- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Mobil flották
- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz
Quaresma #25462 üzenetére
az első már azalatt elkezdi betölteni az alkalmazást amíg fut az animáció, a 2. pedig a scrollozáshoz előre betölti az elemket, folyamatosabb scroll a névjegyzékben, ipodban coverflowban ilyesmik.
ezenkívül le lehet lőni egy rakás futó daemont ami cska erőforrást eszik, pl system loggolás, akku töltés loggolás, debugolás, ezzel pl el lehet érni h az alap 50-55 MB szabad memória helyett legyen 65, ha ügyesvagy 70.
-
-
Enjoy
addikt
válasz
Quaresma #24327 üzenetére
Én a Stamp ID3 Tag Editor-t használom.
Egyszerű, könnyen átlátható, és ingyenes
_(#24324) CsuRi101: Hogy-hogy már nem cserélik? Sokan vitték vissza ilyen okokból, s megúnta az apple? Egyébként bosszantó lehet...
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Quaresma #24327 üzenetére
Én ezt a progit használom: Tag And Rename.
Nagyon sokféleképp lehet átnevezni, automatizálni, internetes adatbázisból lekéri a tageket ha nincs meg. Szóval szerintem elég profi progi. -
_Fefe_
tag
válasz
Quaresma #23478 üzenetére
Quaresma : Talán kipróbálom később, de még túlságosan új a teló ahhoz, hogy ilyen fura dolgokkal kísérletezzek rajta. Nem szívesen nedvesíteném be, amilyen szerencsém van tuti tönkretenném vele.
(Ennyi erővel akár csapvíz alatt is megmoshatnám, ha túl porosnak látom.
Az újfajta shildre is ránézek majd. )
Enjoy : Erre én is gondoltam, de ha kipróbálnám, akkor tennék arra is egy kicsi fóliát.
-
spedyboy
senior tag
-
-
<NewL>
addikt
válasz
Quaresma #22202 üzenetére
én meg pont ellenkezőleg látom pár kör után. mármint ,hogy elég neki a 3G is,lazán elfut rajta,nekem egyszer sem szaggatott be,simán szépen viszi. jól van optimalizálva.
a grafika nagyon szép,ki van dolgozva a háttér,a kocsik de az irányítás nem tetszik annyira mint a Shiftnek,még este rápróbálok de szerintem nem lesz olyan játék amit végig akarok vinni.ja és nekem is volt Dia1-em,most 3G van,egy vicc a Dia ehhez képest
-
válasz
Quaresma #22137 üzenetére
Az alakján ez sem változtat.
Igen, a szívem szakadt meg, de ki kellett a Gelaskinst is próbálni. Majd ha elmúlik a fellángolás, teszek újra IS-t rá, egyértelmű
Egyébként, amit írnak a weboldalon, nem érdekel senkit, ez a logo is licensz jogos, a 3ds max logója, mégis simán rányomtatták. -
-
válasz
Quaresma #21204 üzenetére
Annyira azért ne izgulj, ezért is csalódik sok ember, hogy "csak ennyi", mert már jó előre ráturbózzák magukat 1-1 Apple event-re.
Emlékszem, mikor a 3GS-t bejelentették, meg új ipodok, stb, a pillanat hevében én is úgy voltam, hogy "jajj,csak ennyi?". Aztán lenyugodva nézve a dolgokat már átláttam a ködön -
Syl
nagyúr
válasz
Quaresma #21085 üzenetére
Nem a winterboard eszik sokat, hanem a rá aggatott cuccok (Lock Info, minden oldalra külön háttérkép, napszaktól függő háttérkép-váltás stb.). Én feltettem a winterboardot, bekapcsoltam benne a "transparent dock" és "no docked icon labels" tételeket és több a szabad memória, mint előtte.
-
kispéé
senior tag
válasz
Quaresma #20882 üzenetére
Nagyon szívesen. Én a download meter nevű programot próbálom beüzemelni, de nem sikerül sehogy sem, próbáltam már mindent, leszedtem az összes jb-s dolgokat, újraindítottam, ki-be kapcsoltam a 3g-t, wifit de semmi. Nem indul el
Volna valaki szíves és kipróbálná? 3GS-em van, 3.1.2 szoft. -
-
kispéé
senior tag
válasz
Quaresma #20876 üzenetére
Én kipróbáltam, azt csinálja, hogy ha talál egyező emailcímű facebook ismerőst a contacts-ba akkor frissíti azt, úgy hogy beleteszi a facebook-os linket és profilképet is hozzáadja. Arra jó volt, hogy rakott be képet a telszámokhoz és ha hívnak akkor azt jeleníti meg,de nem full képen,hanem csak egy kis ablakban, ki érti ezt?
-
Enjoy
addikt
válasz
Quaresma #20864 üzenetére
A jelenlegi állapotában már biztos nem
Kipróbáltam, mennyire strapabíró...Egyébként, ahol már szöszös lett, ill. ahol lejött a ragadós réteg ott már nem tapad.
Nekem a "füleinél" már nem volt rajta tapadós réteg, és nem tetszett, hogy elállt a készüléktől
Egyébként most már nem rakom bele tokba a telót, mert védi körbe ez a skin, elől pedig a fólia, így pedig mehet simán zsebbe. -
manchester85
veterán
válasz
Quaresma #20462 üzenetére
iStyle-ban bármilyen apple termékre tudod érvényesíteni az 1 év világgaranciát, de nem tudom pontosan, hogy mennyire vannak jelen az országban. Mindent lehet kapni, és cserélik, ha garis a gond ugyanúgy.
Coleszi
JB-kel ugyanúgy tudsz függetleníteni, csak ne indítsd újra a készüléket, mert visszazár.
Bár ez a gond idővel meg fog oldódni valószínűleg.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest