borulni egy srácot, Kugoo S1-el.
Bukó nélkül, szerencséje volt, valamennyire ki tudta kompenzálni az esést, nem full pofára esett.
Nem tudom min akadhatott fenn, közvetlenül a fekvő rendőr után borult.
Ha olvassa a fórumot, jobbulást kívánok, és vegyen bukósisakot. -
Dr.Zoo
őstag
Így már tiszta, köszönöm szépen, és jobbulást!!!
-
Dr.Zoo
őstag
Ezért lennék kíváncsi, mit írtak le.
-
Dr.Zoo
őstag
Azért érdekes, mert kíváncsi vagyok, mit ír a rendőr, mivel hajtott ki a kocsi elé...
Rollert nem ismeri a kresz, így ha bukó nélkül elcsap egy kocsi, illetve biztosítás nélkül, olyankor mi van? -
Dr.Zoo
őstag
válasz
Ezekiel Ston #5841 üzenetére
Azt a pics@!
Rendőr volt kint? Lábad műteni kellett, igaz?
Jobbulást!!!
-
Dr.Zoo
őstag
Fél kézzel igazgattam menet közben a kabátom.
Megvan:[link]
-
-
Dr.Zoo
őstag
Előző hsz. erre akart válasz lenni.
-
Dr.Zoo
őstag
Ne nyúlj hozzá.
Garanciális, vidd vissza, oszt' Jézus.Szerk:
Én azért merem hekkelni a saját "szarom", mert olcsó volt, Kínában kellene gariztatni, eddig mindent amit megreklamáltam szót nélkül küldött az eladó, van pákám. -
Dr.Zoo
őstag
Pontosan ezért vettem, még melóba járni.
Ha egy élhető szabályozást kitalálnának rá, azért hálás lennék.
Felveszem a bukót, kötök rá biztosítást, csak használhassam legálisan. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
BerserkGuts #5182 üzenetére
Te is tudsz hasonlót építeni, pici pénzből.
Saját tákolmány: [link]
2db vezérlő 3500ft/db, 1db gázkar 1800ft, 1db hibás hoverboard 10-14 ezer ft.
-
Dr.Zoo
őstag
Még valami!
Én a geekbuying-tól vettem a rollert, eddig minden általam megreklamált alkatrészt ingyen küldtek gyorsfutárral.
Szóval érdemes fényképezni a hibás alkatrészt, és reklamálni.Szerk: [erre akart válasz lenni]
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
BerserkGuts #5144 üzenetére
Tavaly már cseréltem benne hall szenzort, Black fórumtárs adott használtat.
Most a használt döglött meg, kb. 50km mentem vele azóta.Szerk:
Megvan itt írtam a cseréről: [link] -
Dr.Zoo
őstag
Lassan itt a tavasz, feltöltöm a szekeret, és elkezdem használni. Vettem a Lidli-ben Crivit feles bukót, (nem teljes bukó, félig nyitott) 9900Ft.-ért, szerintem ár/érték arányban bestbuy...
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
Ezekiel Ston #4090 üzenetére
Pontosan ezt építi a Kolléga.
Csak Kugoo-val. -
Dr.Zoo
őstag
Leírom a tapasztalatot, hátha valaki így jár.
Alany Kugoo S1 (sima) menet közben elkezdett befékezgetni, a fék használata nélkül.
Ezen a videón próbálom szemléltetni a hibajelenséget, én először vezérlő hibára gyanakodtam.A rollert darabokra szedtem, majd néhány óra töprengés után, kizártam a vezérlő hibát.
Az LCD alatti (második vezérlő?) kommunikációs panelről lehúztam a fékkar HALL érzékelőjét, és mentem azóta vele kb. 5km-et, azt leszámítva hogy így nincs elektronikus fékem, eddig hibátlan.
Jövő hétre lesz cseredarabom, ezer hála érte Black fórumtársnak. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
DigitXT #3740 üzenetére
Ez is csillagba van kötve, fehér felirat melletti vastag fekete zsugorcső alatt.
Innentől nem értem, hogy mitől harapósabb a fék, ugyanazzal a vezérlővel.A fordulatszámmérőt találtam az Alin, de az utolsó előtti csomagommal megszívattak, 2 hónapot utazott.
Köszönöm szépen a felajánlást, ha tényleg szükséged van rá, és veszel egyet, akkor élnék a lehetősséggel. -
Dr.Zoo
őstag
Nincs valakinek kölcsön egy ilyesmi fordulatszám mérője?
Kíváncsiságból az egyik hoverboard motort átkötöttem csillagról deltára, fülre/szemre sokkal gyorsabb, a hall szenzorokat ki kellett kötnöm, mert fogta teljes gázon a motort, de gyorsabb az biztos, mint gyárilag.
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy mennyivel.
A szabályozhatóságot nem vesztette el, lehet finoman adagolni a gázt, a vezérlőn kell majd "A" mérnem. -
Dr.Zoo
őstag
válasz
DigitXT #3634 üzenetére
Meglepődnék, ha fizikai különbség lenne a két motor között..
Sima S1 motor, S1 Pro motor.
A gumi más, de a motor?Nem lehet, hogy a pro vezérlőben nem csak az Amperrel játszottak, hanem az elektronikus féket is finomhangolták? Nagyobb fékező ellenállás, oszt' mindjárt jobban harap a fék.
(#3637) B-L-A-C-K: ez egy LIME roller.
Szerintem.
-
Dr.Zoo
őstag
Nem szoktak szívózni, nekem annó mikor megreklamáltam a hatótávolságot, küldtem egy teljesen feltöltött állapotú képet, aztán mentem egy nagy karikát, lefotóztam a kijelzőt, oszt' ennyi.
1.5 napig meditáltak, majd küldtek egy rag számot. Meg az akkumulátort, gyorsfutárral. -
Dr.Zoo
őstag
To All:
Nekem is volt ekkora chopper "rollerem" lehet vele ésszel közlekedni.
Itt mindkét fél benne volt szvsz, a taxi ment rendesen, a rolleres meg figyelmetlen volt.A kommentelők közt is akad pár Darwin díjas...
-
Dr.Zoo
őstag
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
DigitXT #3409 üzenetére
Most hogy hideg van kint hajnalban, hamarabb megzabálja az akkum.
Pedig elméletileg 3000mAH feletti cellákból építettem, a feszültség hamar 36V közelébe redukálódik.
A hatótávolságot egyenlőre még nem teszteltem koppra, lehet hogy valamelyik napsütéses hétvégén megyek vele egy nagyobb karikát. -
Dr.Zoo
őstag
-
Dr.Zoo
őstag
No, Béláim az Úrban, túl vagyok az első esésen. Illetve defekten is egy napon belül.
Veszek egy bukó sisakot, illetve egy könyök védőn is filózom.Hasznos információ, hogy a Bp. XIII. Thallóczy u. Bringa Bizó nevű bolt tart raktáron babakocsi belsőt, ami nekem a Kugoo S1hez használt fújt kerékbe stimmelt. (Picit nagyobb az átmérője)
Azt mondta az Ombre, hogy M365-höz is ezt viszik. 1200 pénzt kért a belsőért. -
Dr.Zoo
őstag
No, Béláim az Úrban, akkor leírom ma mit hallottam.
Kollégám idén úgy döntött január elején, hogy neki kell egy M365. Nem a pro, a sima.
Mivel félt a Kínából rendeléstől, illetve akart rá Magyar garanciát, így itthon vette, (nem tudom melyik) boltból.
A múlt héten letérdelt az akkumulátor pakk, de mi baj lehet alapon visszavitte garanciában.
Ott kedvesen közölte a boltos, hogy az akkura 6 hónap volt a garancia.Szerk: most olvasom, ehhez képest a foch-nak kikiáltott Kugoo szó nélkül küldi a fél rollert gariban..
-
Dr.Zoo
őstag
Pont ezt feszegettem pár hsz-el visszább, a gyárilag 250W-os motort nem tudom mennyire jó ötlet 400W vagy az fölé hekkelni. Nem erre van kitalálva a vas.
Szerk: most az M365-re gondoltam.
Szerkszerk: ameddig a motorban lévő tekercsek ki nem égnek. Esetleg a motorvezérlőben a FET-ek.
Valameddig persze elviseli csórikám, de ha maximális teljesítményen az akkumulátor kapacitás végéig, közel 100 kg-val van feszítve, valami el fog fáradni. -
-
Dr.Zoo
őstag
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
DigitXT #2783 üzenetére
Pár másodpercig nem lesz baja. Sokáig melegíteni nem szabad, valóban.
Indiai barátaink így építenek akkupakkot.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz
#07746304 #2754 üzenetére
Én vettem anno, 30km/h alulról súrolta a 96kg-os súlyommal, 23km mentem vele egy töltéssel.
Aztán elkezdték kitiltani több kerületből, és nem én akartam a fórumból, aki először a Sünökkel összebarátkozik.
Aztán engem is meglepett ez a hír.Mert Ők járhatnak "legálisan" egy joghézagon, a sima mezei user nem.
-
Dr.Zoo
őstag
Cáfolnám.
Boltban vettem újonnan, kokain árban.
Kiesett belőle egy csavar. Sose volt előtte bontva.
Írtam a gyárnak egy szépen megfogalmazott angol nyelvű levelet, fotókkal illusztrálva.
Elnézést kérünk, jött a válasz. Ingyen megcsinálták a szervizben itthon, de ne már.....
Egyébként érdemes utána nézni, kié a Certina márka. -
Dr.Zoo
őstag
Tegnap 10 percig gondolkodtam, mikor rendelhettem fékkart.
Aztán rájöttem, hogy nem rendeltem fékkart, de vezérlőt igen. -
Dr.Zoo
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest