- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Egyáltalán nem jöttem dühbe. Teljes nyugalommal raklak ki Téged és Ulkesht 6 órára, mert semmibe veszitek a kérést. Le lett szögezve az első hozzászólásban, hogy ebben a topicban nincs pardon. Így is tovább tűrtük, mint kellett volna.
Ulkesh: Tudom, hogy nem te kezdeményezed a vitákat, de értsd meg, nem mindenhol van helye az ilyen a vitáknak. Számtalanszor le lettek már írva ugyanezek az érvek és ellenérvek, amiket itt majdhogynem hetente előhoztok. Legtöbbször Te írtad le a többi topicban is.
-
RenegadeC2
aktív tag
Hagyjátok már békén szegényt, nem jött be neki a cucc, ennyi.
Van aki imádja, van aki utálja. Én előbbibe tartozom, de nem vagyok marketinges, nem győzködök senkit se miért jó az egyik és miért a másik.Két hibát követett el a tisztelt fórumtárs, de azok nagyok voltak:
-nem leste meg a specifikációt rendesen, mielőtt megvette
-nem olvasta el a kezelési utasítást
Mivel azt hitte, hogy ez "egy telefon" a sok közül, így tudja kezelni. Csak azt nem vette számításba, hogy ez egy teljesen más (és neki új) platform, amivel teljesen másképp kell bánni, használni, szinkronizálni, kezelni, stb. stb...
Ha ezeket megtette volna, lehet hogy nem csalódik akkorát. Na meg kis türelem kellett volna, amíg rááll az agya egy teljesen különböző platformra, filozófiára.Én egyedül azt nem értem hogy mivel már alapjaiban nem jött be neki a tella (forma, külsőségek), minek dobott ki ennyi pénzt? Meg lehet fogdosni egy rakat helyen, aztán eldönteni hogy bejön-e külsőre vagy nem. De végülis mindenki oda szórja a saját pénzét ahová akarja...
-
xedamin
tag
Szerintem te a 3G-t írtad le
Azt tudom, az amit t-mobilnál is reklámoznak, fényes fekete vagy fehér műanyag háttal, stb.
Én azt nem tudom, hogy mi a különbség az első és a 2. generációs között. Nekem ilyen van: kép
Ilyen a hátlapja, azok a gombok vannak rajta mint az enyémen. Ez hanyadik generációs? És akkor mi a különbség 1. és 2. gen iphone között? -
Cyber_Bird
senior tag
szerintem valahogy így működhet, de ez csak egy tipp amit google barátom adott, jófej srác... http://electronics.howstuffworks.com/iphone1.htm
oneal1: tudtommal nem lehet mert így kerül DFU módba a telefon, de hogyhogy egyfolytába lenyomottnak érzékeli, szóval mindig kikapcsol a telefon, aztán mivel le van nyomva a kikapcsol gomb, mindig kilép a kikpacsoló képernyőre?
-
cigam
titán
Gondolom innen az info: Miért nem lesz Flash támogatás az iPhone-on?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest