Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Ő el akarta adni, de én mondtam hogy nem nagyon érdekel a dolog, mert skype-on kívül másra nem használnám. 35-ről saját maga alkudta le 15 ezerre.
Amúgy nem jön be ez az ipodozás. Utálom az apple termékeit meg az itunes-t. Az shuffle-t is csak azért használom mert pici.Mindig is akartam otthonra egy készüléket ami folyamatosan fent van skype-on.
Veszek hozzá ilyen pici asztali tartós hangfalakat, azzal már jó lesz használni, nem a telefont kell meríteni.Miért nem lehet normálisan zenét rakni rá?
Van nagyon sok zeném, aminek nincs az infójába se előadó, se albumcím, se semmi. Csak pl. track01...
Ezeket a zenéket fogja és összekavarja a többivel. Nem lehet valahogy megoldani, hogy mappánként listázzon?
Viszont vannak komplett albumaim amibe van előadó meg album meg szám cím is, de mégis összekutyulja, illetve butyután listázza ki.
Pl csinál olyat hogy van egy album amibe van 10 szám és az album 10 számát mind külön előadónak veszi.
Konkrétan számomra használhatatlan így mp3 lejátszásra.
Shuffle-n már megszoktam, annak úgy sincs kijelzője, véletlenszerű lejátszásra van alapból állítva.
Ezen jó lenne ha normálisan működne.
Remélem érthető amit leírtam. -
gabe8719
senior tag
Köszi! Közben utánaolvastam pár helyen és tényleg írják, hogy az exploitok egy részét sikeresen befoltozta az Apple, érdemi javítás viszont csak a 4-4S (meg talán 5) vonalat érinti.
Azt hiszem ha mégis megmarad az iPod, ez volt az utolsó frissítés amit valaha kapott, ezen a rendszeren még szépen futnak a dolgaim, a következő főverzióval viszont tuti kampec lesz a 4. generációnak a 256 mb ram miatt. Szívem szerint én sem piszkáltam volna az 5.1.1-et, de sajnos már 6.0-val vettem novemberben, JB előtt meg visszatoltam mindent alapállapotba és így már a 6.1 ment fel.
Már csak azt kell megoldanom, hogy valahogy lehessen factory resetelni anélkül, hogy a JB miatt kinyírnám vele a podot. Fene tudja mikor lehet rá szükség, az iTunes restore viszont kizárva..
Tud valaki olyan iTunes alternatívát, amivel appokat is fel tudok tolni? Elég gáz, hogy a sync miatt mindent meg kell tartanom a gépen mert a következő szinkronizálásnál az ipodról is törli amit a gépről leszedtem.. (Sajnos a notiban csak 80GB vinyó van, ha telerámolnám a 64 gigás ipod cuccaival és állandóan fenn kellene tartanom, a win7nek sem maradna már hely..)
Köszi!
-
gabe8719
senior tag
Ha múlt hét óta nem történt változás, csak a 4S-re van 6.1.1, a touchra nincs.
Egyébként a 6.1 szerintem nagyon frankó, semmi lassulást, lagot, akksiromlást nem tapasztaltam, hasít minden ezerrel. A JB is egyetlen klikk, utána is szalad minden ahogy a nagy könyvben meg van írva.
-
gabe8719
senior tag
Szerintem érdemes még akkor is, ha egyébként 'becsületes' utat jár az ember, pl. ilyen esetekben is kifejezetten jó dolog.
Vannak gondok még a 6.0.1-el is sajnos, bár engem a leginkább az idegesít, hogy a Safari egyes oldalaknál (pl. PH) kilépked, és az AppStore sem úgy száguld, ahogy a hardver egyébként indokolná, meg hát vannak apró és érthetetlen hibák, illő volna javítani lassan..Eszembe nem jutott volna feltenni a 6-ot még, de sajnos így vettem.. Szerintem 5.1.1 mellett első dolgom lett volna a JB, még ha egyébként meg is veszek mindent, jó az ha van..
A GPS témára visszatérve; én még egy megboldogult SE P1i mellé kapott Wayfinder GPS vevővel használtam (még most is kapni aprón itt-ott, nagyságrendileg 4ezret kóstál), szuper masina. Halálpontos, villámgyorsan talál pozíciót, sosem dobta el a jelet csak úgy. Már Surf IV-es, 20 műholdat képes látni egyszerre, ráadásul Nokia BL-5C és BL-4C akksival is működik tudtommal, úgyhogy az akksicsere, vagy tartalék akku is gombokért megoldható.
-
törölt tag
40ezerert megvettem vegul.. Japanban jelenleg ennyi az ara, ugyhogy olcsobban hozzajutottam akkor mint Magyarorszagon.
De mivel a hasznalati utasitasban nem irnak pontosan a beuzemelteteserol, az lenne a kerdesem, hogy mennyit kell az elso toltesnel tolteni, vagy hogy tudom beuzemelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Delta Force (2024)
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- TP-Link EAP Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest