- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Sajnos így van, az iBlackListnek a háttérben kell futnia, egy daemon ként, nekem eléggé merítette anno az aksit, pont emiatt inkább letettem róla, megértem amiért nem engedik be az appstoreba.
Amit nem értek meg, hogy miért nem tudják ezt beletenni egy software updatebe, gyakorlatilag semmi plusz munkájuk nem lenne vele, pár sorral több kód, hogy figyeljék hogy a szám blacklisten vagy fordított esetben white listen van-e és megfelelően lekezelni, sokaknak elég lenne.(csak meg kéne nézni a legnépszerűbb Cydia progikat és szépen belerakni az iphoneba egy ugyanolyan vagy hasonló funkcionalitást, a felhasználók boldogak lennének mert törődnek velük, az Apple boldogabb lenne, mert a jailbreak rengeteget vesztene a jelentőségéből.)U.i.: nyílván így is rengeteg iPhone fogy és valsz pont ezért nem fárasztják magukat vele, de kíváncsi lennék, hogyha teljesen lehetetlen lenne a jailbreak, akkor mennyivel kevesebb fogyott volna.(én pl már az első nap jailbreakeltem)
-
xcy
csendes tag
Anonym proxyn keresztül minden további nélkül tudnál küldeni spammeket.
Egyébként az első hozzászólásodban nem szerepelt milyen célból kérdezed -
macikos
addikt
-
P3TR!CK
senior tag
Ajánlom neked az "mJoy"-t. Régebben volt programban is, csak az Apple törölte. Azonban a http://mjoy.com még mindig működik. Beregisztrálsz a számoddal, beállítod az országot, beírod a képen látható szám/betű kombinációt, majd megnyomod a "Join" gombot. Ezután kapsz a telefonodra egy linket SMS-ben, amit a telefonon kell megnyitnod. Ezután voila, már mehet is a havi 400 ingyen sms!
-
xcy
csendes tag
Blogomban bemutattam egy programot, melyet kezdő iPhone programozóknak készítettek. Igaz angol nyelvű, de ha programozol, akkor ez nem jelenthet gondot.
-
Könnyen lehet, hogy azért megy Safariból, mert az nem olyan hülye, hogy egy darabban akarja feldolgozni az egész fájlt. Jártam már így más kütyüvel.
Esetleg ha van Symbianos telefonod, megpróbálhatod a Mobile Web Servert beüzemelni rajta, JoikuSpottal kiegészítve, így lokális WLANnal kvázi-offline olvashatnád a PDF-eket -
[Ace]
aktív tag
Valóban Discover kell neked, meg az úgynevezett iPhone Browser program. Az utóbbival kábelen keresztül eléred azt a mappát, ahová a képernyőmentéseket teszi az iPhone és amit a Discover is lát.
Az persze fontos, hogy előtte csinálj képernyőmentést, mert addig nem hozza létre a DCIM mappát.
-
dzsozefo
aktív tag
2.1 Mobileinstallation crack
Felkell rakni!
Tört programok miatt, működik itunes 8 alatt is!
1. Cydia -> repoba add hozzá -> http://stable.1phone.hu
2. Telepitsd fel 2.1 Mobileinstallation crack
3. Újrainditod
4. [L:http://ihacks.ru/][/L]
5. Letöltöd ami tetszik -> zipekbe lesz, vagy rar -> jelszó http://ihacks.ru/
6. ipa kiterjesztésre 2x katt, beteszi az itunesba
7. szinkronizálás.remélem igy megérted
cél a mégértetés..!
-
macikos
addikt
Nem értem miért kell fosni. Akinek van itt a fórumon, azok szinte mind Jailbreakelték.
Ez ugyan olyan, mint egy számítógépnél, amikor felteszel egy oprendszert, senki nem tudja, hogy mi volt előtte. Itt is hiába Jailbreakeled, ha utána csinálsz egy restore-t, nem mondják meg, hogy előtte egy Jailbreakelt OS volt rajta.
-
RenegadeC2
aktív tag
Annyira rácuppantak az emberek, hogy azóta nem óhajt frissíteni
Connection Timed Out. Másnak is.
Szerk.: jailbreak-eltem a telót, és azóta random módon wifi alatt vagy a youtube, vagy az AppStore nem megy. Wifi kikapcs, mobilhálózat alatt elkezd valamelyik betölteni, kilépés, wifi bekapcs... utána igen. De csak az, amelyiknél először megcsináltam ezt a metódust. Utána hiába rakom fel vissza a szűz gyári rendszert restore-al, marad a hiba. Van valakinek valami ötlete? DFU-módban kéne talán?
-
dat
senior tag
Technikai részletek:
iPhone version 2.1 contains many bug fixes and improvements, including the following:
• decrease in call set-up failures and call drops
• significantly improved battery life for most users
• dramatically reduced time to backup to iTunes
• improved email reliability, notably fetching email from POP and Exchange accounts
• faster installation of 3rd party applications
• fixed bugs causing hangs and crashes if you have lots of 3rd party applications
• improved performance in text messaging
• faster loading and searching of contacts
• improved accuracy of the 3G signal strength display
• repeat alert up to two additional times for incoming text messages
• option to wipe data after ten failed passcode attempts
• Genius playlist creation
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest