- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Aktív témák
-
Quaresma
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #36742 üzenetére
köszi, egyelőre azért mondtam ,hogy nézelődök , mert még nem tudok rá pénzt áldozni
de ha eljutok odáig és még áll az ajánlat akkor megkereslek privátban..köszi a választ
-
Quaresma
aktív tag
válasz
rolcsibácsi #36739 üzenetére
nem állítottam ,hogy a gyári jó volt
de köszi a választ majd még nézelődök
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok !
Tudtok ajánlani egy fülhallgatót ami kezeli a hívásokat meg lehet vele számot léptetni és 5 ezer ft alatt van, vmint erős mélyhangja legyen ?
1,5 év után tönkre ment a gyári füles
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy programot ami a foci meccsek eredményeit push üzenetként kiírja és wi-fin keresztl működik? Eddig a "Gooooal" nevű appot használtam ,de az most vmiért nem akarja kiírni ha vhol gól van:S előre is köszönöm
-
Quaresma
aktív tag
válasz
manchester85 #30870 üzenetére
iPhone 4 esetében indokolt lehet a 64gb mivel a HD képek/videok igen sok helyet tudnak elfoglalni..
-
Quaresma
aktív tag
Hali
OFF:
Az iPod Touchnál ,hogyan tudod megállapítai,hogy melyik generáció?
-
Quaresma
aktív tag
válasz
Judy075 #30732 üzenetére
Szia
Én az Akadémia kiadó szótár progjamját használom, offline ,felolvassa a szavakat stb..szerintem a legjobb. ( szotar.sztaki.hu/m)
Ha online szótárra van szükséged akkor a szotar.sztaki.hu az fut iphone kompatibilis módon is.
Steve Jobs is szeretihttp://www.youtube.com/watch?v=XTvEzY0VX7k
manchester85 nekem is fent áll ez a probléma :S nem vagy egyedül sajnos
-
Quaresma
aktív tag
Ezt a játékot nem tudjátok honan lehet megszerezni? Nagyon régóta keresem,de sehol nem találom
http://www.youtube.com/watch?v=QqTrGXLMUV0&feature=channel
-
-
Quaresma
aktív tag
válasz
adnoctum18 #30382 üzenetére
Nekem most is megjelenik a frissítés értesítés az ikonon amint kapcsolódik a netre.
-
Quaresma
aktív tag
válasz
balazs0102 #30011 üzenetére
Nekem 3G van , de egyelőre az elmúlt 2 nap tapasztalata alapján lényegesen javult az üzemidő pedig eddig is minden gond nélkül kibírta 1 napig minimum..
-
Quaresma
aktív tag
Hali
Két részletben letöltött .ipa fájlokat hogyan lehet egybefűzni,hogy iTuneshoz hozzátudjam adni?
Amenyiben nem fórumképes a válasz akkor privátba légyszíves -
Quaresma
aktív tag
válasz
Scoobyka #29438 üzenetére
SBSettings, Lockinfo,Insomnia(nem azért mert nem stabil a wi-fi hanem azért mert ha lezárom a telefont akkor hasznos ha nem szereném h elveszítse a jelet), bizonyos fokig a téma variálás (shrink stb..)
ezek szerintem igen hasznos kiegészítők amikhez egyelőre továbbra is JB kell
Nem a vitába szeretnék beszállni , csak elmondtam ,hogy szerintem a JB továbbra is hasznos lehet azoknak akiknek másra kiegészítőkre is szüksége lehet.
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy ha kiszeretném menteni a kontaktokat a telefonomból akkor mit kell megtennem?
Feltenném majd a 4.0-t és szeretném előtte kimenteni.. -
Quaresma
aktív tag
Hali
A mini slider letölthető vmeik repóból?
megvansajnos nem használok winterboardot:S
-
Quaresma
aktív tag
Szisztok
A telefonra feltett filmeket hol találom meg? -
Quaresma
aktív tag
Én is abszolut iphone párti vagyok ,de azért a Meizu M8-at nem nevezném szarnak pedig lényegében az klón
-
Quaresma
aktív tag
Joey20 azt hiszem te kérdezted ,hogy opera miniben ha rákattintunk a fejlécre akkor az oldal tejeére ugrik..nem tudom válaszoltak e már..de a válasz Igen
-
Quaresma
aktív tag
Nekem IS van a telómon (fekete).Tény, hogy a széleinél koszolódik, de mivel én még egy plüss tokot is használok hozzá ezért azt mondhatom, hogy még hibátlanul bírja
kb fél évet adnék neki aztán csere.. szerintem megéri a pénzét a telefon értékéhez viszonyítva, főleg hogy nekem sokkal jobban bejön így a készülék tapintása...nem olyan legalább mintha szappant fognék és az ujj lenyomatok sem látszanak annyira..
-
Quaresma
aktív tag
Az miért van hogyha appstoreból leszedek vmit akkor kijön hogy elkell fogadnom egy szerződést minden alkalommal?
-
Quaresma
aktív tag
játszik vki a Brothers in Arms 2-vel?
mert hogy ez volt az egyik kedvencem de az autós résznél amikor én vezetem a hummert, ott egyszerűen kriminális az irányítás..van erre vmi megoldás vagy ötlet?
-
Quaresma
aktív tag
-
Quaresma
aktív tag
Letöröltem a skype-ot ,de a settingsben üres "mappa"-ként ott maradt..most újra leszeretném tölteni de az appstore-ban az van hogy INSTALLED..tehát nem engedi ..tudja valaki ,hogy mi a teendő?
-
Quaresma
aktív tag
közben sikerült megoldani
-
Quaresma
aktív tag
-
Quaresma
aktív tag
ajánlanám mindenki figyelmébe a Street Figther IV játékot
nagyon szép és kiemelkedően jó játékélmény..nekem legalábbis nagyon tetszik...valamint a BPMenetrend (offline BKV menetrendek ) is elkészült végre,nagyon szép és könnyen kezelhető..mind2 megtalálható az appstoreban
őő Newl már említette akkor..
mindenestre tényleg jó játék
-
Quaresma
aktív tag
válasz
manchester85 #23703 üzenetére
Én a világért nem mennék bele ebbe a vitába.
Az ,hogy reagáltam csak azért volt ,mert viccesnek találtam,hogy pont most vétettél hibát
Engem tényleg nem zavaramikor már idegesítő akkor nem olvasom tovább a kommentet ..egyébként rám is jellemző,hogy félre gépelek a telefonon ,szal ki vagyok én, h bárkibe is belekössek
-
Quaresma
aktív tag
válasz
manchester85 #23694 üzenetére
"hangszik" ?
<NewL> : az általad keresett program neve -> Shrink és az iphoneclub repoban megtalálod..
-
Quaresma
aktív tag
válasz
bartrender #23645 üzenetére
az oldal tetején található mobilaréna cikk az Apple világ garanciával foglalkozik ha abban nem találsz választ próbáld meg abban a fórumban ha itt nem tudnak segíteni
-
Quaresma
aktív tag
válasz
_Fefe_ #23477 üzenetére
ne aggódj az invisible shieldel kapcsolatban...a felhelyezésnél nagyon fontos ,hogy minél nedvesebb legyen a felület, ráadásul az új fajta shieldet már szivaccsal kell feltenni keress rá youtube-on hogy IS with sponge és kidob egy csomót..ott is látszik hogy nem okoz problémát a nedvesség ..sőt..nekem tökéltesen fekszik rajta kivéve a sarkokat ott egyszer már felött de kis nyomkodás után visszatettem..jelenleg egy egyszerű fekete iphone plüss tokot is használok hozzá így nem okoz gondot ,hogy a zsebemben feljönne a shield..szóval én csak ajánlani tudom ,gondold meg
-
Quaresma
aktív tag
válasz
BloodyEddie #22468 üzenetére
füles, könnyen tönkre mennek és mindennap használatban vannak..
-
Quaresma
aktív tag
-ebbok olvasónak talán a kindle, bár nem használtam még..
-video felvevőnek qik videocamera
-van skype
-játékot meg programot nem mondanék semmit mert szerintem ez egyén függő és óriási a választéknézz körül az appstore topplistákon és tuti találsz olyat amit szívesen használnál
-
Quaresma
aktív tag
válasz
<NewL> #22177 üzenetére
Nagyon jó játék...ez már lassan tényleg megüti egy-egy komolyabb PC játék szintjét
NFS-el szemben a GT az már nem arcade sokkal inkább szimulátor játéknak tűnik most pár kör után..Az irányítása kissé nehézkes ( kipörgés,kormányzás,stb..)
3G-n játszom vele ,de én ennél a játéknál érzem először azt ,hogy ez alá már 3GS készülék az optimálisabbminden esetre én is csak ajánlani tudom ..
-
-
Quaresma
aktív tag
válasz
Morcego #22118 üzenetére
nekem tökéletesen működik
A ban témához: Nem tudom miért panaszkodtok. Korábban sem moderáltak ki senkit , csak mert szóba hozta a JB-et. Norbesz hozzászólásai kimondottam a warez miatt lettek kitiltva.Megjegyzem én már az írásmódja miatt( ékezetek ,betűk rendszeres felcserélése stb..) is figyelmeztettem volna.
-
Quaresma
aktív tag
hali
van remote app amivel tv-hez tudom hangolni az iphone-t,úgy- hogy távirányítóként üzemeljen?
-
Quaresma
aktív tag
bigboss repoban van backgrounder ..de 2 verzió is van egy (2x only) és egy (3X only) ...mi a külömbség?
-
Quaresma
aktív tag
használ vki backgrounder+kirikae kombót multitaskinghoz 3G készüléken? érdekelne h aku üzemidőt illetve szabad memoriát mennyire befolyásolja..mennyire lassul be a telefon stb..
-
Quaresma
aktív tag
most találtam egy appot a neve iFiles...nagyon könnyen kezelhető ..kategóriákba rendezi a PC-ről Wi-Fin keresztül felmásolt zenét filmet stb..szerintem próbáljátok ki
-
Quaresma
aktív tag
van olyan program iphonera mint a nokiánál az Aircrack..tehát vmi olyasmi kéne amivel zárolt wi-fire lehet csatlakozni?
Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest