- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
peugeotmate #13728 üzenetére
4G nem fogja megkapni iOS7et. 6.1.3al is elég siralmas már a sebesség.
-
pcnet
addikt
válasz
vendingo #13720 üzenetére
EZMP3 player tud mappát játszani, de fizetős úgy emlékszem. MP3at a program dokumentumokmappájába kell bemásolni iToolsal. iTools letöltési linkjét megtalálod a topicban. (Telefonról írok) Ennél egyszerűbben nem fog menni. Vagy kitöltöd TAGeket, de ha sok zenéd van nagyon időigényes. Viszont rendben lesz a zenetárad.
-
pcnet
addikt
válasz
vendingo #13715 üzenetére
Enyém hónap közepén múlt egy éves, de 30e alatt nem adnám el, tuti. Szerintem 30e körül, ha van rá gar és jó állapotban van, akkor kicsit több. Szerintem 35e kb. reális ár volt. De hogy sikerült ennyit alkudnod? Meg volt szorulva, vagy mi? Ennyiért tényleg ajándék volt.
-
pcnet
addikt
-
pcnet
addikt
válasz
gabe8719 #13592 üzenetére
6.1hez SHSH-t már nem tudsz menteni, mert mindig csak a legújabbat írja alá Apple. i4nél újabb eszközökön már SHSH sem működik.
iToolsal le tudod menteni másik gépre az MP3akat. Mappákat is tudsz létrehozni, így akár pendriveként is tudod használni touchot.
Szabad RAM nálam 4-20 mega közt mozog. Nagyon megbántam, hogy frissítettem 5.1.1ről. Anno emlékeim szerint 80 MB alá nem nagyon ment. -
pcnet
addikt
válasz
gabe8719 #13587 üzenetére
Nekem fentvan, nem lassabb mint 6.1. (Nálam már az is érezhetően lassabb volt mint 5.1.1) Jailbreakben nem vagyok otthon, de iPhonenál 6.1.3ra tethered jailbreak van, gondolom akkor touchra is.
Szembetűnő javítást nem vettem észre, elvileg lockscreen bugot javították. Szerintem csak főverzió váltáskor lassulhat, mert alverziók csak hibajavításokat, optimalizációkat tartalmaznak.
-
pcnet
addikt
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Mennyit érhet most egy 4 hónapos, full karcmentes 4.gen iPod touch 8GB?
-
pcnet
addikt
válasz
Bling95 #13472 üzenetére
Én tőle vettem kemény tokot, lassan 5 hónapja védi a touchomat és maximálisan meg vagyok vele elégedve. Az eladótól már többször vásároltam, megbízható és gyorsan postáz.
Most nézem az adatlapját és pöttyet meglepődtem, hogy tiltották, de jobban megnéztem, csak városhoz illesztette be a szöveget. Vicces!
-
pcnet
addikt
válasz
gabe8719 #13413 üzenetére
App Storeban nem elérhető, így gondolom JBhez kötött. McTube-ot szeretném alapértelmezett yt lejátszónak beállítani, plusz iOS 6-ról se túl sok jót hallottam. Maradok 5.1.1-en, így már elgondolkoztam JB-en. Utána olvasok és lehet bele vágok. Szerintetek érdemes? Még nem volt jailbreakel doglom.
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Ha valakinek van tapasztalata külső GPS vevővel kapcsolatban, kérem segítsen itt vagy akár PÜ-ben.
Hadur játékot szeretném nyomni iPod touchról és ehhez lenne szükségem egy külső GPS vevőre.
Megoldható a dolog JB nélkül? iPod touch 4G, iOS 5.1.1 Olvastam itt néhányan foglalkoztak már a témával. Érdemes bele vágni? Milyet érdemes venni?Előre is köszönöm!
Szerk: közben megtaláltam a leírást. Úgy látom JB nélkül felejtős lesz a dolog sajnos.
-
pcnet
addikt
válasz
Mathematics #13372 üzenetére
Nekem pont az teccik a touchban (4G) hogy vékony. Van iPhone 4em is, de szívesebben netezek touchon, i4 dizájn nem igazán jött be. Touch sokkal kézbe simulóbb, kényelmesebb használni.
-
pcnet
addikt
válasz
thinktod94 #13352 üzenetére
JB után át is lehet írni az iOS verzióját, iPhone topicban olvastam, csak én nem vágom annyira a témát. Majd jön valaki és elmondja, vagy ott keress rá. Én csak annyit tudok, tuti van rá megoldás.
-
pcnet
addikt
Félreértés ne essék, nem leszólni akarom ezt a megoldást, de ez a kütyü+iPod touch árából már használt iPhone-t lehet venni.
-
pcnet
addikt
válasz
Palika71 #13308 üzenetére
Új iPod Touch: 4 hüvelykes kijelző (megegyezik az iPhone 5-ével), A5 processzor, 6,1 milliméteres vastagság, 88 grammos tömeg, 40 órás zenelejátszás, 8 órányi videó, 5 megapixeles kamera BSI-szenzorral, 1080p videófelvétel, 720p másodlagos kamera, AirPlay támogatás, Siri, új csatlakozó, nyakbaakasztós opció (megmosolyogtató, hogy ezt az új feature-ök között sorolják fel). Öt elérhető szín: ezüst, piros, kék, sárga és fekete; mindegyikhez be lehet szerezni egyező színű karpereceket.
Forrás: Mobilaréna, Élő tudósítás az Apple sajtótájékoztatójáról
-
pcnet
addikt
válasz
kolmi93 #13266 üzenetére
Easy CDDA Extractor vagy Format Factory. Csak tipp. Én is MP3at hallgatok így nem tudok konkrét programot mondani. Ezeket használom audio konvertálásra.
Más: Szerintetek érdemes jailbreakelnem a touch 4G-met ha csak akksi % kijelzés lenne a fontos? Fizetős appokat nem nagyon használok, ha mégis akkor azt a havi 1-2 dollárt kibírom. BatteryDoctort használom, az amíg előtérben van kijelzi %ban a töltöttséget, de este 14%ot írt, elkezdtem egy hozzászólást bepötyögni és 2 perc múlva kikapcsolt. Gondolom ugyan azokat az adatokat olvasná ki jailbreakes megoldás is, szóval az sem tükrözné a valóságot. Viszont ha lenne olyan lejátszó ami tud mappát játszani, az érdekelne.
Nos! Jailbreak vagy no jailbreak?! Ez itt a kérdés Uraim!
-
pcnet
addikt
Sajnos csak ID3 Tag-ek alapján rendez.
Ha esetleg valaki tud olyan appot ami tud mappát játszani, ne tartsa magában. Számomra is idegesítő, hogy van 10 válogatás CD-m mind dupla, tehát kb 400-450 zeneszám. Lusta vagyok egyesével Tag-eket töltögetni, inkább telefonon hallgatom. Még ha megtartanám, érdemes lenne címkézni, de megúnom, töltök le mást, ami persze megint nincs címkézve. Több ezer MP3-at meg pláne nincs kedvem címkézni...
-
pcnet
addikt
válasz
#25276416 #13245 üzenetére
Beüzemelés: végig mész a beállítás varázslón és kész. Ezeket az akksikat már nem kell formázni. Ha meg tudod állni, hogy 12 órán át nem nyomkodod, akkor ártani nem árthat neki. Én délután 3kor kaptam meg, 6ra lemerült. Feltettem töltőre és másnap reggel 8kor vettem le. Így megvolt egy 14 órás töltés.
-
pcnet
addikt
40e??? Én egy hete vettem újat 55e ft-ért! Jól értem ha most meg akarnék válni tőle, egy hét alatt 15e ft-ot buknék??? Ok, tudom, amint kihoztam boltból, már használt... No, de ennyire?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged