- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Ezek nagy részét kiváltja az iphone, szerintem sétálj el egy T-mobile-ba és próbáld ki, esetleg ha ismerősödnek van akkor hallgasd meg hogy milyen minősége van, és hogy megfelel-e ez neked, akár saját fülessel is tesztelheted ha az szimpatikusabb.
Én pl Emailre-t már nem is nézek gépen, és böngészni is ritkán mert lusta vagyok kikelni az ágyból, és az iphone-t onnan is lehetmeg vnc-vel vezérelni a gépet, videólejátszást vagy zenét hallgtni remotetal stb.
LGA 911: navigáció: hát nem navigációra született az a GPS sajnos. nem nagyon teszteltem, de szerintem megéri netet venni hozzá , mert bár van offline térkép is kis trükközéssel, azért nem árt ha van net alatta, az iphone internet nélkül félkarú óriás.
De szerintem ha nagyon fontos neked a navigáció akkor vagy a másikat vedd meg, vagy vegyél egy rendes gps-t külön. persze ez csak az én véleményem, nekem elnavigálni alkalmanként egyik pontból a másikra pesten tökéletes. -
bepe79
addikt
Szolgaltatasokban / tudasban veri az Omnia az iPhone-t valoszinuleg, de kezelhetosegben es az erintokijelzo minosegeben az iPhone es az iPhone 3G az etalon. Az Omnia-nal nincsenek korlatozasok, mig az iPhone-nal van egy jo par. Nehez donteni a ket keszulek kozott, attol fugg, hogy kinek mi a fontos, ki mit reszesit elonyben.
Aktív témák
- Ford topik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- iPhone topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- iPad topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest