- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
delllap #2876 üzenetére
macikos: nem azért akarom venni mert újdonság, hanem azért mert anno amikor megjelent az első széri akkor is nagyon ilyet akartam.
delllap: És hogy műkszik a telefon meg a számlázás ha csak T-s? Nekem vodka van és nem előfizetéses. De ezt is gondolom megoldják. Meg az a gixer hogy nincsen már meg szerintem az a számla meg szeruődés amikor ezt a számot vettem
De gondolom ezt is megoldják.
Alapból magyar nyelv van benne, ha megveszem a T mobilenál vagy azt frissíteni kell? -
tsimora
tag
válasz
delllap #1381 üzenetére
delllap:
1. a data roaming állítja be, hogy nethez engedi-e a telefont, ha nem a hazai hálózaton vagy. Belföldöm mindegy mire van állítva, ha külföldön vagy jobb OFF-ra tenni, mert nem fogod tudni kifizetni a számlád.
2. nekem nem nullázódott le az adatforgalom mérő a 2.1-re frissítéskor. Mellesleg, nem mérnek külön 3G adatforgalmat, mert abban beszéd és adat is lehet. -
delllap
csendes tag
"nem bocsánat, hülyeséget mondtam, nemis tudok hívni senkit és bekapcsolásnál megjelenik az unlock sim, hiába irom be a pin-t amit adtak, elfogadja de ugyanugy zárva marad
"
most jövök a Trétől... hát, aszonták "elnézést de elfelejtettük regisztrálni az új előfizetéses telefonszámát, biztos valami belső hiba és remélik nemlesz több embertől panasz!" nah szép mondhatomn...
-
k2iller42
tag
-
RenegadeC2
aktív tag
T-mobilos hölgyike azt mondta a telefonban, hogy folyamatosan hívják az embereket, de annyira le vannak terhelve, hogy nem biztos a pénteki postázás...
Ezt találtam Appleblog-on a sok fikázás között:
"Engem ma reggel hívott fel T-Mobile-tól az ügyfélszolgálatos hölgyike és azt mondta, holnap megkapom a telót, megadta a DHL-es csomagszámot, megkértem, hogy a szállítási címet írja át a munkahelyi címemre mert amikor hozzák nem leszek otthon. Igazából nekem eddig simán ment. Ja ha valaki változtatna a rendelésén (mondjuk 8GB-os helyett 16GB-ost szeretne) azt úgy veszik, mintha akkor rendelted volna a netről, tehát annak biztosan várnia kellene jó pár hetet.......T-Mobile házhoz szállítás (vagy mi, mindenesetre itt érdeklődjetek):
06-30-930-3030
(T-Mobile-ról ingyenes)DHL: 06-40-454545"
-
Csigger
őstag
jó, hogy felhoztad ezt a témát, mert majd én is amint lehet szeretnék tolni egyet rá, mihelyst meglesz a teló! van már magyarországi forgalmazója a dolognak, már egy másik fórumban régebben elhangzott egy jó pár hete, hogy lesz rá itthon is kapható és elvileg 6700 JMF (jómagyarforint)! írni is akartam egy mailt a forgalmazónak, hogy mikor várható, de nem találok mail címet egyenlőre!!
az oldal egyébként itt található: Magyar Invisible Shielda használata szinte különösen ajánlott, nagyon profi cucc, itt találsz is egy leírást egy sráctól, aki már használt ilyet, ő pl nanonra vett: Tapasztalat
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest