- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
Új hozzászólás Aktív témák
-
powerup2
addikt
Valaki segitene nekem eddig nem foglalkoztam jailbreakkel nos adot egy ipod touch 3g 4.1 szoftverral megcsináltam a greenpoison féle törést felkerült a cydia program probáltam játékot feltenni itunes segitségével nem ment valaki segitene mit kell tennem elöre is köszönöm annak aki megtenné.
-
powerup2
addikt
válasz
TriackFeri #7166 üzenetére
Kerestem de mind fizetős olyan kéne ami ingyenes
-
powerup2
addikt
Megvan kiderült amit leszedtem az ipad-hoz jó
tud valaki olyan progit touchra amin olvani lehet pl pdf-et vagy documentumokat?
-
powerup2
addikt
válasz
peugeotmate #7162 üzenetére
Sikerült keszedni egy progit és benne van az ituns apps-be és onnan hogyan tudom feltenni a touch-ra?
-
powerup2
addikt
Nem látok olyan opciót hogy ne legyen kártya meg semmi valaki help?
-
powerup2
addikt
válasz
peugeotmate #7155 üzenetére
Hu hol van az az opció?
-
powerup2
addikt
válasz
peugeotmate #7152 üzenetére
De ott az a baj hogy bankártya számot kell adni meg minden ezeket valahogy meglehet kerülni hogy ingyenes progikat tegyek fel rá?
-
powerup2
addikt
Nem értem hogy az ingyenes alkalmazásokat miért nem tudom feltenni a touchra sehogy nem engedi belép az itunsba és jön egy kis ablak oké de nem történik semmi
-
powerup2
addikt
Még annyi kérdésem lenne hogy notebookról megosztom a netet ilyen virtual access pointal a tuoch érzékeli kapcsolodik is hozzá de mégsem megy a net rajta erre valaki megoldást mit kell beállitanom és hol elöre is köszönöm a választ.
-
powerup2
addikt
Valaki tudja hogyan lehet megcsinálni hogy a touchon megjelenyen a zene album boritója. Iletve ugy feltenni rá programokat hogy apple store ne keljen?
-
powerup2
addikt
Milyen háttér beállitásokat nem lehet majd a 8 gigásan megcsinálni ez olyan gáz ha ilyeneket megcsinál az apple miért ne birná el ?
-
powerup2
addikt
Amugy ape meg flac formátumu zenéket honnan lehet leszedni már ahol ilyenből sok van pl torrentes oldal vagy kereső mert gondolom ti is minőségi zeneformátumokat tesztek rá.
-
powerup2
addikt
Én is most szeretnék venni de nemtudom milyet vegyek hogy 8 gigásat vagy 32-set mert nekem zene halgatásra kéne meg legfeljebb klippeket tennék rá . Amugy milyen programok léteznek a touchoz amiket fel lehet rá tenni mert láttam ilyen időjárást mutató programot de még milyenek vannak ami értelmes dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest