- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadani
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ipod touchot és egy ipad2öt szeretnék használni, bluetoothon összekötve. Pontosabban a keynote-ot. De nem látják egymást a kütyük, mi a teendő ilyenkor? Ha konkrét akarok lenni akkor akeynote remote-ottal iráynítani az ipaden lévő keynote-ot. Ötlet? Köszönöm a segítséget!
-
vadani
tag
válasz
peugeotmate #8807 üzenetére
Mert egy speciális tokom van hozzá ami vaja és egy gyönyörűség és ha kell a kamera akkor kiveszem belőle de én is utána jártam a különbség nem túl nagy vastagságban tehát jól fog benne működni. Ráadásul az övre ráakasztó is van meg mi egymás ami hasznos
De köszönöm a válaszodat.
üdv Dani -
vadani
tag
sziasztok
nekem olyan kérdésem volna vagy egy nagyon jó kis tokocskám de ugye ez még első generációshoz készült, mennyivel vékonyabb az új touch? Mert gondolom ha mögéteszek valami vékony puhan anyagot kitölthetem a meglévő hely hiányt. Illetve egy gyönyörű aku szempontból is nagyon jó állapotú 1gen touch ami legálisan van frissitve mennyire taksáljátok?
üdv Dani -
vadani
tag
sziasztok
Valószínűleg sokszor ismételt kérdés lesz az alábbi elnézést is érte.Röviden vagy valami linket ha adnátok akár előző kommentet, ahol ez szerepelt hogy szedhetem le a touchomról a rajta lévő zenéket? van valami program amivel keresztül ez lehetséges vagy módszer?
Előre is nagyon köszönöm Dani -
vadani
tag
sziasztok
Egy egyszerű kérdés mégis lehet, hogy nem sokan tudnak rá választ. Milyen diktafon vagy hangfelvevő kiegészítő jó a touch-hoz? Néztem pl a Griffin italk pro-t és a hivatalos oldalon nincs feltüntetve, hogy jó lenne pl a touchoz vagy az új generációs podokhoz. Akinek van ötlete kérem reagáljon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest