- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Aktív témák
-
tikshow
addikt
-
a000
őstag
válasz
lacika35 #15445 üzenetére
szia
nekem is van hajszálrepedés, mindkét csavarnál, a szinkronkábel dugaszánál és a króm között milliónyi és a füles dugónál, de én még azért nem vittem vissza kicseréltetni, mert kapok egy olyat amit nem lehet jb-zni, azzt akkor beszoptam. én várok még, amugy sem a azt nézegetem rajta. -
z67
őstag
-
-
samgar
őstag
-
Csapi007
veterán
válasz
lacika35 #13750 üzenetére
Nem egészen értem amit írsz.
Itt egy kép, ezen megpróbálom elmagyarázni.
Tehát ha jól értem neked most csak iTunesban vannak a progijaid. De ha iTunesban bennevannak akkor a teló applications fülén is megkéne jelennie ahogy a képen és ott kipipálnod majd sync.
Ha nem akkor azt tudom mondani hogy szedd le őket megint az AppStore-ból. A fizetősért nem kell újra fizetned.kiki22: iTunesban a teló summary fülén kipipálod h manual manage music and videos.
-
Csapi007
veterán
válasz
lacika35 #13614 üzenetére
App storeba csak megadod az e-mail címed meg a jelszavad azt kész.
Nekem nem igazán vannak iTunesban beállításaim. Ami sokáig tarhat ha újrakezeded az a zenék scannelése.
De ahogy mondtam nem értek ehhez.
Szerintem ha a beállításoknál átállítod hogy máshova rakja át is másolja/helyezi.dirty.yakuza: Rögtön a következő cikkben: Tehát szó sincs róla, hogy itt a jailbreak vagy a magyarítást szeretnék megállítani, vagy elfojtani.
-
Csapi007
veterán
-
C^^
őstag
válasz
lacika35 #12520 üzenetére
XP:
C:\Documents and Settings\*FELHASZNÁLÓ*\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates
Vista/Win7:
C:\Users\*FELHASZNÁLÓ*\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates
Mac OSX:
/*FELHASZNÁLÓ*/Library/iTunes/iPhone Software Updates/
Windows alatt be kell állítani, hogy megjenelítse a rejtett fájlokat/könyvtárakat.
-
CsuRi101
tag
válasz
lacika35 #12491 üzenetére
Na, ha erre találsz megoldást, az engem is érdekelne, mert a categories múltkor úgy hazavágta a telóm, hogy jó volt nézni... sikerült mindent visszarakni, de ha megint ilyen történik, érdekel, hogy a benne "elrejtett" alkalmazásokat hogy tudom előcsalogatni... bár lehet, hogy ha új telefonként állitjuk be és nem backup, akkor simán újra fel lehet tenni őket egy szinkronizálással.. vagy ezt már próbáltad?
-
Polllen
félisten
válasz
lacika35 #12409 üzenetére
Ez egy telefon OS és telóra ingyen kapod...nem kötelező updatelni, de szive joga a régi verziókat nem az arcodbatolni, hogy válassz...Még ha fizetni kéne érte megérteném a felháborodásod, így nem nagyon...(mellesleg tényleg beszerezhető akár tőlük is a régi firmware, szóval csak te voltál hebrencs...)
A másik pedig ez milliókat költeni dolog...hát...én sem vagyok ma született bárány, de az appstores progik nagyrésze elérhető áron van, pár ezer forintért felvértezheted mindennem ami kell...(vagy "ráfanyalodsz" az ingyenes appokra)
átlagban 1 eur környékén megkapod őket az meg nem 1k... -
Atlantis
veterán
válasz
Nincs mit tenned. 3GS esetén jó darabig nem lesz JB 3.1 szoftverhez.
Amúgy milliókat?
500-2000 HUF között van legtöbb szoftver, már ami egyáltalán fizetős. Nem hiszem el, hogy ez milliókat jelentene...cserébe jóeséllyel nem veszel zsákbamacskát, érdemi frissítéseket kapsz és elég egyszer megvenned. Nem értem az effajta álláspontot.
-
válasz
Igy jar aki esz nelkul kattingat.
Ha DFU modba rakod (nemreg volt itt egy leiras, meg kereso, meg elso hozzaszolas, meg ilyenek), akkor Shift+Restore-ral le tudod teljesen gyalulni az elozo szoftver maradvanyait. A downgrade-hez is ez kell (meg meg egy lepes, mert nem fog bootolni).
Meg valami. Az iTunes 8.2 meg nem kommunikalt az Apple-lel hazi frissites elott, ugyhogy ha felrakod azt, jobbak az eselyeid.
Az Apple szerintem teljesen ertheto, hogy miert nem rakja a nep ele azz osszes szoftvert ,hogy valogathasson. Ez nem jelenti azt, hogy nem lehet toluk mindet letolteni (a Google segit), de komolyan, miert lenne erdekuk?
Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- Milyen monitort vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest