- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigo
csendes tag
válasz
peugeotmate #8570 üzenetére
másik gépem sajnos nincsen, az Ipod pedig, semit sem csinál, csak kikapcsol, meg visszatér a fehér csatlakozó és az Itunes embléma a kijelzőn. Szerintem sikerül ez a DFU... jelzi a gép az USB-s jellel, hogy ott van meg hogy nincs ott, az itunes pedig nekilát a restore-nak, az előbb szépen elfehéredett a touch, már éppen megörültem ez eddig nem volt.... de aztán megint belehalt....
Jajj nekem -
zsigo
csendes tag
válasz
peugeotmate #8553 üzenetére
Na most ha ezt a döglött Ipod-ot DFU-ba rakom, (úgy tűnik mindent végigcsináltam amit írtatok), ki is kapcsolt, meg nem is kapcsolt be, mégsem szól be nekem az Itunes, akkor mi van, segítséég
-
zsigo
csendes tag
válasz
peugeotmate #8545 üzenetére
bocs, elírtam, csak tisztára felidegesített ez a szerkezet, még ha nem haragszol, elmondod, hogyan tegyem DFU-ba???
-
zsigo
csendes tag
Na most segítsetek, mert menten kiábrándulok eddigi szerelmetes 8Gbytos-s 32G-s IPOD-omból. Amikor ma bekapcsoltam, rádugtam a gépre, az a
Itunes azt mondta frissiteni akar. Mondtam jó.... de közben valahogy belehalt, és azt mondta, recovery üzemmódban van az Ipod, restore-ni kell
, hát mondom akkor jó... de a restore is meghalt, hogy uknown error. Most akkor mi van???????
-
zsigo
csendes tag
Bocsánat, de nagyon kezdő vagyok.
Az, hogy multitouch, hogy több alkalmazás
egyszerre az, hogyan használható a 8G touch
-on? -
zsigo
csendes tag
válasz
Bling95 #8065 üzenetére
Igen bocs a S csak odacsúszott...
Szóval ez a BRANDO nem füles, csak egy ilyen pici kapszula... de úgy tűnik leválasztja a hangszórót?????pedig csak ezért vettem, hogy pici fiam megtaníthassa a Talking Tom-t beszélni. Egyébként a macsek hallja is a hangot, válaszol is, csak nem hallatszik...
-
zsigo
csendes tag
Sziasztok!
Egy Ipod Touch 8G 3GS boldog tulajdonosa vagyok. Kisfiamnak töltöttem le a beszélő állatos alkalmazásokat, amik megismétlik a beszédet ha van csatlakoztatva mikrofon. Beszereztem egy BRANDO mikrofont, ami működik is, a Voice Memo-felvette a hangot, de lejátszani, csak úgy lehet, ha kihúzom a mikrofont. Így a macska sem beszél.... Tudtok erre vmi megoldást?
Nagyon köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest