Új hozzászólás Aktív témák
-
Dogmatix
tag
válasz
Real Ghoost #12847 üzenetére
múltkor betoltunk haverommal 20rudit, ebből 4volt terméket nyert papíros
A kódokat beütöttük, de természetesen elmaradt a várva várt nyeremény
-
xxman
senior tag
válasz
Real Ghoost #12847 üzenetére
35 az korrekt ár érte!
-
dani3l
őstag
válasz
Real Ghoost #12718 üzenetére
Persze, nem nagy nehézség, nem is azért kérdeztem, csak gondoltam mivel elsősorban úgyis zenehallgatásra használom, kényelmesebb lenne, ha egyből az a képernyő fogadna.
Még egy kérdés: korábban linkeltek itt talán ketten is olyan képet, amin kiírta, hogy mivel meddig bírja az akksi. Azt alapból tudja, vagy valami külön program kell hozzá (beállításokban nem találtam)?
-
vans?
őstag
válasz
Real Ghoost #12720 üzenetére
Hat en mar kellemetlensegnek nevezem, ha tobbszor kell megnyomnom, vagy pedig alapbol ketszer erzekeli, ha egyszer megnyomom...
-
vans?
őstag
válasz
Real Ghoost #12718 üzenetére
Errol jut eszembe, nalad nem szarakodik kicsit mar most a home gomb?
-
peugeotmate
őstag
válasz
Real Ghoost #12557 üzenetére
Inkább csak fura. Igazából csak az lenne a lényeg, hogy ha netán szervizbe (pl. Istyleba) kéne vinni, akkor ne kötözködjenek.
Nekem egy olyan tippem van (mivel hogy októberben lett véve a készülék Amerikában), hogy ez már ergo "5. generációs" (modellszáma: MC540LL), és mivel a fehér is az, ezért lehet valamiféle megkülönböztetés történt. Bár ez elég hülye egy elmélet.
-
e30st
tag
válasz
Real Ghoost #12494 üzenetére
hát én holnap adom el az én 4G-s touchomat (belkin tokkal, dobozzal, minden gyári tartozékkal, kijelzővédő fóliával) 33-ért...
Csak sajnos már lefixáltam, és nem akarok segget csinálni a számból, pedig én is gondolkoztam azon, hogy most meghirdetem drágábban.
-
Abysmal
aktív tag
válasz
Real Ghoost #12486 üzenetére
Az van neki, de nem működik minden USB-s töltővel, a családban van egy Pulse Mini, és az ahhoz kapott töltő USB csatlakozójába bedugva nem kezd el tölteni.
-
norg01
csendes tag
válasz
Real Ghoost #12428 üzenetére
Nem. Rádugta a gépre akartam rátenni ingyen játékokat és a iTunes-el nem ment.
-
xxman
senior tag
válasz
Real Ghoost #12282 üzenetére
Igen. Annyi a különbség hogy eddig nem volt fehér most már van!
de ugyanúgy 4.
Ez olyan mintha kiadás után 1héttel jön ki a fehér. Gondolom látták hogy van erre igény. -
Kommy
veterán
válasz
Real Ghoost #12221 üzenetére
ifiles, iunarchiver, airshara, usb disk(ingyenes)
De azért nézz utánuk, hogy tényleg tudják e a kicsomagolást.
-
kenny123
addikt
válasz
Real Ghoost #12185 üzenetére
Akkor most bódottá' van. Este msn.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Real Ghoost #12179 üzenetére
Tegnap este feltetettem az 5.0.1-et (majd elmondom Kenny, hogy miért) azóta ez a jellegű problémám megszűnt!
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Real Ghoost #12179 üzenetére
A 8 GB valójában 5,8 GB nem? srácok? minden ilyen cucc valójában nem a névleges értéket tartalmazza hanem kicsit kevesebbet.
-
e30st
tag
válasz
Real Ghoost #12154 üzenetére
nm
a serial számok nagyon sokat jelentenek, a macrumors-on volt róluk bővebb összeállítás.ami a pult alatti részt illeti, nem kell két hetet várni (csak azt írtam hogy nekik kb 2 hét míg idehozzák, és utána hamar eladják, szóval kb olyan termékeket árulnak, amiket 5-6 hete gyártottak le) tehát ők ott helyben odaadják neked, csak áfás számlát nem adnak róla. viszont adnak garanciapapírt, ami meg teljesen jó. (még egy jó tanács, én MacBook Pro-t vettem tőlük, és még azt is engedték, hogy egy 10-est alkudjak, szóval próbálkozni lehet)
egyébként tényleg megbízhtóak, (ha kell áfásan is tudsz tőlük venni, csak az értelemszerűen drágább) én már többször voltam náluk, csak ajánlani tudom. -
Don't Panic
senior tag
válasz
Real Ghoost #12149 üzenetére
én itt vettem bolti számlás bontatlan jó áron a számot kell felhívni és megmondja hol a bolt. üdv.
-
kenny123
addikt
válasz
Real Ghoost #12134 üzenetére
Egész nyugodtan.
-
kenny123
addikt
válasz
Real Ghoost #12132 üzenetére
Évenként ad ki új variációt, de a mostanit ne nézzük. Ugyanaz mint a 4g, csak van belőle fehér is..
Szerintem minden apple termék jól tartja az árát, legalábbis igyekszik. Több touch után bátran ki merem jelenteni, hogy semmiféle tipikus meghibásodása nincs, amit nagyon szidnak az a könnyen karcolódó hátlap, de ez sem hibásodás. Fólia, oszt' kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest