- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Aktív témák
-
BossBoss
őstag
Valaki irt nemreg a FindMyIphone-hoz hasonlo alkalmazasrol. Sajnos nem emlekszem az app nevere es azt hiszem Cydias. Probaltam visszakeresni de nem talaltam. Megkoszonnem ha valaki tudna a nevet.
Amugy szerinteek erdemes 4.1rol 4.3.1re ugrani, most hogy megvan hozza a JB? Fogalmam nincs mennyiben valtozna a rendszer, gondolok itt elsosorban a sebessegre es a hibakra. Esetleg van valakinek mar tapasztalata 3GS eseten? Bar a 4.3.1 JB eleg friss...SBSettings hogy viselkedhet 4.3.1nel? Ahogy hallom mar4.2.1-el is vannak gondok vele.
Thx!
-
A Push-nál a szerver azonnal küldi az adott elemet (levelet, naptárbejegyzést, kontaktot, stb., amit beállítottál), így azonnal megkapod a leveleket, mintha csak a géped előtt ülnél, a Fetch ezzel szemben csak a beállított időközönként kapcsolódik a szerverre, és akkor szinkronizál. Hogy neked melyik lenne jobb, az attól függ, mire használod az email klienseidet, mennyi levelet kapsz, mi az elvárás, stb. Adatforgalomban nem, akksi-időben már érezhető némi különbség a két beállítás között a levelek számától függően. Ha egy nap jön 5-10 leveled, akkor mindegy, hogy melyiket használod, ha azonban óránként jön 5-10, akkor érezhetően több szufla kell a Push-hoz. Nekem a céges levelezésemnek muszáj Push-on lennie, mivel 15 perccel a küldés után már általában a választ várják.
Szal a fenti tényezők fényében döntsd el, melyikre van inkább szükséged.
-
manchester85
veterán
Szerintem az a gáz, hogy még mindig nem jöttél rá, hogy ha a probléma pár "rutinpróbát" követően nem oldódik meg, akkor egy szervizest kéne megkeresned, nem pedig telekinésises módszerekben bízva a fórumozóktól várni, hogy a megfelelő alkatrész ötletektől függően megjavul, vagy a helyére kerül.
-
manchester85
veterán
-
-
spedyboy
senior tag
szia!
létezik ha ugyérted a valós telefonálást hogy skype olni.
tudtommal ez megtehetö de hogy hálozatba telefonálj tehát egy másik mobiltelefon számnak az nem..
sztán lehet hogy tévedek de ha belegondolok a szolgáltatók biztos nem engednék meg és mivel az apple se az engedékenységéröl híres...de javítsatok ki ha tévedek...
-
Atlantis
veterán
A telefonra ment. Nem is tudom, a SIM-re hogy lehet áttenni.
lacika35: Nem tudom, én havi 2-3k-ba beleférek. Navigációs program persze, hogy drágább, ha külön veszed meg mondjuk egy WinMo-s eszközre, akkor nem az? Persze, nyilván arra is "egyéb" megoldást keresünk. Nem akarok álszent lenni, de szerintem a legtöbb AppStore-os program még a fos magyar fizetések mellett is vállalható. Nyilván sok kicsi sokra megy, de ésszel kell vásárolni itt is.
-
C^^
őstag
Ha sleep módban van a telefon, akkor van csúszka, ha pedig épp használod, és közben jön egy hívás, akkor van elutasít gomb is. A "csúszkánál" is el tudod utasítani, kétszer megnyomod a bekapcsológombot.
-
C^^
őstag
"...homa+első gombal kapcsolom kis..."
Itt a home+felső gombra gondoltál? Mert a home a telefon elején lévő gomb.Tehát megnyomod a ki/be kapcsolót hosszan, elhúzod a csuszkát, kikapcsol, majd nem csinálsz semmit, és magától bekapcsol?
Próbáld meg letörölni az SBsettings-et, BossPrefset ha van. Meg minden olyan programot, amiben van restart funkció. -
C^^
őstag
"Az akku full lemerült és most nem kapcsol be... Mi lehet a gond?"
Ne haragudj, de ezen egy kicsit mosolyogtam.Viccet félretéve: tedd töltőre, lehetőleg hálózatira, és várj egy kicsit. Ja, és legközelebb ne hagyd, hogy teljesen lemerüljön...
Már megint megelőztek. Lassú vagyok.
-
C^^
őstag
Lehet offline térképet készíteni.
Körülményes, és voltak/vannak, akiknek nem ment/megy, de egy próbát megér.Úgy tűnik, hogy akik frissítettek gyári 2.2-re és függetleníteni szeretnének (3G), fellélegezhetnek.
-
samgar
őstag
idézek egy másik oldalról:
"iTunes-on keresztül, mert ezt írja ki: “was not installed, because it could not be verified”. tudom nézzem meg az 1phone.hu-t meg a applephone.hu-t. Megnéztem és nem jutottam előrébb. Találtam egy Mobileinstallation filet de exe kiterjesztéssel....valami nem jó
"
"MobileInstallation kell, de nem exe, az tuti.
Ha kell, szivesen atkuldom neked mail-ben a szukseges file-t, ha nem talalod, ezutan csak felul kell irni a megfelelo helyen (de ezt gondolom tudod, ha olvastad az emlitett oldalakat). "
"1phone.hu megtalalsz mindent!! "
-
samgar
őstag
Cydiában rákeresel, feltelepíted és utána ugyanúgy cydiában rákeresel a processes-re és azt is telepíted. A telefon felső menüsorát ha lehúzod, lejön az sbsetting menü amiben már ott lesz a processes menüpont is ami mutatja az éppen futó programokat és kitudod öket lőni.
De közben látom ulkesh mást mondd, akkor lehet én nem tom jól
-
Ulkesh
őstag
"Erre van valami mód, hogy megnézzni, hogy mik futnak a hátérbe? "
Nincs.
Az SBSettings Process modulja ezeket nem mutatja.A legbiztosabb módszer az, hogy megnézed a System/Library/LaunchDaemons/ mappát és letörlöd innen Reset előtt a külsős alkalmazások indítóit (pl. Cydia, iLog) és a Springboard.plist-ből kitörlöd szintén az idegen alkalmazásokat.
-
OliApa
aktív tag
Itt mindent megtalálsz tök olcsón, ha tudsz várni több, mint egy hónapot rá.
-
C^^
őstag
Azért van kihúzva, mert csak teljesen feltöltött állapot után kezdi számolni.
"Egyébként ti tudtok valami stílusos védelmet az iphonehoz?"
InvisibleShiled, GelaSkins, esetleg Vaja, bár ezek a tokok (Vaja) szerintem pofátlanul drágák. Igaz, a minőségre biztos nem lehet panasz.
Ezeken kívül még rengeteg tok van, elég relatív dolog, hogy kinek mi a stílusos. -
verser233
senior tag
Ott valami egész biztosan nem stimmel
Nekem dokkolón illetve hálózati töltőn keresztül kb olyan 2 óra mire teljesen feltölti (úgy, hogy 20% alatt volt az akkumulátor) de ez után én még rajta szoktam hagyni kb 1 órát. És így bír nekem kb. 3 napot, ha nem wifizek vele nagyon sokat (pl. nem töltögetek le annyit Cydiaból), csak mondjuk néhány honlapot megnézek meg a leveleimet ellenőrzöm.
Pont a napokban próbáltam ki csak úgy kiváncsiságból, hogy kb egy órát wifiztem rajta sokat nézelődtem, töltögettem a Cydiaból, ekkor mondjuk úgy, hogy 2 vékony pálca ment le, ekkor bekapcsoltam a zenét és megnéztem meddig bírja. Ez este 10-kor történt, és másnap du. 4 órakor kukorékolt, hogy 20% alatt van az akksi úgy, hogy közben reggel persze felmentem vele a hálózatra, kaptam 3 sms-t meg válaszoltam is rájuk.
Szerintem ez jó teljesítmény
Amúgy itt olvastam, hogy valaki azt írta, hogy a winterboard szívja az akksit. Nálam ilyen nincs szerencsére. Ellenben a Bosstool nevezetű progi szívta rendesen, amikor az még fent volt a telón naponta kellett töltenem, és azt hittem, hogy a teló a rossz. Aztán egy Jailbreak után elfelejtettem rátenni, és akkor jöttem rá, hogy a Bosstool volt a ludas, na azóta bír 3 estleg picivel több napot.
-
Nojó, most már a gépemnél vagyok, és türelmes.
Nem kell elölről kezdened.Nekem már megvan az accountom, így képekkel nem tudom illusztrálni, de ezt kell tenned:
1) Elindítod az iTunes-t, bemész az Applications-be.
2) Alul ellenőrzöd, hogy a magyar bolt van-e kiválasztva. (Ezzel biztos működik ugyanis.)
3) Keresel egy Free programot, rányomsz, hogy GET APP.
4) Ekkor kérni fogja, hogy jelentkezz be, vagy regisztrálj. Az utóbbit válaszd.
5) A fizetési módnál ott lesz, hogy None. Töltsd ki az adataiddal a mezőket.
6) Dance.A lényeg, hogy egy ingyenes programtól kell indulnod. Különben nem jelenik meg a None.
De erről komolyan volt már szó. -
macikos
addikt
Huh, hát olyanok, amelyek nincsenek az AppStoreban...
Ezek olyan programok, melyeket az Apple vagy nem enged árusítani vagy a felhasználók nem akartak beszállni pénzzel, hogy fejleszthessenek és megjelenjen a programjuk, de ugye tejelni is kelljen a haszonból az Applenek.
-
C^^
őstag
"...akkor már nem kell semmit beállítgatni, ugye?"
Mire gondolsz? A testreszabást neked kell magadnak megcsinálni, mindenkinek más igényei vannak."Még annyi, hogy a cydiában minden megvan ami az appstore-ban is..."
Nem, a Cydiában nincsenek Appstore-os alkalmazások."...mi a különbség a cydia és az installer között?"
Az Installer a gyakorlatilag a Cydia őse. 1.x-es időkben az Installer volt az elterjedt (főleg, hogy nem volt Cydia), de 2.0 óta annyira BETA állapotban van, hogy felváltotta a Cydia.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest