Aktív témák
-
válasz
Cyber_Bird #48743 üzenetére
Értem, köszi! Nem szeretnék JB-t, inkább lecserélem a routert WiFi-sre.
-
varga911
senior tag
válasz
Cyber_Bird #31538 üzenetére
Nekem nem kell függetleníteni, mivel AT&T a szolgáltatóm, csak a jailbreak kellett.
IPv4-es címet kap, 169.254.51.181-et, mikor az egész háló 192.168.0.
Restore segíthet? -
a000
őstag
válasz
Cyber_Bird #31538 üzenetére
Az sbsettings nekem is hiányzik, de már visszaszoktam, hogy állandóan be kell lépni wifit stb... kapcsolgatni.
-
hehe23
tag
válasz
Cyber_Bird #11954 üzenetére
rendben, értettem, köszi.
még egy kérdés: az igo csak 3.0-s OS-en működik vagy pl 2.2.1.-en is?
-
Miv
tag
válasz
Cyber_Bird #9044 üzenetére
Na látod fején találtad a szöget! Most nekem nincs JB-elve a telcsim, nem is akarom. És egy egyszerű kapcsoló lenne a kontakt listán, hogy engedje-e a hívást vagy elvesse.
Egyébként én nem tapasztaltam, hogy _lényegesen_ többet kérne az iphone iblacklisttel mint nélküle. -
Ulkesh
őstag
válasz
Cyber_Bird #8922 üzenetére
"a garancia érvényes lesz akárhol veszi, Apple világgarancia, de akkor nem a T-hez kell bevinned, hanem a hivatalos Apple szervízbe."
Ne adj rossz tanácsot.
Az Apple világ garancia csak a notebook-okra vonatkozik, sem az asztali gépekre, sem az iPhone-ra nem.
A garancia csak ott érvényes, ahol veszi, ha az USA-ban, akkor kizárólag ott, ha Olaszországban, akkor ott, akár független, akár nem. -
Djopci
tag
válasz
Cyber_Bird #8922 üzenetére
köszi az infót!
De akkor ezek szerint azok az árak amik az apple oldalán szerepelnek nem reálisak nekem..? Tehát a sima 3G nem 99dollár... és nem független..., vagy ezért az összegért megveszi és idehaza csak függetleníteni kell??? -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #8858 üzenetére
T-mobile nekem is, minden gyári, semmi patch. Ha auto away ki van kapcsolva, akkor műxik a push rendesen. Csak szimplán idegesít hogy ez nem megy, ha már egyszer tudja
Na meg jól jönne egyfajta "automatikus válaszként" is, ha már ezt a feature-t nem tartalmazza...
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #8853 üzenetére
Nálam az 'auto away' nem akar működni... legalábbis ha jól értelmeztem ez azt jelentené, hogy kilépés után az állapotom "nincs a gépnél" kéne hogy legyen:
"Auto Away: Indicate how long after you leave BeejiveIM before we set your status to "Away".Viszont ez nem történik meg, ugyanúgy online maradok, és nem működik a push. Ha OFF-ra állítom akkor minden happy.
Melegedésre: nem akarom védeni az Apple-t, de ezt minden BIOS-ban be lehet állítani, csak almáék kicsit túlzásba estek
Majd ha sokan hisztiznek Tunéziában, jön egy köv. firmware frissítés és kiszedik belőle, vagy feljebb tornásszák a limitet. Egyébként 40fok felett minden telefon élettartama csökken, csak épp a többi nem figyelmeztet. Anno a Samsung C100-asban egy szervízkóddal meg lehetett nézni épp hány fokon jár a teló, és nagy melegben bizony ránéztem...
-
samgar
őstag
válasz
Cyber_Bird #8853 üzenetére
Igazából egyszerüen nem hiszem el, hogy a tesztelési időszakban ezt nem vették észre, vagy ha észrevették, legyintettek rá egyet.
Vagy kamu az egész. Mármint, hogy az "apple elismerte". Ha meg nem kamu és valóban hivatalos állásfoglalás, hát az elég gáz. -
tl-x
addikt
válasz
Cyber_Bird #8511 üzenetére
Köszi. A nem parancssoros progihoz még nem találtam linket!
-
macikos
addikt
válasz
Cyber_Bird #8284 üzenetére
Köszönöm, akkor inkább ne fáradj. Annyira nem sürgős, holnap is ráér. Meg lehet, hogy addig valaki belinkel egyet vagy én találok valahol
bmwk1200s: Nem kell megvárni, amíg teljesen lemerül és csak addig kell tölteni, amíg feltölti, tovább is lehet, abból nincs baj, csak felesleges. Néha, havonta, kéthavonta lehet olyat csinálni, hogy teljesen lemeríted és utána egy éjszakán át töltöd.
-
samgar
őstag
válasz
Cyber_Bird #8279 üzenetére
Legalább is mind terjedelemre, mind azonositóra ua. Mert én múlthéten felraktam a goldent, akkor most nem húzom újra asszem.
jah igen. Akkor most letölthető már a jailbreak valahonnan?
-
joey04
titán
válasz
Cyber_Bird #8271 üzenetére
Helyben cserélték neki, vagy ott kellett hagyni aztán egy idő után kapta meg az újat? Ha így volt akkor mennyi idő?
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Cyber_Bird #8273 üzenetére
Lejárt sajnos a szerkesztési idő, de leírom, nehogy más is belefusson.
pwnagetoolnak nem szabad hagyni, hogy aktiválja az iphone, ha eredeti szolgáltatóval használod
hanem az itunesnak kell aktiválnia hivatalosan szépen, emiatt nem talált térerőt.
legalábbis elvileg, most restoreolok újra. -
C^^
őstag
válasz
Cyber_Bird #8271 üzenetére
2G-ről tudnál nyilatkozni, hogy megy-e a jútúb jailbreak után?
"...we accept no responsibility if your computer explodes or if it becomes part of a NASA attacking botnet or even worse if your hands fall off mid-way during the use of these files."
-
robi0604
őstag
válasz
Cyber_Bird #8251 üzenetére
Nekem csak 1-2 vel csinálja ezt, pedig sw frissítés előtt normális vol...
Mintha romlott volna a jelerősség.
-
Miv
tag
válasz
Cyber_Bird #8251 üzenetére
nem full restore-t nyomtak, azoknak engedélyezve maradt ez a beállítás
De akkor én mit csináltam? 2.2.1-re ráraktam a 3.0-t, majd itunes, restore gombon sima bal klikk, restore végigmegy, minden tökéletes, jóárasított programok miatt lázadt, amik nem is mentek fel... ennyi.
Vaaagy esetleg amikor a backupot rakja vissza, akkor kerülhet vissza valami, ami miatt marad a %? -
Miv
tag
válasz
Cyber_Bird #8248 üzenetére
e nyomok szerintem egy restoret most, és meglesem
Én felraktam a 3.0-ást, majd restore-oltam, mindkét esetben kint volt a %-os kiírás is.
-
robi0604
őstag
válasz
Cyber_Bird #8248 üzenetére
Oksa, kiváncsi vagyok.
Tényleg meghagyhatták volna, vagy legalább valami alternatíva lehetne gyárilag, szerintem sosem jöhet rosszul...
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #8245 üzenetére
Na utánanéztem, 700forintot akartak levonni... hogy miért nem sikerült az mondjuk rejtély
7kiló kicsit sok, de talán visszakapom, úgyhogy belevágok
Köszi a segítséget.
robi0604: én nem tapasztaltam ilyen problémát.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #8243 üzenetére
Na és mennyi az a pár cent? Ugyanis most néztem az egyenleget, van egy ezres a kártyán...
Erre írta ki hogy kaputt. Ha rábólintasz megadok neki olyan kártyaszámot amin több lóvé van, de ha levonja a húsz rugót, virtuálisan meggyilkollak
Szerk.: beszéljükmac-en ezt találtam:
"Kedves emberek! segítsetek!
szeretnék előfizetni a Mobile Me szolgáltatásra. Rámentem, és felkinál egy Free Trial lehetőséget. Ez jelöltem be. Ezután bankkártyát kérdez. Majd elutasítja a bankkártyát. A bankom szerint azért, mert a követelt összeg nem áll rendelkezésre, amely durván 120 euro." -
becks007
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #7497 üzenetére
ez sem segít
-
Barett 50cal
senior tag
válasz
Cyber_Bird #7030 üzenetére
ok akk azthagyom.
amásik,h rátudom rakni a 2.2est ha a 2.2.1es szoftver vanrajta?? -
Typhoon47
senior tag
válasz
Cyber_Bird #7030 üzenetére
szerintem abból tégla lesz
[gonoszkodás off]
-
DroneZ^
őstag
válasz
Cyber_Bird #6380 üzenetére
azert ha az egész programot megírták, ez már semmi hozzá.. Amíg ingyen operációs rendszereket készitenek, egy ilyen algoritmust hozzábigggyeszthetnének. ( Szerintem infós tanárom poénból megcsinálná )
-
cilo9
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #6382 üzenetére
Nekem végre tiszta a lelkiismeretem!
Mióta Szifonom van minden legális rajta, persze ha lesz rendes navi kiváncsi leszek mennyit kérnek érte. WinMo-s meg symbianos telóknál ugyanezt nem mondhattam el magamról.
A PC-s játékoknál meg a PS3 miatt kényszerítettem magam ugyanerre.
Drágább mulatság nem mondom, de nem olyan rossz dolog. -
Bator92
tag
válasz
Cyber_Bird #6382 üzenetére
Kösz. Ez már segítőkészebb hozzászólás volt.
-
HaroWerks
senior tag
válasz
Cyber_Bird #6080 üzenetére
A második boltban a szervizest kérdeztem, ő sem tudta, azt mondta, hogy ők csak átveszik és küldik a központi szervizbe, ott döntik el mi a cserés és mi nem.
Átolvastam pár fórumot, és nagyon vegyes a kép, 1 pixellel sok embert elhajtottak, hogy az nem hiba.
Tegnap venni akartam egy ilyen kütyüt, de mivel nem kaptam választ a kérdésemre nem vettem meg, az egyik kiállított iphone is pixelhibás volt. -
tomcsi23
veterán
válasz
Cyber_Bird #5914 üzenetére
Nem is mondtam, hogy a kamerában van (bár, Te se mondtad, hogy én mondtam
). Szóval, pont erre gondoltam én is, de akkor ez olyan gagyi, hogy max bináris értéket tud, azt jónapot.
-
válasz
Cyber_Bird #5914 üzenetére
Így van, még annyit tennék hozzá, hogy ennek a célnak megfelelően ez csak egy rövid hatótávú távolságérzékelő, valószínűleg a pontossági is csak annyi, hogy van valami a közelben, vagy nincs (azaz 0-1).
-
doddencs
senior tag
válasz
Cyber_Bird #5640 üzenetére
És vele a geotagging funkció is működik offline? Mert az szuper lenne
-
tomcsi23
veterán
válasz
Cyber_Bird #5359 üzenetére
Rendben van, de a múltkor is ezzel akartak egy leharcolt példányt rámsóznim és az ürge szerint a fődarab cseréje a belseje volt.
Mindegy, megjött az sms, holnap megnézem, mit akarnak adni. -
sgery
őstag
válasz
Cyber_Bird #5305 üzenetére
Csak t-mobilra lehet sms-t küldeni? hú, ezt nem is láttam:/ Ez így nagyon de nagyon nem baráti..
egy tmobilos ismerősőm sincs..
vettem 3.5ös jack hosszabítót, 1500ft-volt mert ilyen fékony csatlakozós, nem burfondi mint a többi.. 2m volt a legkisebb:/
-
Palika87
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #5195 üzenetére
Már nem is ez a lényeg!
A kijelzőn lévő fólia megkarcolódott! A körmömtől...
-
verser233
senior tag
válasz
Cyber_Bird #4792 üzenetére
köszönöm, kipróbáltam, de sajnos wifi nélkül nem tudom használni mert csak egy képet tölt le hozzá leírást sajnos nem.
-
Palika87
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #4376 üzenetére
Ezek szerint akár egy teszem fel 1000 FT-os havidíjal rendelkező előfizut is kérhetek úgy 26760-at befizetek majd 12X6685 Ft?
A 8GB-snél pedig 87e-t befizetek és bármely csomag mehet 2 évig?A Domino csomag meg nem vonz mivel ennyiért veszek új függetlent is és azzal nincs semmi gond a függetlenítéssel...
-
Balupapa
senior tag
válasz
Cyber_Bird #4292 üzenetére
miért? nyomta a zsebed?
-
samgar
őstag
válasz
Cyber_Bird #4110 üzenetére
Köszönöm szépen, működik
-
verser233
senior tag
válasz
Cyber_Bird #4098 üzenetére
Köszönöm válaszod!
-
asbi_
tag
válasz
Cyber_Bird #4050 üzenetére
személy szerint nekem fagyogatott is a winterboardtól a telefon..
bár lehet, hogy a téma miatt volt, szóval mindenképpen megbízható forrásból szerezd be a témát hozzá
szerk.: upsz, rosszra válaszoltam ^^ szerk2.: janem. my bad.
-
Adok--Veszek
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #4033 üzenetére
Azt sajnos nem ad hozzám, állítólag ő sem kapott!
-
Adok--Veszek
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #4031 üzenetére
Ok, wifi szerinted fontos? Mikrofonra gondoltam még...
-
Bade
tag
válasz
Cyber_Bird #4024 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Sikerült is rögtön
2.1-es szoft van rajta,addig nem frissítek semmit.Majd januárban függetlenítem+jailbreak.
Olyan segítség kellene még,hogy saját képeket ill. zenéket szeretnék átrakni a telóra.
De nemigazán boldogulok ezzel az itunes-al.
Esetleg priviben segítene valaki?(ott megadom az msn címem,hogy még gyorsabban végezzünk) -
bepe79
addikt
válasz
Cyber_Bird #4014 üzenetére
Nem a tothm kollegat akarom vedeni (ha neki szolt egyaltalan), de abszolute nem ertek egyet. Aki iPhone-t vesz, annak ahhoz kell ertenie (mivel ez egy telefon), hogy hivast tudjon kezdemenyezni es fogadni, meg be tudjon gepelni egy SMS-t. Egyaltalan nem kell ahhoz ertenie, hogy hogyan kell Outlook-al szinkronizalni, iTunes-al szinkronizalni, felregisztralni, programokat telepiteni ra, stb. Ha szamitogepet veszek, akkor nem kell tudnom, hogy a Radeon HD 4870 X2-ben hany tranzisztor van, es azt sem, hogy milyen orajelen ketyeg a GPU/VPU-ja. Van olyan ember, aki azert veszi, hogy megtanulja, megismerkedjen vele. Es ez igy is van rendjen.
En is kivanok Boldog Karacsonyt mindenkinek!
-
Donatto
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #3924 üzenetére
Akkor mindent letöröl?
-
Donatto
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #3920 üzenetére
Nem tudod véletlenül,hogy a Winterboard miért nem látja a témákat?
-
Donatto
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #3918 üzenetére
Akkor indulhatsz! 190 komoly játékom van,amit szeretnék használni!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Cyber_Bird #3891 üzenetére
mivan akkor amikor letöltöttem vhonnan valami progit, és szinkronizálnám ösze az ihpone-al de nem a végén kiírja hogy nemlehet telepíteni
-
samgar
őstag
válasz
Cyber_Bird #3758 üzenetére
Hmm, blaclistem van , akkor megnézem, thx
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #3713 üzenetére
@ DroneZ^ és Cyber_Bird: Köszönöm, most megnyugtattatok!
-
[Ace]
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #3623 üzenetére
Rendben és köszönöm!
-
ezek
tag
válasz
Cyber_Bird #3565 üzenetére
Hát hagytam vagy 10-12 percet pörögni, de nem kezdte el :S
Nem tudom mi lehet...
Azt hiszem holnap megpróbálom másik gépen is, hátha...Minden esetre köszönöm segítséged!
-
ezek
tag
válasz
Cyber_Bird #3557 üzenetére
azt had kérdezzem még meg, hogy jailbreak során, amikor DFU módba kell tenni a telefont akkor annak újraindulása után egyből el kell kezdeni a bill. kombinációs dolgot (még a 'csatlakoztassam iTunes-hoz felirat előtt'), vagy majd figyelmeztet a QPwn, hogy mikor kezdjem? Mert tettem egy próbát vártam, h a tartsan 5mp-ig lenyomva a home gombot felirat legyen aktív, de ez 5 perc elteltével sem történt meg...
-
ezek
tag
válasz
Cyber_Bird #3555 üzenetére
Köszönöm szépen, neki is látok a dolgoknak
-
MTbc
senior tag
válasz
Cyber_Bird #3525 üzenetére
Így van köszönöm szépen pont ilyet kerestem,Most már csak kéne valami kis programot írni amivel be és kikapcsolni lehet,valaki kicsit betudna vezetni az iphone programozás felé vezető útra persze magamtól is megtalálom de ha valaki már programoz gyorsabb lenne.(programozónak készülők).
-
ptoma
tag
válasz
Cyber_Bird #3518 üzenetére
ez most passz de asszem ki lesz cseréltetve
-
ptoma
tag
válasz
Cyber_Bird #3510 üzenetére
de azt használok ezt valahogy kilehet kerülni?
-
samgar
őstag
válasz
Cyber_Bird #3491 üzenetére
Értem, akkor engem is csak megvezetett a sok kamuhír.
Ha már itt vagyok lenne egy kérdésem
Cydia, Sources, hozzáadás, kb 5 linket kipróbáltam és nem adja hozzá, vagyis egyet hozzáadott, de ott is valami hibát írt ki és üres volt a listája. Mitöl lehet ez?pl iSpazio - http://www.spaziocellulare.com/ispazio.xml vagy ModMyiFone - http://modmyifone.com/installer.xml
minegyiknél valami hibaüzit ír ki
-
plus44
veterán
válasz
Cyber_Bird #3500 üzenetére
igen a filmeket vhogy én is így szémoltam. Hát ahogy így elnézem meglesz ez a 8gb szerintem max meghúzom a nadrágszíjat. Asszem meg is van a végeredmény. Fekete 8gb-os kis szépség. Köszi a segítséget!!
Dávid
-
Az-X
őstag
válasz
Cyber_Bird #3466 üzenetére
Közben még egy kis gond... Ez a PdaNet progi... összekapcsolom a laptopom meg a telefont adhoc wifivel, mindkettő ki is jelzi, hogy létrejött a kapcsolat, de pár mp után megszakad
Ez mitől lehet?
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #3458 üzenetére
Van: iLog
-
Kerio
őstag
válasz
Cyber_Bird #3442 üzenetére
Nem lenne ezzel probléma, ha adnának pl. 3 nap próbaverziót..
-
Az-X
őstag
válasz
Cyber_Bird #3384 üzenetére
Elképzelhető
Majd kiderül.
Közben még egy érdekes probléma felmerült. Ezen az iPhone-on nyilván angol a rendszer, és a neveket is úgy jeleníti meg, hogy Pista Kovács. El lehet érni valahogy, hogy ebből Kovács Pista legyen?
a SE-on volt egy ilyen opció, hogy melyik kerüljön előre.
-
Ceko
senior tag
válasz
Cyber_Bird #3386 üzenetére
Ez elég egyszerűnek tűnik.Összefoglalva számomra érthetően annyi,hogy csinálok 2.1 JB-et és utána itunesból mehet fel a kiválasztott 2.2 ipsw??
-
ricsik
őstag
válasz
Cyber_Bird #3380 üzenetére
Ezt tudom, de ha előbb tudom, hogy kell net, akkor 28 ropival olcsóbban kaptam volna meg a telefont, ez bosszant
Mind1, nem netezek, sőt a tel edge / 3g netét is letiltottam, ne töltsön le nekem 3 sec alatt több száz forintot (10kb 12Ft.. rablás) -
megabe
tag
válasz
Cyber_Bird #3342 üzenetére
Már kijött a 2.2-re a magyarítás és a YOUTUBE is megy vele... !!!
-
Az-X
őstag
válasz
Cyber_Bird #3345 üzenetére
Ahha.. ez jól hangzik... lehet a héten elnézek valami T-Mobile boltba
-
verser233
senior tag
válasz
Cyber_Bird #3345 üzenetére
Nem, már néztem. Közben rájöttem, hogy nem csak maga az ikon nincs ott, hanem konkrétan az egész camera és photos "program" eltűnt
-
EdRush
csendes tag
válasz
Cyber_Bird #3334 üzenetére
Még annyit szeretnék tudni hogy a 2.0 magyarítás megfelel e a 2.2 es szoftnak??
Feleslegesen nem szeretném felrakni meg a telefont se elbaszni -
Stalker-2572
veterán
válasz
Cyber_Bird #3301 üzenetére
Elég király ez a midomi
-
válasz
Cyber_Bird #3301 üzenetére
-
joey04
titán
válasz
Cyber_Bird #3249 üzenetére
no ez már igen!köszi szépen!
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #3220 üzenetére
Nem erre gondolt szerintem
Ő azt akarja hogy ne függjön az iTunes-tól. SSH-n szépen felmásolja a dolgokat és aztán a telón meg lejátssza, mint egy hagyományos telefonnál "mass storage"&play.Az viszont nem fog menni, mert iTunes egy algoritmussal alakítja a fájlneveket és a megfelelő könyvtárszerkezetet, majd a szifonon is egy algoritmus értelmezi az ájtyúnsz által létrehozott struktúrát. Nem véletlen
Ha nem így lenne, a felhasználók 80%-a nem használná "ájtyúnszt".
-
megabe
tag
válasz
Cyber_Bird #3215 üzenetére
Valóban a kezdeti 1 nap helyett másfél napot bír közepes használat mellett, ami még mindig kevés, de csodák ugyebár nincsenek!
-
Ulkesh
őstag
válasz
Cyber_Bird #3138 üzenetére
"az mp3nál arra gondolt hogy mp3-at csengőhangnak, de válaszolva arra, az is megy, csak konvertálni kell itunesal és felrakni"
iRinger megcsinál mindent, nem igen kell hozzá pilótavizsga sem
-
Kerio
őstag
válasz
Cyber_Bird #3138 üzenetére
Köszi!
Egy JailBrakelt 2.1-re raktam rá az uj 2.2-t. Lehet,hogy rajta maradt valami magyarositás maradvány.... Mert egy-két szó magyar volt... Jaibrakeltem ezt is. De a Cydiaban nem irta, hogy rajta van a magyar nyelv. Most megpróbálom Recovery módban(home+power) és Shift+Restore megoldással újra rakni a 2.2-t. Hátha akkor eltünik a magyar nyelv...
-
oneal1
senior tag
válasz
Cyber_Bird #3131 üzenetére
ahha állandóan újra indul
de ugye nem kapcsol be mert rögtön újra indul ahogy meglátom az apple logot...:S -
Cyber_Bird
senior tag
válasz
Cyber_Bird #3127 üzenetére
bocsi a dupla posztért, de pontosítom magam
A jailbreakelést win alól is meg lehet oldani az új quickpwnnal, de mac kell ahhoz ha úgy akarjuk megoldani hogy megmaradjon a mostani baseband, és így maximális esélyünk legyen egy esetleges szoftveres függetlenítésre. -
DeepDish
őstag
válasz
Cyber_Bird #3079 üzenetére
Sose rakom fel egybol en se, erdemes kivarni 1 hetet legalabb!!
-
Csigger
őstag
válasz
Cyber_Bird #3079 üzenetére
köszönöm, ezt azér én is megtaláltam!
csak meglegyintettem, hogy gondolom nemsokára már 2.2 is lehet jailbreakelni, mivel a 2.1-esre is kb 2-3 napot kellett várni ha jól emlékszem! hajrá dev team!
-
válasz
Cyber_Bird #3002 üzenetére
Köszi,működik
Ezt összesen öt alkalommal lehet engedélyezni,vagy egyszerre csak öt gépen/nem mindegy/? Angolból elég gyenge vagyok
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #3000 üzenetére
Az nem fog neki menni ilyen egyszerűen.
Sur1G: Ezt olvasd át és alkalmazd.
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #2987 üzenetére
Lockdown progiról volt szó, nem tudom te mire gondoltál... annak semmi köze nincs az unlimited data plan-hoz.
#2985: Igen, csak jailbreak után. Ha nem akarod, maradsz a gyári és AppStore programok mellett. Utóbbiak viszont nem nyúlhatnak bele a rendszerbe, szóval semmi esély rá.
Esetleg majd egy új firmware-ben. Valamikor... talán...mod: #2993:
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
Cyber_Bird #2947 üzenetére
Én egy nagyon jó darabot fogtam ki (kopp-kopp), flottul működik és nincs semmi baja. T-mobil, hivatalos út.
Murphy törvényével maximálisan egyetértek. Egyszer vettem valamit garancia nélkül, másnap meghalt.
-
thingol
tag
válasz
Cyber_Bird #2888 üzenetére
az a 68% elég csalóka, mert a jelenlegi fogyasztással írja ki a hátralévő százalékot (tehát ha csak nézed a telefont pár percig, a százalék növekszik (!), ha viszont elkezded nagyon aktívan használni, akkor nagyon gyorsan leugrik.
De persze simán lehet, hogy kibírja három napig (azért én továbbra is erős fenntartásokkal kezelem a három teljes napot érdemi használat mellett), akkor is, megéri kockáztatni? Mert mi van, ha a harmadik napon el kell intézned valami fontosat, ami több ideig tart?
Nem éri meg kockáztatni, amíg én használtam iPhone-t, szépen minden éjjel töltőn volt (normális felhasználás mellett azért az egy napot kibírja persze simán)
-
robi0604
őstag
válasz
Cyber_Bird #2921 üzenetére
Én azt tartanám a legegyszerűbbnek, ha az iPod részbe integrálnának egy netrádiót, ha már annyira nem akarják, hogy más fusson a háttérben.
Az se lenne baj, ha a jelenlegi iTunes listát raknák bele, ott mindenki találna magának hallgathatót. -
ellington
tag
válasz
Cyber_Bird #2921 üzenetére
landscape van
-
Dexar007
veterán
válasz
Cyber_Bird #2905 üzenetére
Árvíztűrőtükörfúrógép.
Milyen szellemes
.
-
válasz
Cyber_Bird #2910 üzenetére
Erre most válaszolhatnám, hogy a "Szent és Sérthetetlen" Apple is elkövetett már olyan hibát, hogy valamelyik frissítésével gond volt...
Elhiszem, hogy az Apple szoftvere minőségi, bár én nem voltam tőle hasraesve, sem a MacBook, sem az iPhone esetében, csak az "almafehér" ködöt próbáljátok már elfelejteni...
-
bepe79
addikt
válasz
Cyber_Bird #2910 üzenetére
Miert? Mind stabil es 100%-os?
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Cyber_Bird #2905 üzenetére
Komolyan? Ez zsírkirály akkor.
Van valami hátránya a telefonnak?
Telefonkönyvet is ugyanígy kezeli? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Cyber_Bird #2903 üzenetére
Bittedanke
. De tudja az összes ékezetes betűket? ú, ű, é, á ö, ü, ó? SMS írás és a telefonkönyv miatt kérdezem.
Láttam egy pár hsz al feljebb hogy ott van valami ilyesmiről kép. -
Zoty4
őstag
válasz
Cyber_Bird #2894 üzenetére
marha egyszerű, gondolom nem ismeretleneknek küldesz smst. Megkérdezem hogy te is T-mobilos vagy? ha igen mehet neki az sms, na nem mintha 10nél többet küldenék
-
bepe79
addikt
válasz
Cyber_Bird #2897 üzenetére
OK, koszi, ezek jo hirek. Akkor lehet, hogy ha kijon a 2.2, akkor csinalok egy 2.0.2 -> 2.2 frissitest. Ha frissitem a telom, akkor ugyanugy fuggetlen marad? Es a contact-ok megmaradnak benne, vagy azokat ujra ra kell majd masolnom a SIM kartyarol?
-
válasz
Cyber_Bird #2894 üzenetére
Hihetetlen megterhelő lehet a pénztárcádnak az a pár nem ingyenes üzenet...
Egyébként meg gondolom, nem vaktában küldöd az üzteneteket, hanem általad ismert személyeknek, akikről feltételezhetően tudod, hogy melyik szolgáltatóhoz tartoznak...
-
bepe79
addikt
válasz
Cyber_Bird #2864 üzenetére
Apropo, gepeles. Irtam mar par SMS-t az iPhone 3G-men, es valami borzalom a billentyuzetes telok utan. Nem fekvo virtualis bill van, hanem allo, es a virtualis billentyuk olyan kozel vannak egymashoz, hogy folyamatosan felrenyomtam.
-
DroneZ^
őstag
válasz
Cyber_Bird #2826 üzenetére
Hát ezt jól kiveséztük...
A kövi iPhoneba mondjuk 2 kamerát tennék, hátra valami pofátlan jót, ha már Apple, akkor 10 megapixel
Na és vaku. Akkor kicsit csúszósabb felületet a kijelzőre, mert néha ragad az ujjam, nemlehet csusztatni. Bikább hangszórót. Garmin navi szoftvert
Fájl küldözgetésre is alkalmas Bluetooth-t. Infra-t és ahoz valo távirányitó szoftvert, folyamatosan bővülő támogatással. 400 órás készenléti időt. Továbbá minden gombot csak az élére raknél a telefonnak, hogy az egész csak egy kijelző legyen... SD/MMC kártya bővítési lehetőség.... Jack csatlakozot vissza alulra. És ha már apple, napelemet is rakhatnánk a hátára hogy mikor nyaralok, mondjuk a tengerparton, ne kelljen töltenem... Na kinek tetszik?
ui: idegesít a fényes pupos háta, amit nem merek asztalra és semmilyen kemény felületre lerakni mert összekarcolódik... tanulhatnának a nokiától... lehet hogy nekem kellene telefont tervezni?
-
Ceko
senior tag
válasz
Cyber_Bird #2829 üzenetére
Akkor sorry.És így viszont gondolom menet közben is igényli a netet.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest