- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Aktív témák
-
válasz
bepe79 #20085 üzenetére
Nem, mi köze lenne hozzá?
D@niel: Vágom, sőt a 3310-esem is eredetileg csak a SIM-re tudott üzeneteket menteni, custom firmware kellett ahhoz, hogy a belső memóriába is dolgozhasson. Az iPhone viszont nem szarozik a SIM-SMSekkel. Mint ahogy pl. már az S60 se ment oda, de még olvasni tudja. AFAIK, az iPhone már olvasni se.Vapor: Nein.
-
<NewL>
addikt
válasz
bepe79 #18893 üzenetére
A GS drága lesz,3G meg megint ha Dominóban akarod venni. Sokkal jobban megéri ezekkel az ikon 200-akkal,havi 5K sms,percek,mobilnet ...vodás vagyok-sőt flottás! 15ft percdíjam-akárhova akármikor,családon belül ingyen beszéd,plusz 50 ingyen sms de még így is gondolkozni fogok ha nem veszi fel a kínálatába nyárig a voda az iPhonet akkor nem kell a flotta. Az biztos ,hogy már iPhone lesz a következő telefonom azért mert jó,de egyelőre 3G-ről Gs-re a váltás nem erőltetem meg nem látom sok értelmét,sőt ha ugyanaz marad kívülről a 4G mint ezek akkor marad ez. Amire kell mindenre megfelel,kicsit lassabb annyi.
Mi egyébként megmondtuk ,hogy nem érdemes olyan drágán venni 2G-t,most elég lesz eladni hasonló árban mint amennyiért vetted. Meg csúnyán kell még mellé tenni a két telefon ára mellé.
Egy kérdés,valaki van a T-nél flottás csomagban,ott ,hogy alakulnak az iPhone árak?
-
manchester85
veterán
válasz
bepe79 #18893 üzenetére
Hát mi elsőre is azt javasoltuk, hogy 60-ért ne vegyél 2G-t.
A legjobban akkor jársz, ha megveszed dominósan a T-nél, mert gyártói garanciával még mindig így a legolcsóbb. Az iPhone azon kevés készülékek egyike, ami szolgáltatói kínálatban olcsóbb, mint kártyafüggetlenül. A garanciális feltételekről nem is beszélve. GSM boltokban általában drágább, egy 180-200 ezres telót én nem vennék bolti garanciával, és ki tudja, honnan szerzik be. Mivel itthon a T intézi a gyári garit, így ha nem T-s a teló, azt itthon tutira nem fogod tudni gyári gariba vinni, úgyhogy én csak a T-nél venném meg.
-
Coyote2000
őstag
válasz
bepe79 #18122 üzenetére
Nekem a 3GS a 24. telefonom. Elotte 18 Nokia es 3 Ericsson, 1 LG es egy Motorola volt, mindannyian felsobb kategoriasok, legutobb E71. Kozben rettegve olvastam az iphone teszteket, hogyan lehuzzak a hangminoseget. Most, hogy hallom mit tud, megkerdeznem a teszteloket, hogy volt-e valaha Nokiajuk, mert azoknal meg az LG is jobb minoseget produkalt. (mondom ezt nagy Nokia-fankent, ami az iphone ota nem vonatkozik mar ram) Az iphoneban nincs visszhang, nem zizeg a hangszoro, es engem is jol hallanak.
Amugy azt tudja valaki hogy 3gsben hol van a mikrofon?
-
manchester85
veterán
válasz
bepe79 #17961 üzenetére
Mivel az iPhone hivatalosan nem is került Magyarországon forgalomba, így én nem építenék nagyon erre a garanciára. Főleg azért, mert méregdrága a javíttatás, kötve hiszem, hogy egy olyan telefon javítását fogják ők vállalni, amihez drágább beszerezni az alkatrészt, mint amennyit ér a teló.
-
manchester85
veterán
válasz
bepe79 #17961 üzenetére
A 2G-nek úgy tudom, hogy az LCD, az érintőpanel és az üveg is csak egybe cserélhető, így ha betörik az üveg, vagy LCD hiba jön elő, akkor kétszer annyi a javítás, mint a 3G/GS esetén. Azt hiszem, hogy a 2G összeillesztéséből adódott, hogy ez a hiba elő-elő jött. De én is csak hallomások alapján tudom ezt, amúgy csak egy "lelkes laikus" vagyok.
-
manchester85
veterán
válasz
bepe79 #17958 üzenetére
Hogy őszinte legyek, nem sok mindent értettem ebből az egészből. Egyrészt a 2G-ért a 67K baromi sok. Hogy lenne rá gari, azt kétlem.
A 3G-ben és a 3GS-ben sincs másodlagos kamera, nem értem, mire írod, hogy nemgond, hogy 2G, mert úgyse videótelefonálsz. Jelenleg egyetlen iPhone-nal sem lehetséges, Fringen keresztül láthatod a másik felet, ha voip-ozol egy PC-vel, de ez csak egyoldalú, téged sose láthatnak.
Ha a 3G-t nem szeretted, nem tudom mivel fogod jobban szeretni a 2G-t, amin a legtöbb javíttatás sokkal költségesebb és szerintem rizikósabb is, mint a 3G. Gyakori hiba az üveg alatti buborék megjelenése, nem éri meg szerintem a rizikót.
-
Ulkesh
őstag
válasz
bepe79 #12464 üzenetére
A SAR érték eléggé vicces egyetlen számmal meghatározva, mivel az nem állandó.
Függ attól, hogy melyik hálózatot használod (800/900/1800/1900/UMTS), aktív-e közben a Wifi/BT. Sőt olyan dolgok is befolyásolják, hogy melyik kezedben tartod a készüléket és milyen szögben.
Pl.:
Az iPhone 3GS ha az övedre tűzve van, akkor ha az LCD kifele áll, akkor 0,217 mW/g sugárzás ér, ha befele fordítod, akkor 0,263 mW/g.
Ha bal kézzel telefonálsz akkor 0,790 az érték, míg ha jobb kézzel 0,749, de ha 15 fokkal elfordítod beszélgetés közben, akkor ez az érték 0,281-re és 0,404-re csökken.
Mindez 1900-as GSM hálózaton.Szóval ezt egyetlen értékkel kifejezni butaság.
Az adatokat a FCC adatbázisából vettem, ennél szerintem nincs hitelesebb forrás a neten ebben a témában.
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
bepe79 #12464 üzenetére
ezmilehet?:Smárfelvolt rakva a 8.2,és amikor megnyitottam az itunest nemjött be,aztán gondoltam ujrarakom..letöltöttem,telepitettem..de eztirtaki.msot teljesen letörlöm,de az első esetnél "rá"raktam.
Segítettem kicsit, mert kilógott a kép fele.
[ Módosította: Viktor0610 ]
-
válasz
bepe79 #11842 üzenetére
Ők sokkal professzionálisabbak: Will it blend?
iPhone és iPhone 3G (iPhone3Gs még nincs...)
-
C^^
őstag
Forward opció nincs, több címzettet csak SMS írásakor lehet hozzáadni. Egy beérkezett, vagy már elküldött SMS-t nem lehet forwardolni. (Illetve lehet, jailbroken telefonokon.)
Az autocorrect opció ki-be kapcsolható, azonban mikor angol nyelven írsz hasznos, ha be van kapcsolva. Szerintem sokkal kényelmesebb, ha Settings/General/Keyboard/International Keyboards menüpont alatt hozzáadod az English mellett a Hungarian keyboard-ot is. Ekkor gépelés közben azonnal át tudsz váltani, és ha a magyar billentyűzet aktív, akkor automatikusan kikapcsolja az autocorrect-et.
-
tomcsi23
veterán
Naja.
Do not try this at home! -
Cyber_Bird
senior tag
Azt hogy hány tranzisztor van benne azt nem, de hogy ha azt akarja hogy működjön teszemazt windows alatt a kártya, akkor le kell töltenie hozzá egy drivert, ezt pl nem árt ha tudja.
Hogy ezt a drivert hol találja?
a, gyártó honlap, mert egyértelmű (2 pont)
b, nem egyértelmű,úgyhogy google. (1.999 pont)
c, forumon keresek, hátha ott lesz (1.999 pont)
d, forumon kérdezek, nem keresek (-2 pont)nah a D ponttal van gondom. Szerintem elvárható lenne egy alapfokú önállóság ilyen szituációkban.
Ugyanez itt is, sokan még mindig megkérdezik azt ami le lett írva már huszonötször, pedig a feladata annyi lenne hogy használja a keresőt. Lehet én vagyok idegesebb a kelleténél, a karácsonyi egyes vizsgám miatt, nem tudom, de zavar.Iphone esetében is le van írva vagy a használati utasításban, vagy az internet rengeteg forumán. Nem kell újra feltalálni a spanyol viaszt, csak keresni kell, és ott lesz minden válasz.
Nyílván persze kérdezni egyszerűbb, aztán meg hallom látom a fikázást, hogy ezt sem tudja ez a szar... nem megy ez a szar. pedig 99%ban a felhasználó a hibás, és csak 1% "az a szar".
És akkor már részemről is mindenkinek kellemes ünnepeket. -
RenegadeC2
aktív tag
Az instabilitás elég sokmindentől függ ám! Hadd ne soroljam fel az összeset: telepített programok mennyisége, milyensége, kompatibilitási problémák, nyúzási faktor, felhasználó hozzá(nem)értése, stb...stb...
Nekem is jailbreakelt, mégsem instabil. Ugyanolyan mint amilyen gyári korában volt, szóval nem jó a következtetésed. Már csak azért sem, mert ha benézel más telefon topicjába, ott számszerűleg kb. ugyanennyi problémával fogsz találkozni.Az hogy ennyi hsz és probléma születik, nem az instabilitásnak tudható be, hanem a rendszer sokrétűségének. Látogass el egy BSD/Mac/Linux topicba, aztán meglátod miről papolok itt éppen.
-
Ulkesh
őstag
"Nem az a par mili szamit, amivel vastagabb az N95, hanem az a par centi, amivel szelesebb es hosszabb az iPhone... ettol nem lesz zsebmeret az iPhone 3G, az N95 pedig meg igencsak az."
Annyival nem kisebb, viszont több mint 2x vastagabb, ami a zsebben hordást fenemód kényelmetlenné teszi, főleg a szögletes élek miatt.
Az már apróság, hogy az N95 kisebb mérete miatt jóval kisebb a kijelző és fele akkora a felbontása, amit huzamosabb iPhone használat után nehezen tud tolerálni az ember.
"Ha nalad ez elony, hogy USB-re kell kotni, utana meg kell varni, amig felall az iTunes, utana kulon pipalgatni kell, meg szinkronizalni, stb..."
Miért kéne várnom, 1 másodperc alatt elindul, de egyébként is állandóan fut, hiszen ezzel hallgatom a zenéimet az asztali gépemen.
Az meg, hogy kipipáld, vagy áthúzd, hogy melyik playlistt/zeneszám kerüljön a készülékre, az igazán IQ-t próbáló feladat."Nalam meg az az elony, hogy radugom USB-re az N95-ot es Total Commander-el vagy barmi massal fel-le toltogetek cuccokat"
Aztán ember legyen a talpán aki összevadássza a lejátszó programba, hogy éppen mit is akar hallgatni.
"Az atlagsugaru usernek halvany lila segedfogalma sincs arrol, hogy mi az a WebDAV protokoll, es hogy mifele alkalmazas kell ahhoz, hogy ezt meg lehessen tenni, tehat megintcsak hatrany."
Az ilyen user ne vegyen smart készüléket, mert minden más is problémát okoz neki.
"Aki viszont azt szokta meg, hogy akkuido kimeles vegett kikapcsolja, de az iPhone kikapcsolt modban nem ebreszt, annak ez zsakutca. Tehat ez megintcsak nem erv."
Tudod én nem foglalkozom akku kíméléssel, mert nincs rá szükség. Este ha hazaérek rárakom a dokkra, mert amúgy is leszinkronizálom a naptárat, névjegyzéket és a SplashMoney-t, hogy a napi változások a gépre is rákerüljenek. Reggelig meg ott is marad, szóval eddig még 15% alá soha nem merült le a készülék, pedig volt már napi több mint 10 órás beszélgetésem is rajta (ugyanez N95-el elképzelhetetlen).
"Es ezzel igy jobb nekem, hogyha a desktop-ot akarom latni, es nem egy hulye menu-t rogton? Nem. Tehat ezen sincs mit ragozni, nem tudja, az S60 meg tudja."
Bocs, de nálam ez 100%-ig helyettesíti a Symbian eléggé kezdetleges Today Screen-jét:
"Tehat ez sem erv az N95 egyszeru akksi-cserejevel szemben (amit itthon karosszekben eszkozolok ingyen magamnak 5 masodperc alatt..), hanem kodosites."
Tudod nálam 1 év alatt egyszer sem merült fel, hogy kellene akksit cserélnem. Akár karosszékben, akár szervizben.
"nekem a Nokia PC Suite sokkal gyorsabbnak, atlathatobbnak, egyszerubbnek tunik."
Hát igen, egy jól átlátható program....
Akit az iTunes tab-okra bontott funkciói zavarba hoznak, az eléggé reménytelen eset.
"Igen, hogyha Jailbrake-eled. Azzal viszont elvesz a garancia. "
Egész addig, míg nem csinálsz egy Restore-t, ami visszaállítja a gyári állapotokat.
Egyébként ugye tudod, hogy a szignózott, warez cuccok miatt az N95-öd szintén nem garis, ha úgy viszed a szervizbe"Es amikor olyan gepen akarom ezt csinalni, amire nincs iTunes telepitve, akkor ez zsakutca. Sokkal egyszerubb kivenni a memokartyat, betolni a laptop beepitett kartyaolvasojaba, es 10 masodperc alatt leszedni / felrakni Total Commander-el amit szeretnek."
Gondolom mindenhol ahova betévedsz van kártyaolvasó, a te zsebedben meg átalakító a microSD-hez
---
Nem kell a sok félrebeszélés.
Valld be őszintén, hogy a Symbian-t megszoktad az évek alatt és nem tudsz/akarsz ettől eltérő rendszert megtanulni. Az, hogy azért mert nincs rá időd, vagy affinitásod, az csak részletkérdés.---
Ismerek olyan emberkét aki vett egy Macbook-ot, de 1 hét után eladta, mert nincs Startmenü és nem lehetett rá vírusirtót telepíteni. Képtelen volt felfogni, hogy az egy másik rendszer, máshogy működnek a dolgok és nem kellenek ilyesmik.
-
RenegadeC2
aktív tag
Látod, nekem a mérete pont megfelelő. Nem tudom miért van így, én a nagy, lapos, tepsi formájú telefonokat szeretem. Minél nagyobb kijelzővel
Szóval számomra ez a része nagyon is rendben van. Nagyon régen nem hordok zsebben telefont, lehet az is közrejátszik, nem tudom.
Van egy sarkallatos pontja az iPhone-nak: tanuld meg az iTunes-t kezelni! Szifon függ tőle, nem bír nélküle létezni sem
Ha ezt a rész vágod, akkor a telefonnal sem lesz semmi bajod. Tapasztalatból írom, itt pihen mellettem öcsém N95-je, és miután megtanultam ájtyúnszt kezelni, sokkal gyorsabban elintézek rajta mindent, de addig én is hülye voltam hozzá, szidtam az anyját miért akarja letörölni a cuccaim amikor én nem akarom
Azóta N95-öt szidom ha öcsém hozzámvágja hogy "bazzeee már megint szignózni kéne".Azokat a funkciókat meg amiket hiányolsz, lehet pótolni vagy helyettesíteni. Egy részéhez jailbreak sem kell. De mint írták, jailbreak esetén sem vész el a gari...
-
Parosz
tag
"Gondolom a 4x vastagabb N95 inkább az"
"Nem az a par mili szamit, amivel vastagabb az N95, hanem az a par centi, amivel szelesebb es hosszabb az iPhone... ettol nem lesz zsebmeret az iPhone 3G, az N95 pedig meg igencsak az."
Nem tudom milyen nadrágod van, de egy átlagos farmerzseb 14×12×0 cm ideális esetben, tehát üresen. Ennek elegendő 1cm-rel tágulni 1 irányban hogy elférjen az iphone 3g, és 2cm-t, hogy elférjen az N95, tehát a puszta számok alapján is kétszer kényelmesebb zsebben hordani a iPhone-t. Ehhez hozzájön hogy az N95 szögletes, a szifon meg kellemesen lekerekített, ami további jó pontokat szerez a zsebben hordás terén..
"az ervemhez, hogy nem tudom otthon egy hatlap-levetellel a szifon akksijat cserelni, csak szakszerviz tudja, meregdragan. Tehat ez sem erv az N95 egyszeru akksi-cserejevel szemben (amit itthon karosszekben eszkozolok ingyen magamnak 5 masodperc alatt..),"
És a karosszékben teremnek nálad otthon az N95 akksik?
Vagy azért csak el kell menni megvenni, akkor meg már sztem ki lehet bírni azt az 5 percet, amíg beszerelik és a hamis gagyi cuccok is ki vannak zárva. És legalább tényleg egyben van a gép, nem nyöszörög, lötyög a levehető hátlap, mind majd minden telónál.. Amúgy az iPhone akksija sokkal jobban bírja mint az N95-é..
-
delllap
csendes tag
iPhone előtt N95-öm volt és szerintem rettenetes zsebben hordani.. Épphogy pont az iPhone mérete passzol a zsebembe, nemtudom miről beszélsz, de az n95ömet ki se tudtam venni a zsebemből mert nemfért be mellé a kezem
"Ez nem mentseg arra, hogy USB modban nem lehet felrakni semmit sem."
Már hogyne lehetne? Feltolod DiskAid programot, aztán szevasz ott az USB tárhelyed
"Az atlagsugaru usernek halvany lila segedfogalma sincs arrol, hogy mi az a WebDAV protokoll, es hogy mifele alkalmazas kell ahhoz, hogy ezt meg lehessen tenni, tehat megintcsak hatrany."
Akit valami érdekel, hát nem utána néz?
"Es ezzel igy jobb nekem, hogyha a desktop-ot akarom latni, es nem egy hulye menu-t rogton? Nem. Tehat ezen sincs mit ragozni, nem tudja, az S60 meg tudja."
Pls magyarázd már meg h milyen Desktopról beszélsz s60-nál?
nagyonnemvágom...
mi ebbe a desktop azt nemvágom... a két alsó gombra gondolsz?a gyorsinditó panelre, ami uigyanaz mintha belépnél a menübe? netán a hálózat jelzőre vagy mire?
"Igen, hogyha Jailbrake-eled. Azzal viszont elvesz a garancia."
Ez a kedvencem... há jó hülye az aki jailbreake elött nemnyom restore-t és beviszi a szervizbe...ehhez tehetség kell...
(mert ugye csak akkor ugrik a gari.. ha rányomsz a varázsgombra akkor semmi se veszik el
...
-
aticom
csendes tag
Ez nem telefon!
Ez iPhone!
Értelmetlen máshoz hasonlítani,mert egy új kategóriát hozott létre és ebben más nincs.
Már én is írtam ,mint mások is,hogy nem tökéletes.Vannak bosszantó hiányosságai és elsőre érthetetlen korlátozásai.Az is igaz,ha nem jailbrakeled ,soha nem tudod meg mire képes igazán.Alapvetően én jelenleg (részemre) nem tudok megfelelő alternatívát más termékkel.Bármilyen más készülékkel többet vesztenék,mint nyernék.
Jelenleg úgy gondolom,hogy ezt csak egy új iPhone-nal (4G) lehetne überelni.
Úgy gondolom akinek már volt a kezében iPhone,netán ki is próbálta,vagy használta ,utána már nem tud más készülékekre úgy nézni mint előtte.
Akarva ,akaratlanul az iPhonehoz fog minden mást hasonlítani.Ha akarja,ha nem.
-
Parosz
tag
Nem tudom Neked milyen zsebed van, de én is N95-röl váltottam anno és az iPhone-nál zsebbesimulóbb formát el se tudnék képzelni. Domború hátlappal kifelé szoktam zsebrerakni és a kedvező alak és a vékonyság miatt szinte nem is érzem Nagy van valami a zsebemben a nagyobb tömeg ellenére sem. Az n95 nyomta a combomat leülésnél meg ha nagyobbat léptem. Vastag volt és szögletes. Én tuti nem lépnék vissza, pláne az új szoftban lényegesen gyorsult a gépelés sebessége ,ezt most hogy ezt a hsz-írom vettem észre..
-
Ulkesh
őstag
"Egyszeruen nagyon nem jo be, hogy nem zseb-meret, es mar nem is ''mobil-meret'' az iPhone 3G"
Gondolom a 4x vastagabb N95 inkább az
"- a telora feltenni dolgokat csak az iTunes-on keresztuli szinkronizalassal tudok"
Ez előny, tekintve, hogy nem kell 3-4 fajta alkalmazás ehhez, mint a Nokiánál.
"- USB modban / hattertarkent, iTunes nelkul mukodik ugyan a file atvitel, de nekem csak egy iranyben sikerult, korlatozottan"
Háttértárként nem USB módban kell használni, hanem egy megfelelő alkalmazással WebDAV protokolon keresztül felmásolni a szükséges cuccost.
"- nem ebreszt kikapcsolt allapotban"
Soha nem kapcsolom ki a mobilomat, ha nem akarom, hogy elérjenek, akkor FlightMode, vagy telepítek egy hívásszűrő alkalmazást.
"- alapban a menut latom mindig, ez engem idegesit neha"
Alapban nem a menüt látod, hanem a Lock Screen-t, amire telepíthetsz Today Screen-t (IntelliScreen), ami fényévekkel intelligensebb a Symbian Today képernyőjénél.
Ha meg beljebb lépsz akkor mindkettő platformon a programok ikonjait látod."- serulekeny a hatlap"
N95-ön nem?
"- altalam nem cserelheto akksi (sokra megyek vele, hogy szakszerviz tudja cserelni, meregdragan, holott mas teloknal magam is megtehetem barmikor)"
Ez egy N95-nél fontos momentum, mert 1 napot sem vészel át, de én már beszéltem 1 töltési cikluson belül több mint 10 órát iPhone-on, ami N95-nél elérhetetlen álom.
Szóval fel sem merült eddig, hogy kéne cserélhető akksi. (Az más kérdés, hogy más készülék esetén sem merült még fel, mert éjszaka töltőre kerülnek.)"- az iTunes / AppStore felulet nehezkes, lassu keves a Free program szerintem"
Az iTunes / Appstore felület pofon egyszerű a Nokia PC Suite túlbonyolított csicsás alkalmazásaihoz képest. (Meg mindenhez képest is, mert ennél egyszerűbben nem lehetne ezt megoldani.)
"- a telo testreszabhatosaga az S60 3rd 9.2 FP1-2 utan nekem keves, es nagyon nem jon be"
A Symbian az iPhone-hoz képest sehol nincs a testre szabhatóságban, ez egy vicces érv.
"- az MP3 ha jol tudom csak a jailbrake-elessel megy, vagy ha van iMac-em is"
???? Mi van????
"es az alap csengohangok, ebreszto stb. nagyon gagyik, 10 evvel ezelott voltak ilyen polifonikus vackok"
És? Nem tetszik akkor töltesz rá amennyit nem szégyelsz.
"- a gyerekcipoben jaro GPS + terkepek dolog nagyon gaz az S60-hoz kepest, S60-nal elore le tudom tolteni a terkepeket a memokartyara es ingyen hasznalni gyakorlatilag a GPS-t"
Lehet itt is offline térképet használni. Jailbreak forever.
"- nincs memoriakartya, amit csak kiveszek es berakom a gepbe es seperc alatt felteszek / leszedek dolgokat"
Itt nem a kártyaolvasót, hanem a készüléket dugod a kábelre, ennyi a különbség. Nomeg nem kell szétcincálni a készüléket egy ilyen művelethez.
"- a Home gombos megoldas engem idegesit, PC-n es S60-on is zavar, hogyha nem tudom biztosan, hogy mit zartam be vegleg, es zavar, hogyha nem tudom, hogy mi fut tovabbra is a hatterben, tehat ez nekem nem jon be"
Ez itt rohadtul túl van bonyolítva, hisz a Home gomb kiléptet mindent..
"- a progik tobbsege az iTunes Store-bol csak a legujabb firmware-el szeretett volna elindulni, en pedig csak tegnap frissitettem 2.0.2-rol 2.2-re (tudom, ez az en hibam), igy amit szerettem volna, azt nem tudtam kiprobalni mert legujabb szoftot igenyeltek"
-
kiszu
senior tag
Egyetértek. Nekem az a véleményem,hogy az iphoneok eleve még ennél is többet tudnak,csak szándékosan van visszatartva sok dolog szoftveresen.
Üzletileg ez nagyon ki van találva. Pár dolog etalon minőség benne. Tartják ezt a tudást amig megvan rá a kereslet és az érdeklődés. Ha lankadna a kereslet,csak ki kell dobni makd egy sw-t amiben lesz pl bluetooh teljeskörüen vagy copy-paste vagy bármi ami most nincs softweresen. Az Apple letett valamit kijelző,görgetőrutin,netezés terén olyat amit más gyártók nem tudtak és ezzel elvan. És amig megvan rá a nagyarányú éredeklődés addig csak csepegtet pár funkciót az sw frissitésekben.
A 2.0 ás softwerrel a játékokkal megint megágyazott magának egy nagyadag érdeklődést.Szerintem.
-
kiszu
senior tag
Ezeket nem tudtad amikor kipróbáltad az iphoneát vagy amikor megvetted?
Pozitív tapasztalatod nem volt?
Safari,videók,mp3 kezelése,stb?
Pl egy jailbraikelt telefonon futtatva a winterboarddal megváltoztathatod a screenen a csuszkát,videoháttereket,ikonokat tehetsz fel,csomagban vay egyenként,gyakorlatilag nem tudsz olyat rajta amit nem tudsz megváltoztatni a menü kinézetén vagy a fő képernyőn.Valóban vannak hiányoságok,de én pl 3x tértem vissza az iphonehoz és egyszer se azért váltam meg tőle mert nem voltam elégedett,hanem mert megérte eladni amikor hiány volt belőle.
Sajnálom,hogy nem tetszett.
-
RenegadeC2
aktív tag
Nem kell megsértődni, nem lesz senki idegbeteg. Csupán tájékoztattalak, hogy ez nem az "izgulunk a 2.2-es firmware megjelenéséig" topic, hanem az "iPhone használók szakmai topikja". Ebből adódóan vettük, jön a 2.2fw. Oké, megértettük, nem kell leírni óránként hogy már csak 13-12-11óra van hátra. Tehát így ez ebben a formában, itt, ezen a fórumon SPAM! A nagyobb kaliberű cucc meg elég relatív. De ha ilyen is érkezik, annak van külön topic-ja, mint ahogy az iPhone játékoknak is. Oszd meg a videót, persze, belefér. De elég egyszer, viszont te három hozzászólásban leírod ugyanazt. Ha pedig majd a modik megvádolnak hozzászólás gyűjtéssel, akkor ugye nem fogsz csodálkozni?
Másik: tényleg nem bántásból írom, de olvasd már el legalább a telefonodnak a kezelési útmutatóját!! Ott egy olyan eszköz a kezedben, aminek a működésével egyáltalán nem vagy tisztában, már alapszinten sem. Emiatt itt görcsölsz a fórumon, hogy már alig várod a 2.2-őt. Példáaul eddig miért nem frissítettél? Gondolod más nem tette? Bazz, ráklikkelsz iTunes-ban az update gombra, aztán nesze, ott a 2.1, megmaradnak a játékaid, beállításaid, minden. De ilyen alap dolgokat hadd ne írjunk már le ötezerszer!
-
Parosz
tag
-
macikos
addikt
Nem, nem vész el, mert az iTunes minden szinkronizálásnál csinál egy backup-ot a telefon tartalmáról és beállításairól. Rakd fel már most. Holnap frissítel 2.2-re, a frissítés után az iTunes visszaállítja a beállításokat és a fájlokat, így minden ugyanolyan lesz a telefonodon, mint a frissítés előtt.
-
macikos
addikt
-
RenegadeC2
aktív tag
Te ilyenkor magad győzködöd? Attól hogy háromszor beírod ide, nem lesz se jobb se rosszabb. Az összefüggést sem értem a méret és minőség között. Az én véleményem az a játékról hogy király, megunhatatlan,max kétszer. Rövid. Nagyon. De majd úgyis te fogod eldönteni magadban, utólag, hogy megérte-e neked a pénzt.
Ha szerinted ez az egy értelmes app van fent, akkor vagy nem néztél szét normálisan, vagy ennyire kevés az igényed. Szerintem Spore-nál van fent jobb játék is, nem is egy. Aki keres az talál.#3058: ami meg a 2.2 körüli hozzászólásokkal művelsz, azt úgy hívják hogy SPAM!
-
-
RenegadeC2
aktív tag
Ezt egyelőre max. az Apple-nél tudják. Az biztos, hogy 2.1-re csak nyolcas iTunes-szal lehet frissíteni, de az új verzióval és firmware-rel megjelent egy új funkció is, a Genius playlist.
Ha megjelenik egy újabb iTunes és frissíteni akarod a telót, de azt nem lehet csak előbbivel, úgyis ki fogja írni. -
joey04
titán
nem az enyém, csak felhúzta az agyam hogy anno p1re tök jó progikkal sikerült pöpecül konvertálgatni, most ugyanazokkal a progikkal csak frissebb verziókkal meg nem.
pedig papíron még könnyebb dolgom is lenne mert szinte minden progiban ott van az iphonera szabott beállítás.(nekem maximum akkor lesz ha feltörik a bt-t és lesz rá feltört opera mini) -
Géniusz3
csendes tag
-
-
EdRush
csendes tag
Nekem meg van most mind2 de még csak a 2.1 eset engedi fölrakni 2.2 akkor hivatalosan még nem jött ki. 2.2 es 248 MB,,2.1 es 237 MB.
Amúgy annyi a külömbség hogy a 2.2 es nem csak azt a neten keresi ami a legerősebb kapcsolat. (lehet hogy nem voltam érthető de nem sok a külömbség), de ez pont kell is, ogy netezz. -
geniusz
csendes tag
Nem megoldás az sms problémára, de e-mailt lehet írni az "EasyWriter" nevű ingyenes progival fekvő billentyűzeten, amin azért már sokkal könnyebb gépelni.
A másik alkalmazás, illetve játék amit ajánlanék szintén ingyenes. A grafika kissé gyerekded, de van vagy 100 pálya és a poén az, hogy magadnak kell megrajzolni az utat ujjal, amin végigslattyogsz a kisemberrel, persze vannak még viccesen mozgó bigyók amik nem érhetnek hozzád, szerintem qrva jó: Ja a neve: Trace
-
kingi
tag
köszi bepe79, majd megnézem az összehasonlítást, ha lel ilyen táblázatot valahol
, de úgyis az dönt, ahogy ismerem magam, hogy a kezembe veszem mindkét készüléket és már "látom", ui. fogtam/használtam már eleget, és kialakul egy szemlélet, hogy nekem melyik a nyerő -
))) de kösz, ha van kedved írhatnál, hogy milyen korlátozásokra gondolsz, ami lényeges, és például gyorsaságra nethasználatnál stb. melyik milyen??? És árra?
-
RenegadeC2
aktív tag
Igen, ez csak jailbreak-elt telón oldható meg.
Ha az összes parancs nem is, de az alapparancsok mindenképp megvannak, ugyanúgy működnek a jogosultságok, bash script-ek, stb.
Jailbreak után jön a bőség: akár ruby, perl, python, SSH, wifi router, és a többi...
Cydia-n van fent a Terminal (sajnos TABulátor hatása még nem megy neki), onnan kell telepíteni az összes többivel együtt. -
fodorp
csendes tag
Szia!
Én is kint élek és nekem is a LLoyds-nál van a számlán. Egy 3G-s IPhone van a tulajdonomban július óta, az apple store-t is azóta használom. Nekem soha semmi gondom nem volt a kártyával. Ha neked mégis van akkor feltétlenül menj be a bankodba és nézesd meg a számla beállításodat. Lehetséges, hogy ott van a gond. Fehér színű a kártyád vagy világoskék??
-
RenegadeC2
aktív tag
Apám, terád most nagyon rákaptak valamiért... tisztára mint az oviban
Nem baj, fogd fel úgy, hogy sztár vagy, a többit meg sz*rd le
Gratulálok a telefonodhoz, üdv itt!
Ui.: a "virtuális billentyűzet" az, amin bepötyögöd pl. az sms-t. Azért virtuális, mert ugye itt nincsenek fizikai gombok, mint egy hagyományos telónál.
Tipp: Nézz utána az alapfogalmaknak érintőkijelzős, meg okostelefonok terén. -
tibz03
őstag
Nincs itt semmi ferdítés, fogadd el, hogy lehúztak, kész. Csak egy példa a sok hirdetés közül. Én írtam itt többnek is, ugyanazt a telót adják, amit te vettél, a különbség "csak" annyi, hogy ezek 16 GB-os változatok, és 200-300 között adják, de már 150-ért is láttam.
A függetlenítést meg jailbrake-kel meg lehet oldani bármikor, ha neked annyira fontos, hogy független legyen. De - még egyszer mondom - ezekben a hirdetésekben független iPhone-ok vannak 200-300 fontért.
/Részemről a téma lezárva. Én csak fel akartam hívni a figyelmed, hogy nagy valószínűséggel valaki jól keresett rajtad, és ezt te is észrevehetted volna, mielőtt megveszed a telót, de nem az én pénzem bánta, szóval nem foglalkozok vele a továbbiakban./
-
tibz03
őstag
Nem kötekedni akarok, de mit mondtál? Majdnem 500 fontot fizettél egy Olaszo.-ból importált iPhone-ért, amiket 150-200-ért hirdetnek. És mivel jártál jobban, mint én? Én nem fogom cserélgetni benne a SIM-kártyámat, mert minek? Van hozzá 1 év ingyen internetem, amit bárhonnan elérek. Kötelezettségem nekem sincs, feltöltőkártyásan vettem, szóval nem tudom, mire gondolsz. Ja, és plusz 40 fontért kaptam hozzá egy insurance-t, törés- vagy lopáskár esetén 30 fontért kapok egy zsír újat (ez is egy éves)...
Először én is függetlenül akartam venni (annyi különbséggel, hogy én olyan hirdetéseket nézegettem, ahol 200 fontért árulják, és írtam is nekik, és a válaszban az volt, hogy bontatlan készülékről van szó, mint a tied). Aztán belegondoltam, hogy az az 1 év ingyen net nem olyan rossz ám. Na de mindegy, ha neked megfelelt a te verziód, az a te dolgod, szerintem eléggé át lettél verve. Te magad linkelted be a 250 fontos hirdetést, erre megveszed 500-ért ugyanazt.
Oké, semmi közöm hozzá, de próbálom a logikát keresni, és nem találom...
-
DeepDish
őstag
Szedd ossze a gondolataidat , mert ez nem chat es 1HSZ-be ird be! Kisse idegesito!! Koszonjuk mindenki neveben!!
Aki kerte feljebb , h mivel tud videot rogziteni: videorecorder
A legjobb akksi takarekossag 3G kikapcsolasa nalam es a hatter vilagitas!! Most mar akar 3 napot is elmegy!
-
macikos
addikt
Bocs, de nem vagy egy egyszerű eset...
Olyan dolgokat kérdezel, melyek már 1000x le van írva, ráadásul magától értetődőek.
Annyit kell tenned, hogy iTunesban ráteszed a telefonra a programokat. Megnyitod, Applicationsban bepipálod és kész. Egyébként meg ott az AppStore alaklmazás a telefonon, abban letöltesz egy programot és már telepíti is fel.
-
Cyber_Bird
senior tag
-
Cyber_Bird
senior tag
katt rá és bejön chat szerűen az üzi:http://cbalbi.extra.hu/iphone/sms.png
merthogy címzett/feladó szerint csoportosítja az üziket így pl ha anyunak küldted mindkét sms-t akkor egy anyu felirat lesz és az összes tőle kapott és neki küldött sms ott lesz benne ilyen chat szerűen mint a képen -
Cyber_Bird
senior tag
Én tokot nem ajánlok hozzá, szerintem egy tok sem illik az iphonehoz (elnézést ha valakit megsértettem vele) maga az iPhone egy műremek, így tok helyett az Invisible Shield talán a legjobb választás, macerás felrakni, de a végeredmény megéri
Nem a reklám helye de: http://ivsnet.eu/
Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- OLED monitor topik
- AliExpress tapasztalatok
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest