Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
Jadro
veterán
Jelentkezz az apple marketingosztályon!
Mellékesen jegyzem meg hogy volt a kezemben, elismerem hogy korszakalkotó dolgokra vannak benne, de összességében mégsem ezt vettem tehát el tudtam képzelni helyette mást is.Bepe79-et nem értem megmondom őszintén. Nemrég még istenítette a készüléket, mi ez a hirtelen pálfordulás?
-
DroneZ^
őstag
van 1 map letöltő progi... interneten utánna olvastam:
sikerült felrakni a térképet elvileg GPS pontokat is rögzitett a térképen, azonban mégsem tudja magát szinkronizálni az iPhone az OFFLINE térképpel
Tehát offline térkép van, GPS továbbra sem használható, a WIFI-s térképpel bezzeg ment... -
macikos
addikt
Tapasztalat az az, hogy le kellett volna mentened törlés előtt az iTunes adatbázisát
Ugye a zenéket a gépről azért nem törölted le
Jelentkezz be az iTunesba az Accountoddal, utána szinkronizálásnál felmásolja a telefonon lévő alkalmazásokat (amiket persze megvettél). A zenéket így visszatenni már nem tudod.
Persze megtalálható a telefonon egy könyvtárban, de át is lettek nevezve asszem. Mindenesetre itt találhatóak: /var/root/Media/iTunes_Control/Music F00, F01, F02, stb. mappákban. -
-
-
m0h0senator
őstag
És ezek hogyan működnek? tudnál vmi linket adni?
Greg-77: Szerintem egy próbát megér:Mobile Finder
[ Szerkesztve ]
-
Ulkesh
őstag
"Milyen programot tudnátok ajánlani könyv olvasáshoz (ebook,doc,pdf stb)?"
Ha jailbreak-elt, akkor Cydiából a TextReader-t, ha gyári akkor az App Store-ból Stanza-t (free). (Az utóbbihoz leírás és gépről telóra szinkron program itt található: [link])
----
"IntelliScreen-t használ valaki? Minden remekül működik, kivéve egy dolgot. Hiába nem adok meg "news feeds"-et neki, ő mégis kirakja a képernyőre és kiírja, hogy "no news to display". Nem lehet valahogy eltüntetni?"
Bemész a View Layout menüpontba és alul a kis ikonokra böködéssel tudod beállítani, hogy az első, vagy második screen-en legyen látható, vagy ne legyen bekapcsolva.
Érdemes a második képernyőre berakni a new feed-eket (ha az órára kettőt ráböksz akkor átfordul a képernyő).
-----
"Ez engem is érdekelne,hogy hogyan lehet a telefonra fájlokat (pdf,doc stb.) másolni és utána megnyitni.Milyen programmal?"
Van több ilyen program is.
Én a FileMagnet-et használom, de desktop oldala csak Mac-en van.
PC-hez a Files-t, vagy a DataCase-t ajánlom, bármilyen FTP programmal feltölthetők a doksik hozzájuk.[ Szerkesztve ]
-
Csigger
őstag
fájlokat eredeti szofttal nem lehet csak úgy rámásolni a telefonra, el kell küldened magadnak emialben, és onnan fogja tudni csak megnyitni ezeket a fájlokat!
amúgy dettó, nekem egy OTP-s valamint egy BB-s kártyám van, naná, hogy egyiket sem fogadta el az iTunes! rohadjanak meg!
-
k2iller42
tag
Szia nekem is ilyen routerem volt ( smc wbr14...) életemben nem láttam még ennél instabilabb routert! Az összes frissítést kiprobáltuk de reménytelen. Most asus(wl520gc) van, és idáig szuper!
egyébként pont tegnap próbáltam volna lejelszavazni a wifi kapcsolatot de se wep64biten, se 128biten nem ment. ha ebben valaki jártas legyenkedves segìtsen.
Néha beragad a backspace, teljesen érthetetlen, és ilyenkor mindent töröl, bármit is csinálok! :-(
egyébként Az idegeimre megy hogy folyton kijavítja amit írok. Nem lehet ezt valahogy kiszedni?[ Szerkesztve ]
-
Csigger
őstag
Hogyan lehet a zene lejátszást kikapcsolni ipodban?
Ezt a kérdést nem igazán értem! hogyhogy hogyan lehet kikapcsolni? megnyomod a lejátszás gombot, elhallgat a zene és a Home gombbal visszatérsz a Homescreenre!
SMS-t továbbítani sajnos nem lehet a buborékos nézet miatt! elvileg a 2.1-es szoftverben lesz copy-paste funkció, azzal majd reméljük lehet kijelölni és egy új smsbe beillesztve továbbítani a szöveget!
Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenWRT topic
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen routert?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...