- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
ellington #2922 üzenetére
mármint fekvő sms? azaz ha elforgatom telcsit akkor kirakja nagyobbra a billentyűzetet
értsd keresztben, mert se emailnél se SMS ÍRÁSNÁL nincs ilyen, csak emailre van külső program, de nekem gyári beépített funkció kell, mert én még nem találkoztam vele.robi: igazad van, ipodba integrált rádió jobb lenne.
-
Ulkesh
őstag
válasz
ellington #2338 üzenetére
"vagy esetleg valami másik program amivel ugyanúgy tudok pdf-et, doc-ot, excel-t nézegetni, és wifin keresztül át tudom tölteni ezeket?"
iStorage, amit erre használok.
Ez tudja a telón lévő fájlokat is kezelni, meg ha kevésnek tartod az iPhone kapacitását, akkor tarthatod egy FTP-n is, onnan is el tudja olvasni. -
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest