- One mobilszolgáltatások
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
RenegadeC2 #9686 üzenetére
S a többi helyen vajon mi lesz? A 3G-t is így vezették be?
-
Doresz
tag
válasz
RenegadeC2 #9686 üzenetére
Hát ez nevetséges... És gondolom webshopos rendelés sem lesz, tehát hacsak nem mész oda időben (ami esetemben lehetetlen, nem pesti vagyok), akkor megszívtad.
Én vagyok béna, vagy már el is tűnt a link?
-
joey04
titán
válasz
RenegadeC2 #9476 üzenetére
Valóban kicsit zavaró, de 1 évben 1.5-2 hét van amikor ezt el kell tűrni. Ott is csak a vége a rossz. Szerintem ez még tolerálható.
A Twitteren meg olyan ember írta ezt az infót aki megbízható, nem a levegőbe beszél. Persze ettől még lehet, hogy téved de nem csak hasraütés alapján írta azt amit. -
hanee
senior tag
válasz
RenegadeC2 #9414 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a választ neked is és a többieknek is
Sajnos én nem tudom pontosan mi volt a tavalyi helyzet, de ha akkor ikon400-al 50.000 Ft-ért adták a telefont, gondolom most is erre lehet számítani, igaz? Az még egész jó lenne nekem..hanee
-
Csabee.
nagyúr
válasz
RenegadeC2 #9406 üzenetére
ez tuti? mért pont csak a fekete? akkor így a fehér 3g-nek felfog menni az ára ..
-
StoneBridge
senior tag
válasz
RenegadeC2 #9396 üzenetére
Köszi. Akkor jól láttam, hogy valami még foglalja a helyet.
-
fullextra
tag
válasz
RenegadeC2 #9200 üzenetére
Nem volt semmilyen hó a telefonon, mert akitől vettem is T-s volt, és nála minden oké volt...
Esetleg valamiféle SIM zár nem létezik?
Hogy csak egyetlen egy SIM-et fogad el?Valaki találkozott már ilyen problémával, esetleg nem tud valakit aki megcsinálja?
Köszi,
-
fullextra
tag
válasz
RenegadeC2 #9198 üzenetére
De nem tudok megadni PIN kódot, emlékszem mi volt, de nem tudom megadni...
Kép fent! -
fullextra
tag
válasz
RenegadeC2 #9196 üzenetére
Pontosan!!
9195:
Nem hinném, mivel amikor az eladó kivette a kártyáját, akkor még minden oké volt!!
-
fullextra
tag
válasz
RenegadeC2 #9193 üzenetére
De nekem nincsen Pin kódom!
-
fullextra
tag
válasz
RenegadeC2 #9175 üzenetére
Ok!
Special Thx RenegadeC2
-
válasz
RenegadeC2 #9175 üzenetére
Nem is, én inkább az Android Marketen vásárolgatok. Ott elfogadják így is
-
Tommmmka
senior tag
válasz
RenegadeC2 #9156 üzenetére
nekem nem dombornyomott a kártyám de wow-ot és társait simán töltöm vele, pedig wowhoz is dombornyomott kártya kell elvileg nekem meg sima visa van
-
Ulkesh
őstag
válasz
RenegadeC2 #8956 üzenetére
"sok idióta van, nézd meg iwiw-en hány telszám van fent MySpace mégjobb... mondjuk engem nem érint a probléma."
A telefonszám mellett a használt mobilkészülék típusa is fel van tüntetve?
-
HPEx20i16v
tag
válasz
RenegadeC2 #8956 üzenetére
Kicsit böngésztem és a német T árai alapján a régi, megmaradó 8gb-os sztem marad ezen a 990-1000 ft körüli áron, a 16-os olyan 80 körül várható, a 32 meg ennek a duplája. Remélem ennél összébb húzzák a különbségeket, meg az árakat lejjebb, de inkább ezek valószínűsíthetők...
-
Ulkesh
őstag
válasz
RenegadeC2 #8951 üzenetére
Elméleti probléma.
Gyakorlatilag nem lett prezentálva, hogy valóban működne.
Nomeg gyakorlatilag hány rosszindulatú hacker tudja a telefonszámodat? -
válasz
RenegadeC2 #8951 üzenetére
Ulkesh: Ezt a másik topikban is felvetetted, csak a triviálisba nem gondoltál bele
Miért kéne tudniuk a telefonszámodat? Elég az, ha sweepelnek egyet valami online SMS küldő segítségével. Vagy valaki beüzemel egy SMSC-t erre a célra (nagytételben lehet, hogy megéri.)
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
RenegadeC2 #8856 üzenetére
hmm, nekem gyári t-mobillal megy a push, auto away-t nem próbáltam.
a nem gyári szolgáltatókhoz elvileg fel kell rakni egy patch-et a szifon.comról hogy menjen a push. -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #8767 üzenetére
Na meg johogy megneztem US Store-on a velemenyeket: az uj verziok mind a kettonel bugosak. Laggolnak es kilepegetnek. Lehet meg varok egy frissitesre...
sgery: na ez gaz
samgar: az tetszik benne hogy skype-ot kezeli, de a nativ klienst nem tudom nelkulozni, mert ha fel akarnak hivni ingyen, akkor meg vagyok love
Egyebkent Beejive is kezeli a hatterkep (term. a kliens hatterere gondoltam) megosztasat, vagy az csak egy tema?
-
samgar
őstag
válasz
Nekem fent volt a beejive is és a skype is. Aztán miután az IM kiadta a push változatot, leszedtem mindkettőt. azóta im. A többi felesleges.
-
sgery
őstag
válasz
Én Beejive-ét venném meg, szerintem sokkal jobb. Im-en még saját képet se tudsz betenni magadnak (full változatban sem)
-
tomcsi23
veterán
válasz
RenegadeC2 #8586 üzenetére
Hát ezzel a lapok betöltésével már tele van a pöcköm.
Olvasgatom a totyikokat, onnan képeket, linkeket megnyitva külön, ez meg ha visszalépek, akkor újra betölti. Akár kép, akár szöveg. De minek?FireShadow: én gsm bótban vettem, 3 ropiért. Előtte próbáltam olyat, aminek usb-s vége van, de az nem vált be. Emez viszont frankó.
-
tomcsi23
veterán
válasz
RenegadeC2 #8586 üzenetére
Macikosnak (ha jól rémlik) 2G-s telója van, abba lehet, hogy még akksit raktak.
-
macikos
addikt
válasz
RenegadeC2 #8572 üzenetére
Én most fogok lemerülni, 7%-on van az akksi.
4 nap készenlét és 3 óra 15 perc használat, ami aktív volt, tehát vagy telefonáltam vagy ment a wifi. A fényerő maxon, szóval nálam nincs ilyen gond. Érdekes, hogy valakinek jó, valakinek nem.
Safari tényleg jó hogy tölt a háttérben, bár ha kilépünk most is újratölti a legtöbb oldalt. Tényleg lehetne több a memória
-
Atlantis
veterán
válasz
RenegadeC2 #8572 üzenetére
Én is várom az újabb szoftvert, egyelőre nem vagyok elájulva a 3.0-tól. Szerintem lassab lett, érzésre a Safari legalábbis biztosan lassabb, EDGE-n alig akar betölteni bármit is. Érzékenyebb a telefon a térerőre, gyakrabban van siekrtelen hívásom, sőt 2.2.1-gyel nem is volt ilyen eset. A BT-on mindenképp kéne javítaniuk, az A2DP-t rútul tökön lőtték az autopairing kihagyásával. Az akksi nálam nem merül gyorsabban.
samgar: Márpedig ez is dolgunk, pláne egy kiemelten szakmai topic esetén. Egyébként ő használta ezt a jelzőt, nem én minősítettem. Nem meglőni akarom a topicot, csak az ismétlődő kérdések számát nem növelni tovább.
-
samgar
őstag
válasz
RenegadeC2 #8450 üzenetére
Mármint melyik számot? A tiedet vagy azét aki hív?
-
joey04
titán
válasz
RenegadeC2 #8447 üzenetére
Ez érdekes.
Érdekes lehet a többieknek is, hiszen ez az jelenti, hogy a jailbreaknek mégis marad valamilyen aprócska nyoma restore után is, ez garanciás ügyintézésnél nem elhanyagolható. Tudom, volt olyan aki gariztatta, meg elvileg nem veszik észre, de szerintem csak nem veszik a fáradságot, hogy jobban beletúrjanak a múltba.(ez a gondolat akkor is megállja a helyét, ha egy újabb restore után minden rendben lesz, hiszen most is volt egy, ami nem tüntetett el mindent)
-
samgar
őstag
válasz
ööööö már bocs, de az nem privát hívás?
-
C^^
őstag
válasz
Blocked azt jelenti, hogy ki van kapcsolva a hívó fél hívószámküldése.
Szerk.: Az viszont már tényleg érdekes.
Lehet, hogy kéne egy Erase Data, és utána restore.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
RenegadeC2 #8244 üzenetére
OTP infó szerint:
Előjegyzett kártyaforgalmak összesen: -2.922De ebben benne van szerintem egy 8 Euros BeejieveIM vásárlás is.
De ugye a befoglalt összegeket nem mutatja sajnos részletesen.Szóval nekem ennyi, más bankra nem merek megesküdni de tőlem nem vont le többet.
Még annyi, hogy VISA kártya.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
RenegadeC2 #8242 üzenetére
MobileMe: Egyik sem, beterhelik egy pár centes összeggel, ellenőrzés képpen, hogy van-e rajta pénz, nem kell 79 Euronak rajta lennie
Aztán regelsz szépen, és ha 60 napon belül lemondod nem történik semmi, nem vonnak le egy fillért sem.Tudom, mert én is nemrég regeltem be(és csak kb 40 Euronyi forint volt a kártyán, és nem vontak le pénzt, csak mondom pár centre beterhelték, amit x napon belül feloldanak.) hogy megnézzem mit is tud az idrive, meg find my iphone funkció
Exchange nem hat meg túlzottan egyelőre.
-
szebi :-)
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #7064 üzenetére
2.2.1-nél is használhatja, max függetleníteni nem tudja szoftveresen
kivéve, ha nem frissít baseband-et. -
válasz
RenegadeC2 #6996 üzenetére
Bakker, akkor így marad?
-
Atlantis
veterán
válasz
RenegadeC2 #6919 üzenetére
Kösz, ezt is megnézem majd.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #6923 üzenetére
Lejárt az időlimit, és csak most vettem észre hogy a D-link csak modem, Belkin a router
A router-t reseteld ha nem jön be, majd ott állítsd be a fentebb említett dolgokat. -
Barett 50cal
senior tag
válasz
RenegadeC2 #6844 üzenetére
hello
namost probáltam,h felrakom,addig eljutottam h a restore nál shift emg minden,kiválasztottam,és elis kezdte, de egy időután kiirta h iphone could not restored,an unkown error has occured vagymicsoda.
mostilyenkor mivan? -
Barett 50cal
senior tag
válasz
RenegadeC2 #6842 üzenetére
azJÓÓ
am mit kell akkezzel csinálni??mert ha rányomok,akkbejön az itunes és semminemtörténik.
:S -
Barett 50cal
senior tag
válasz
RenegadeC2 #6836 üzenetére
na fejlemény,
taált szolgáltatókat a carrierben.MEgnyomo h tmobile H és ezt irjaki:
Restricted Network
your selected cellular network is restricted.You can choose a different network in settings.
Ajánlatokissmiss vagy Setttings,settingsre rákattintva ujra keresi a szolgáltatókat.
Naezmitjelent??:S
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
RenegadeC2 #6834 üzenetére
nemm.még1szer.
Szal van egy függő iphone,2.2.1es szoftverrrel,nem jailbreakelve,máárr...,mert restore volt.
Naszal.Van egy T-s,vmi Vario Simkártya,és van egy régebbi,Westeles.Na a Vario,az PINes,a westeles nem.Mindketőővel kiprábltam,de mindig aztirja ki h NO SERVICE.
Amásik,meg h NEM talál semmit a carrierbe,vagyis keresni keres,de tulsokk ideig keres.,szal nemhinném h lenne belőle vmi.
ilyenkor mitlehet tenni?:S -
P3TR!CK
senior tag
válasz
RenegadeC2 #6829 üzenetére
Nem unatkozom, és nem is rangra gyúrok, csak szeretek segíteni az embereknek. Bocs, ha ez is bűn.
-
P3TR!CK
senior tag
válasz
RenegadeC2 #6827 üzenetére
Úh, na igaz is. Csak gondoltam valamit én is írok már
Amúgy ilyenek vannak hogy SBSettings, meg hasonlók. Azok mennyit lassítanak ?
-
Miv
tag
válasz
RenegadeC2 #6800 üzenetére
Mindamellett, hogy az első lépésem nekem is a google volt, azt furcsállom, hogy nekem ezzel a skype-pal és ezekkel a programokkal simán ment, sőt, a telefonálás 3G alatt is.
Idő közben lett mac-es gépem is otthon, azzal is összeszinkronizáltam, és igazából attól tartok, nem-e beírt valamit valahova a telefon fájlrendszerében (pl. a mac-es itunes minden szinkronizációkor feldob egy ablakot, hogy új "carrier update" van, fel akarom-e rakni, a windows-os gép pedig sosem csinált ilyet).
Five icon dock-ot használok, azt leszedtem, sőt, leszedtem és újra felraktam a voip over 3g-t, a mob. subs.-ot és magát a skype-ot is, és semmi. Rábökök a sign in gombra, és kapásból kidobja a connection error üzenetet, meg sem próbál csatlakozni, az activity indicator sem jelenik meg a státuszsorban. -
P3TR!CK
senior tag
válasz
RenegadeC2 #6805 üzenetére
-
P3TR!CK
senior tag
válasz
RenegadeC2 #6809 üzenetére
Na ez tényleg jó kép, mostmár legalább tudom, hogy hogyan épül fel. Köszi.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
RenegadeC2 #6809 üzenetére
ez jóóó kép
-
P3TR!CK
senior tag
válasz
RenegadeC2 #6800 üzenetére
Oh, sorry, úgy látszik én is tanulok még. Jól mondják, hogy az ember haláláig tanul. Köszi a felvilágosítást.
-
thomyerk
tag
válasz
RenegadeC2 #6756 üzenetére
köszi, ennek örülök!
azért hihetetlen, hogy ennyire gyenge ez a dolog, vagy csak én voltam béna h a két kivételből el tudtam vhogy törni (am észre se vettem ma reggelig, egy napja nem nyúltam hozzá)...
a 2G-s ezüstszínű tartó nem megy bele, ugye? mert az talán legalább tartós lenne -
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #6737 üzenetére
jo koszi mindkettotoknek.
valoszinuleg en voltam figyelmetlen mert az utolso appként kerestem a cydiat a gyariak utan de nem ott volt...
igazad van talan nem volt a legjobb szohasznalat a "szószedet" szó
megegyszer koszi -
cilo9
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #6687 üzenetére
Na tegnap megvettem ezt a fajta Griffin transzmittert és hazafele a dugóban volt időm próbálgatni.
Első nézetre elég jó darab, nem kelt gagyi hatást se a tramszmitter, se a szivargyújtós töltős része. Eltárol négy frekvenciát, amit beprogramozunk és aztán lehet váltogatni köztük. Hangminőség azt mondom megfelelő (nekem persze) elég tiszta. Ami így első próba alatt kiderült, hogy nem szabad a szifonon maxra állítani a hangerőt, mert akkor már torzít, olyan 80% körül lehet max, amúgy meg a rádión kell hangosítani. A töltő része teljesen rendben van, nem csak szinten tartja a szifon akksiját, hanem igen jó hatékonysággal tölti is. Ami nagyon tetszett a töltő részében, hogy van benne egy kis biztosíték (ugyanolyan, mint az autók biztosíték táblájában, csak kisebb fizikai mérete van) ezáltal valószínűleg nem cseszi szét a teló akksiját ha gáz van.
5k-t bőven megért szerintem! -
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #6687 üzenetére
akkor lehet hogy a lusta kategóriába tartozom, de nekem is belassul eléggé így az 5.oldal app után. cydiás progi csak pár alap van (backgrounder, sbsettings flashlight meg még egy két dolog, télleg nem sok, winterboardot se használok) és leszedtem a telórol olyanokat is amik alapban fent vannak(telefonkönyv, mert telefonrészben is ottvan, tőzsde és itunes is törlésre került)
úgyhogy lehet hogy segít egy kicsit az 1 giga root, kipróbálom. gondolom a többi helyből vesz el de szerencsére arra nem is nagyon van szükségem még így sem hogy csak 8 gigásom van. 4-5 giga zene, 5-600mega program és párszáz kép van csak rajta, épphogy kicsit több mint a felénél tart de a zenék mindig cserélődnek, néha néha egy film is felmegy de nem wincseszternek használom..
más helyet gondolom nem lehet kiválasztani a swapolásnak?..miaz hogy nem témobilos? mert nincs sima témobilos előre aktívált 1 giga roottal..
csak témobil nem aktívált.. ez ugye nem azt jelenti hogy ha nemtémobilost szedek le akkor nem lesz jó?? témobilra kell egyébként.. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #6672 üzenetére
1 giga root mire jó?
-
Endruboy007
tag
válasz
RenegadeC2 #6672 üzenetére
Akkor az a lényeg, ha felrakom a gyári 2.2.-t akkor nem fog frissülni a basebend ügye? Akkor melyiket kell letölteni, ha T-s, de nem én vagyok a tulaj, hanem mástól vettem...szóval nem az én nevemen van az előfizetés...nincs T-s kártya...akkor előre aktiváltat kell letölteni, viszont olyan alternatíva nincs , hogy T-Mobile 3G és előre aktivált...csak olyan van, hogy nem T-s előre aktivált
Olyan kavar van itt
-
cilo9
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #6669 üzenetére
Engem is meglepett a szállítási díj, rendeltem már külföldről jó párszor, de ez a 75 dolcsi eddig odaver minden díjat amit láttam.
Valószínűleg az XMS-es darabot kihagyom, mert beszart a modemem tegnap este otthon, úgyhogy arra is kell költenem.
Ha meg van még a srácnak, akkor megveszem ma 5k-ért amit korábban linkeltem (Griffin iTrip Universal '07), aztán beszámolok róla, hogy milyen a cucc.tl-x: inkább a hátulja fog hajszálkarcolódni. Én mondjuk tok nélkül használom, zsebben hordva, de 99%-ban, ha leteszem valahova, akkor mindig valami puhára, vagy újságra teszem és így is 1 hónap után már láttam rajta a kis vékony karcokat. Mondjuk az enyém fekete, ezen jobban látszik.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #6661 üzenetére
bocs de lejárt az idő a szerkesztésre.
tegnap valamiért kaptam újra értesítőt az appletől a letöltött alkalmazások után. ingyenesek voltak. 2db. azért furcsa h néha küldenek néha nem. lehet sok dolguk van -
cilo9
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #6645 üzenetére
Tegnap délután végül ráakadtam a Griffin honlapjára. Most egy ilyet tudnék holnap venni 5k-ért. Ennek előnye, ahogy nézem, hogy a jövőben más kütyühöz is jó lesz.
Amit Te linkeltél az is nagyon szimpatikus, főleg azért mert azt olvastam a dokkoló csatlakozón jobb minőségben adja a hangot a teló, mint a 3,5 jack-en. Csak az általad linkeltet nem nagyon találom normális áron. Ha griffin honlapján rendelem, akkor 75 dolcsicsak a legolcsóbb szállítás! Az kicsit erős azért!
-
Sur1G
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #6630 üzenetére
Hali! Lenne egy olyan kérdésem, hogy ez az fm transmiter amit linkeltél tölti a telefont, ha rákapcsolom a trasmiterre vagy csak ha külön dugom rá a szivargyújtóra a telót? Meg, hogy ha megrendelem szállítással mindenestől mennyibe kerül?
-
Miv
tag
válasz
Nah ez biztató... És tényleg monó vagy csak kavart valamit a véleményt író srác?
És még egy kérdés: neked van autós töltőd? Netán azt is a kínaiaktól vetted? Mert én ezt néztem, de nem látszik, hogy van-e valami szivacs az alsó tartókon, illetve félő, hogy a fenti pöcök meg karcolja a szifon oldalát. Jó lenne ha valami megcáfolna/megerősítené/vagy esetleg mutatna egy normális autós tartót. -
cilo9
aktív tag
válasz
Szimpatikus darab, de ha jól olvastam mono! Ez a Griffin cucc amit zárójelbe írtál az mi fán terem?
-
samgar
őstag
válasz
RenegadeC2 #6543 üzenetére
Elindul a skype és ezt írja ki: This version of Skype in only supported on unmodified Iphone OS 2.2, meg egy OK gomb. Leokézom, a progi pedig kilép.
Nincs szemét, a skype felrakása előtt csináltam közvetlenül restoret és full resetet, de ezt írtam is. Megpróbáltam újratelepíteni is, de az sem segít.
-
samgar
őstag
válasz
RenegadeC2 #6541 üzenetére
Nem tudom frissiteni mert az van fent ami a cydiaban is. Inditom a skypot es rogton ott az ablak hogy only unmodified 2.2 version-on fut. Ehh
-
hadaway
csendes tag
válasz
RenegadeC2 #6478 üzenetére
Koszi szépen.
-
samgar
őstag
válasz
RenegadeC2 #6448 üzenetére
Köszi!
Ren, rájöttél már, hogy lehet megoldani, hogy induláskor ne a logo, hanem a kernel üzeneteket lehessen látni?
-
tomcsi23
veterán
válasz
RenegadeC2 #6448 üzenetére
pedig már egyszer rájöttem.
Ám, ha a szövegben van ékezetes betü (nem é, fordított ékezetű áóí..), akkor már nem működik. [link]
Működik, köszi.
-
szki
őstag
válasz
RenegadeC2 #6433 üzenetére
Köszi!
-
Atlantis
veterán
válasz
RenegadeC2 #6430 üzenetére
Tudom, hogy volt róla szó, de nem volt minden világos, viszont közben már tisztult a kép. Köszönöm a válaszokat.
-
tl-x
addikt
válasz
RenegadeC2 #6396 üzenetére
A repedésekre visszatérve azt hallottam, hogy a fehérnek a repedéseit a nyomógomb nélküli adatkábel is okozhatja. A dokkolóból könnyebb kivenni mert ha jól tudom nincsenek olyan kis kampók benne mint a töltő végén.
-
macikos
addikt
válasz
RenegadeC2 #6396 üzenetére
-
linkoln001
tag
válasz
RenegadeC2 #6339 üzenetére
mit lehet csinálni az iphonommal ha nem független. (AT&T függő)
és rádobtam egy 2.2.1-es szoftot és nem birom aktiválni, mert nincs turbosimem se per pill. szerdáig.
megkell várnom a szerdát?:S -
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #6286 üzenetére
a winampos részt nem neked szántam, bocsi, nem külöítettem el, azt csak úgy hozzátettem mert volt szó az itunesről.
én itunesból is meg telóról is szoktam újakat leszedni de nem kapok levelet, nem mintha érdekelne csak erről is szó volt..régebben írtad nekem hogy inkább blogba kellett volna írnom egy hasonló hozzászólásomat, erre írtam h bocs de még most sincs..
cowerflowban nekem is eltűnnek néha a borítók, csak úgy lesz jó újra ha újrateszem a zenéket..
(előtte is rendesen ki voltak töltve albumon belül is az összes szám! és ugyanez a heyzet ha itunesszal ha winamppal teszem őket fel..) -
OliApa
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #6292 üzenetére
Nekem bizony remek alternatíva. :]
-
OliApa
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #6208 üzenetére
"Na meg mi köze ennek a szerver megbízhatóságához, áruld már el nekem!"
Mondhatni annyi, hogy ha sûrûn ment, a PC-jén, pendrájvján biztonságban van a cucca, szerver ide, szerver oda.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #6266 üzenetére
csak hogy kicsit védjem dávidot, én sem kapok már emailt. régen kaptam de mostanában már nem..
én nem figyeltem hogy mióta, elképzelhető h jailbrake óta, nem vagyok énsem otthon a témában de gondolom hogy nincs köze hozzá, ennek ellenére én sem kapok értesítőt..iTunes-ról csak annyit, hogy én is utáltam régen, most se csípem annyira (jobb lenne ha lenne külső meghajtós mód) csak arra használom, hogy rendben legyenek a zenéim.
Korábban rászántam egy teljes napot, és elrendeztem a zenéimet, leszedegettem a borítókat, kitöltöttem minden oszlopot rendesen, nehéz volt rájönni miként vannak csoportosítva, de meglett(album artist) mert ha egy albumnak van címe de az összes számnak más előadója van akkor mindet külön teszi a telón (coverflowban..) ha csak simán albumok szerint csoportosultak volna..
minden újonnan letöltött zenét belehúzok, megcsinálom, és törlöm (közben persze be van kapcsolva az, hogy az itunes rendezze a mappáimat is a gépen).
winamp még mindig fényévekkel jobb zenére, nem olyan dög lassú (pl amikor elindítom)
zene másolásnál is gyorsabbnak tűnik és másolás közben használhatom a telót, nemkell várni a szinkronizálásra, tudnak közben hívni anélkül hogy ne tudnám hol tart a dolog, vagy megállítaná.. ha kész a másolás, leválasztom az ipodot (amúgy iphone, csak ipodként látja a winamp..) és kb 2 másodperc a szinkronizálás és kész is..
videókat is lehet winamppal, de arra jobb az itunes mert nem fogja zeneklippként vagy miként látni hanem rendesen videónak de egyébként mindegy mert ugyanúgy lejátsza..
ezenkívül appokat nézegetek vele és szinkronizálom őket ha kell, meg a telefonkönyvemet a windows contacs-szal.. szerencsére nem kell túl sokszor rákattintani az alma szoftverére.. (már összeállt egy normális telefon a megszokott appokkal, csak ha van vmi jó, új cucc azt kipróbálom)
bocs de még mindig nincs blogom -
Ulkesh
őstag
válasz
RenegadeC2 #6208 üzenetére
"Nekem nem törli. Akkor engem szeret vagy mi?"
Ismert hibák:
"1. Olyan címeknél, ahol nem az alapértelmezett ország (nálam USA) van beállítva, szinkronizálás után visszaáll az alapértelmezett ország, és összekeverednek a város, utcanév, irányítószám mezők.
2. Az iPhone naptárak színei nem feltétlenül egyeznek meg a Google naptárak színeivel. Ezen egyelőre csak a Google naptár színeinek átállításával lehet segíteni.
3. Ötnél több naptár szinkronizálása esetén mindegyik naptár sárga vagy világoskék színű lesz.
4. Új események beírásakor nem minden funkció érhető el a telefonról, például nem tudunk résztvevőket meghívni.
5. Az iPhone címlistájában van néhány olyan mező, ami a Google-nél nem szerepel, ezek nem szinkronizálódnak: például a csengőhang és a születésnap. Néha a telefon úgy dönt, hogy teljes szinkronizálást hajt végre, ekkor ezek az adatok elvesznek. Nem érdemes tehát túl sok csengőhangot egyenként beállítgatni.
6. Nincsen rendes Google címlista szinkronizáló program a Mac-re. Ha beállítod a telefont hogy Google Sync-en keresztül szinkronizáljon, az iTunes szinkronizáció kikapcsol, ezzel a Mac Address Book szinkronizáció is megszűnik amikor a telefont a gépedhez csatlakoztatod."
-
OliApa
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #6202 üzenetére
Biztosan elkerulte a figyelmed: nem csak szerverre szinkronizal, hanem szerkesztheted is a kontaktokat es fajlba is tudsz menteni. Ennyit a szerver "megbizhatosagarol"... :] Meg probalja ki a kollega, ha megszereti, megtartja. Csupan 5let volt.
-
Ulkesh
őstag
válasz
"Egyébként az utóbbi esetre a Google Címtárát használom Exchange-n keresztül, "
Én is azt használtam egy darabig, de mivel törli az általa nem használt mezőket, így gyorsan elfelejtettem. Nem sok kedvem van minden szinkronizálás után újra beállítgatni pl. az egyedi csengőhangokat.
-
samgar
őstag
válasz
Nem ertettel felre semmit.
valoban ezeket kerestem, de jol jon a sync is.
-
Dexar007
veterán
válasz
RenegadeC2 #6147 üzenetére
Naa mindenbe beleköttök.
Kb Káábéé nah mindegy lényegtelen.. nincs rajta egy karc sem ez a lényeg egyébként már eladtam mint ahogy írtam is, szal holnap már megyek is a postára.De előtte még lefényképezem h volt egy fehér 16osom is, eddig csak 8asok voltak. -
válasz
RenegadeC2 #6147 üzenetére
Oda lett írva, hogy "kb".
Egyébként, nekem 1,5 hete van meg az iphone-om, telefonáltam vele sokat, és azon sincs még hajszálkarc sem, mert vigyázok rá... most néztem meg direkt az alma logót is.
-
kiszu
senior tag
válasz
RenegadeC2 #6094 üzenetére
Eddig is ide írtuk.
Semmi gond nem volt vele. Iphoneos hír és fontos,mert sokan használják. -
Dexar007
veterán
válasz
RenegadeC2 #6008 üzenetére
Igen arról hallottam sőt tapasztaltam is hogy pin kódos simkarit nem fogad el a yellosnow-os iphone..most beszéltem a csávóval telefonon, azt mondta hogy nyugodtan vihetek 3 simkártyát pinkódosat bármilyet mert elfogadja a telefon, a doboz hátulján van egy olasz matrica..és amúgy volt már dolga egy olyan telóval is ami csak simpin off-al ment mondta is hogy az senkinek se kellett... stb
Szóval a köv kérdés: elég annyi hogy viszek 2simkarit mind a kettő pinkóddal ellátva ha elfogadja akkor okés?
Vagy a biztonság kedvéért nyomjak egy restoret is? vagy fölösleges? -
OliApa
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #5989 üzenetére
Kedves Baratom! Egy szoval nem mondtam, hogy idiota vagy. De a hajszalkarcokat ne a kepernyon keresd, hanem a hatlap almalogojan. Valamit felreertettel...
-
Dexar007
veterán
válasz
RenegadeC2 #6002 üzenetére
Ezt majd mindenképp megnézem! thx,
restore-ra visszatérve akkor ültessem le a csávót egy padra aztán mondjam neki hogy ki szeretnék próbálni valamit... ,,oké nyugodtan"... fél órát üldögéljünk aztán szépen visszazár a telója és ,, ok köszi így nem kell"
Mert a restore nem 2perc. -
OliApa
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #5976 üzenetére
Ha jobban megnezed, nem tukorsima. Tarts a szemedtol 30 cm tavolsagra, 45 fokban es hozd be a nappali ablakot tukorkepben, az eleket hullamosan fogod latni. Mernok vagyok, nem idiota. A kolcsonkeszulek logojan egy hajszalkarc sem volt, kb 1 ora mulva mar tele volt hajszalkarcokkal, pedig tiszta mellenyzsebben volt. Ha megnezed a Tiedet, az is olyan. Ezt az allapotot egy nap hasznalat utan eleri.
-
OliApa
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #5972 üzenetére
Mi a frász ez, ha nem szakmai hozzászolás? Ha valaki nem vak annyira, latja a kijelzok között a különbseget. Vagy itt csak iPhone hekkelésröl lehet értekezni? :]
-
cilo9
aktív tag
válasz
RenegadeC2 #5951 üzenetére
Ahogy RenegadeC2 mondja, ebből az előlegből vonják a havi számla összegét, ami azt jelenti esetemben, hogyha tartom a csomag limitjeit, akkor 3 hónapig nem kell fizetnem a számlát, tehát következő hónapokban nem kell kalkulálnom vele. Amőgy tőlem a személyin és az adókártyán túl nem kértek semmit. Munkahelyről is csak általánosságban kérdeztek, semmi konkrétat.
-
válasz
RenegadeC2 #5931 üzenetére
Viszont ha nagy valószínűséggel ki is jön az új iphone, akkor még ki tudja mennyi idő, mire a T árulni kezdi, stb...
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #5920 üzenetére
kiprobaltam mindkettot, nekem is jobban bejon a masodik.
( letisztultabb)
1.5mbit az atlag sebesseg letoltesnel fel pedig olyan 190-200kbit/s 3g-n ami csak azert fura mert wifin 3mega le de csak 140-150 a feltoltes.
elvileg ezzel tudnek jatszeni kis kesessel de 3gnel kb 150 a latency-magyarul pingwifin meg csak 75 ms a késés.. mindez a moszkva teren volt
ha tudtok hsdpa gyorsasagot azaz 3 Mbit/s koruli helyeket azt szivesen fogadom
mar ha biztos van ilyen a t mobilnak... -
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #5920 üzenetére
oke koszi kiprobalom mindjart...
digitizerrel egyutt vette az uveget azt tudom, de mivel nem vagyok gepkozelben jelenleg igy nemtudok belinkelni oldalt miutan msnen atkuldene de gondolom nem olyan nehez megtalalni e-bayen.. szegeny mostmar nemcsak h a betort szilankos uveggel kell elnie de meg iphone hasznalat nelkul is mert mostmar az lcdt is elcseszte es nem is erzekel semmit...
jol megszo...ta -
rolcsibácsi
őstag
válasz
RenegadeC2 #5918 üzenetére
esetleg te tudsz mondani vmi progit ra?
amugy koszimegjott a baratom szallitmanya kaliforniabol es ki is cserelte a torott uveget de nem ilyen rozsas a dolog mert panasza szerint rosszul mutattak a videon a szetszedes modjat, utana talalt csak masikat amin jo volt miutan sikerult bepattintania az lcd-t is. ugyh ujabb rendeles kovetkezik, most lcdt kulon szinten egy 10es ert aztan ha az se lesz jo akkor vesz egy komplett mar osszerakott lcd-uveg kombot
az mar 40ert van ugyh vigyazni a telora, ne nagyon ejtsetek le... -
Ulkesh
őstag
válasz
RenegadeC2 #5894 üzenetére
"Igaz, tényleg rosszul emlékeztem rá. Viszont ez alapján a videó után elkezd ez a csávó barmolni (szó szerint) egy órán keresztül, és összehoz egy működő példányt Szóval én azt az 5-10%-os esélyt azért feljebb tornásznám kicsit."
Akkor kapaszkodj meg egy kicsit
A videón amit kicserélnek az az üveg és digitizer modul együtt (azért van rajta alul a szalagkábel), amit 5 ezerért kapsz az a csupasz üveg.
Vagyis az alig fél milliméter vastag digitizer fóliáról még le kell szedned a törött üveget és felragasztanod az újat, mindezt úgy, hogy a fóliában futó mikronnyi fémszálak ne sérüljenek és a ragasztás buborékmentes legyen.
Igazából azzal az 5-10%-al én igencsak optimista véleményt mondtam -
Ulkesh
őstag
válasz
RenegadeC2 #5891 üzenetére
Téves.
Az első generációnál az egész szendvics össze volt ragasztva (LCD, érintésérzékelés, üveglap), 3G-nél az LCD már külön van, de az érzékelő réteg továbbra is ragasztva van az üveghez. Így a porszem valóban bekerülhet gyártás során a kettő közé, de ez semmit sem változtat a dolgon.
-
joey04
titán
válasz
RenegadeC2 #5838 üzenetére
a turbosimes dolog miért lenne tiltva, ha 2 topic is van róla (minimum) és egy teszt is.
a cydiás megoldások is előkerülnek sokszor. -
samgar
őstag
válasz
RenegadeC2 #5823 üzenetére
Thx
-
válasz
RenegadeC2 #5811 üzenetére
Nem akartam flame-et generálni, gondoltam válaszolok a nemlétező kérdésre akkor már
-
Polllen
félisten
válasz
RenegadeC2 #5771 üzenetére
Én is így jártam...kb fél évet volt fent (szervíz miatt vettem le), de sztem már nem kerül vissza...max a kijelzőre a füleket levágva, mert tényleg gyűjti a port...
-
tomcsi23
veterán
válasz
RenegadeC2 #5722 üzenetére
Köszi.
Vagy egy kis turpisság benne, de alapjáva véve sikerült működésre bírni.
Trémobilról *a# majd a szöveg, ami lehet közvetlen utána vagy szpésszel együtt, ez már mindegy, így működik. Ám, ha a szövegben van ékezetes betü (nem é, fordított ékezetű áóí..), akkor már nem működik. Tehát, ha sima sms-ként repül el, akkor okés az értesítő, ha bővített karakterkészletű (milyen is ez?), akkor nem.Polllen: mindenképp megpróbálnám még pár t-s helyen. Egyébként nekem is ilyen gondja volt a mikrofonnak (halk volt), annyi a különbség, hogy nem időközben, hanem kezdettől fogva, csak nem gondoltam rá egyből, hogy hibás.
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest