- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
thingol #2887 üzenetére
Dehogynem, én úgy hogy netet osztottam meg vele, értsd: a 3g-t netét a telónak megosztottam laptopra wifin keresztül, meg zenét hallgattam meg airsaharinggel pdf-et néztem, meg vnc-ztem meg sms-eztem, meg emaileimet néztem óránként. 100ról lement 68%-ra estére, eszerint legaláb két napot bír ilyen használat mellett.
-
Mad_Boy
csendes tag
-
konzol01
csendes tag
-
joey04
titán
válasz
thingol #1831 üzenetére
talan csak annyi amit irtam hogy az ikon csomagok ezzel keszulekkel terjedtek el es nem egy tulaj jott ide es irta le hogy "befosott" mert az egyenlege tobb szazezer forint volt lekerdezesnel ezert szerintem lehet beszelni sot kell rola beszelni plusz majd az ujakra ra lehet piritani ha elojon majd megint ez a kerdes hogy ott a kereso ki lett targyalva
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Macbook White 13" unibody
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest