- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
_ak_
addikt
-
vadászcsiga
félisten
Szoktál felvenni rádióadást? Én utoljára a kazettás korszakban amikor a Petőfin komplett rock meg jazz lemezeket adtak le úgy hogy a bemondó mondta hogy akkor MOST nyomják le a felvevőgombot
Jó nekem mindegy csak számba vettem az ingyenes meg a fizetős rádió appokat. Már megvettem a TuneIn-t úgyhogy marad de aki gondolkodik annak ingyen jobb a StreamItAll Radio. -
zack
nagyúr
Visszatérve az MW600-ra...Mindenképpen rábeszélnélek inkább egy vezetékes jó minőségű in-ear fülesre, mert dinamikában sokat fogsz bukni MW600-al attól függetlenül hogy az egyik legjobb minőségű cucc, a vezetékes csatlakozással nem versenyezhet. Ezt úgy képzeld el, a saját példámra kivetítve, hogy azoknál a stílusoknál amit én hallgatok (R&B, Hip-Hop, Dance, Pop, Rap, VA OST) zsinórosan minden tartomány a helyén van, szépen elkülönülnek, van tere a zenéknek, és telefonhoz képest jó a dinamika is (Sunrise SW-Xcape). BT kapcsolattal viszont a mély valamiért nincs a helyén, hol több mint ami eredetileg, hol kevesebb. Tehát a BT fülessel való zenehallgatás mindenképpen kompromisszum, tehát ne erre rendezkedj be elsősorban, persze jó az ha van vevőd, de először mindenképpen célszerű egy high-end füles beszerzése, ha a zenehallgatásban igényes vagy.
Én pl. motoron, futás, edzés közben preferálom a BT zenehallgatást, mert itt a zsinórnélküliség és a kényelem az elsődleges fő szempont, a zenei minőség csak másodlagos. Nincs az az audiofil user aki 12000rpm/min-nél motoron a zene mélytartományát kritizálná...Vagy pl. edzésen elő sem kell vennem a telót és az egész teremben csak a BT vevő van nálam bemelegítés alatt (átmozgatás, árnyék, ugrálókötél). Szóval ilyen szitukban nincs jobb megoldás, de minden egyéb esetben csak zsinórosan hallgatom.
-
zack
nagyúr
Mivel a jelenlegi fülesed nem az igazi, hagyd ki az MW600-at, és vegyél egy jó zsinórosat.
Hidd el, bármelyiket veszed, ég és föld lesz a mostani fülesedhez képest.
MW600-at meg ráérsz beszerezni a későbbiekben is.
Viszont a jó kategória 80 dodótól kezdődik, erre nem árt felkészülnöd. Amazon.com-on nézz körbe in-ear fülesek között. Viszont ha mic+ füles kell, akkor csak az említett 2 tipus közül válaszd ki a neked megfelelőt, mert a mic+ fülesek között sok a kaki, ami hangzásban nem az igazi. Én a Klipsch-et venném, ha ez számít. -
zack
nagyúr
Mikrofonos fülhallgatóból Klipsch Image S4i vagy esetleg Thinksound TS02.
Az MW600 pedig jó.i4 szereti, és jól is szól, bár a mélyek nem jönnek úgy át mint zsinórral. De ha MW600-at akarsz minek mellé mikrofonos füles? Ezt nem igazán látom át..
a000:
Ezért is írtam korábban, hogy nekem nem fogja megérni ilyen áron a jailbreak.
Ráadásul azt se tudni átállít illetve megvátoztat e valamit végérvényesen és sunyin, amit már nem tudsz eredeti állapotába visszaállítani...
Általában mindenki nekiesik ahogy megveszi, mint szódás a lovának, aztán utána meg jönnek a wtf szituk, és a vége az, hogy szervízben köt ki. -
Kommy
veterán
November előreláthatólag mindenre.
Egyenlőre csak a beépítette lehet használni.(#35432) joey20: a keresés 3GS-en biztos hogy működik másról nem tudok 100%-osan nyilatkozni. Uygan úgy kell keresni mintha google/bing/yahoo-n keresnénk csak annyi hogy a lista végén jelenik meg az oldaon talált arra kattinva pedig kiemeli őket és lehet egymás után menni rajtuk
-
rolcsibácsi
őstag
sztem az installous nem jól néz vmit.
nekem is volt ilyen hogy az opera minit az installous frissíteni akarta mert azt írta hogy kb 1.0.3 vagy vmi ilyesmi volt fent és fel szerette volna tenni az 5.0.2-t.. mondom oké, tedd fel.. utána meg az appstore rinyált hogy frissíteni kéne..gondolom az appstore a jó.. -
kispéé
senior tag
-
joey04
titán
-
manchester85
veterán
Nekem a túloldalon nem panaszkodtak, sőt, ma beszéltem haverommal, mondta is, hogy milyen jó a hang az N95-ön, tökéletesen hall.
Én iPhone-ról hívtam, de most nekem is jó volt. Fene tudja, nem is akarom túlbonyolítani a dolgot, gondolom lerágott csont a hangminőség kérdése, de szerintem nem lehet véletlen, hogy mindketten ugyanarról a telefonról váltva, egymástól függetlenül, ugyanazzal van bajunk. Köszi a válaszokat amúgy.
-
<NewL>
addikt
FStream-et használok,és megy a háttérbe,és ha lockolom a kijelzőt akkor is megy
Az AppStoreból ingyenesen letölthető az fn.hu app. /hírek,tőzsde,üzlet,időjárás,árfolyamok,sport/ stb villámgyors,kijelzőre van teljesen optimalizálva. Pont egy ilyen hiányzott nekem.
A SmartScreen-hez megjelent egy újabb widget. Most így néz ki az órám meg a kezdőoldalam(mi ennek a neve?)
Patrick Otten Clock -
Meg 3.0-tól a Peripheral API-t is támogatja hivatalosan, amivel iKütyük között lehet mindenféle BT adatátvitelt megoldani (pl. a PhotoShare-ed, vagy multiplayer játékok).
De ez egyáltalán nem szabványos, úgyhogy az N95-tel nem fog kommunikálni ezen keresztül, amíg valaki nem fejti vissza a protokollt, és implementálja le S60-ra is.
Talán az iBluetooth segít a jelen esetben.
-
-
bmwk1200s
őstag
-
Csabee.
nagyúr
és a srác akitől vetted mit mond erre? nem hívta fel rád a figyelmed? az nem egy korrekt dolog.. illetve lehet nem csak az lesz a baja.. mert most csak külsőleg ezt látod.. nem akarom az ördögöt a falra fesetni, de próbáld ki a mikforont, a hangszórókat, a kihangosítást, a kamerát hogy működnek-e! ha ezek működnek akor nagy valószínüséggel belső gond nincs.. de majd kifizethetsz jópár ezret a hátsó házra.. nem értem az ilyen eladókat sem, én még nem adtam el hibás cuccost, de ha mégis úgy adódna hogy valami hibás akkor azt kihangsúlyozom.. meg képeket nem is néztél róla? na mind1 fele a te hibád.. sajnos tuti nem fogja vissza venni az illető tőled a készüléket szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Magisk
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest