- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
válasz
beeep146 #20999 üzenetére
Nekem mint már sokszor írtam, Macally Metro tokom van, az is a hátuljára pattintós. Egy baj van ezekkel, a műanyag tok és a telefon közé bemegy a por, és a kis finom mozgásoktól a porszemek ugyanúgy megkarcolják a telefon hátulját. Amíg nem IS-em volt, hanem ez, addig minden héten legalább egyszer levettem, és áttöröltem, hogy ezt elkerüljem.
-
dat
senior tag
válasz
beeep146 #20639 üzenetére
Egyrész
multitask már most is van, de csak dedikált alkalmazásoknál (Phone, Mail, Safari, iPod)
Másrészt
Jailbreakelt készülékeken használható "rendes" multitask (backgrounder), ami egy plusz felülettel kiegészítve (proswitcher) teljesen a Palm WebOS-hez hasonló "kártyás" funkciót ad.
Sebességben nem okoz fennakadást 2G, 3G esetén sem. Itt a memória a picit kevés, de arra, hogy böngészés mellett átváltsak egy szótárprogramra, vagy Facebook app mellé megnyissam a Notes-t + a pénzügyi nyilvántartó progimat, vagy a Tweetie-t, erre tökéletes.
Ha valami ehhez hasonlót képesek lesznek a 4.0-al letenni az asztalra, elégedett leszek.
Továbbá várok még:
-IM-mel integrált Messages appot (álá Palm WebOS)
-Facebook-kal, Twitterrel, kutyafarkával összemergelt kontaktlistát (álá Palm WebOS Synergy, Android 2.1)
-Normális notifikációs felületet (Nem az arcomba vágott SMS-eket, álá Palm WebOS, Android) -
C^^
őstag
válasz
beeep146 #18208 üzenetére
A mai routerekben azért jobbára van gyorsbeállító "varázsló", ami az alapdolgokon végigvisz.
Viszont amiket mondott, például a jelszavas védelem tényleg fontos.
Elég egy telefonnal, bekapcsolt wifi-vel végigsétálni egy lakótelepen: ötösével dobja ki házanként a kódolatlan WiFi hálózatokat...Egyébként itt a Prohardveren is van több routeres, hálózatos topik. Például ez és az első hozzászólásban linkelt topicok.
-
FefeeX
veterán
válasz
beeep146 #15282 üzenetére
Hát, én is emiatt rendeltem meg az invisibleshield-et... A hátlap csúnyán karcolódhat, meg kopik, mint az egerek bevonata... Sajna ez a műanyag átka, főleg a zongoralakkozottaké. Az invisibleshield nem látszik, jobban tapad a telefon a kezedben és gyakorlatilag szinte elpusztíthatatlan láthatatlan réteget nyújt a telefonodon. Kollegámnak van a hátlapon, már nagyon régóta, és még mindig olyan szép, mint az enyim, ami új
Persze, ha vigyázol a telóra, akkor szép marad, csakhogy nem fogsz tudni mindig vigyázni rá... Ez tart pár hétig/hónapig... Aztán nem szórakozol már ezzel... Nekem egyelőre karcmentes a hátlap, de mindig figyelek hova teszem, teszek alá papírt, ilyesmikKijelző fóliának állítólag annyira nem jó az invisibleshield, pont a jobb tapadás miatt. De ezt majd meglátom, én rendeltem azt is.
-
Laox
aktív tag
válasz
beeep146 #15281 üzenetére
Ha a fóliakérdésed a képernyő érzékenységére vonatkozott, akkor szerencsére meg tudlak nyugtatni, én vettem egy Belkin bőrtokot, abban volt alapból fólia, amit fel is tettem a kijelzőre, és akár hiszed, akár nem, fóliával jobb irányítani, mert az érzékenysége ugyanolyan maradt, de az ujjam jobban csúszik rajta.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
beeep146 #15268 üzenetére
A kijelző tényleg elég jól állja a kiképzést, nehezebb meg karcolni mint az átlag telefonkijelzőket! De ezt is meglehet.. láttam már csúnya iphone-okat! Én nem használok tokot, de a fóliát azért rárakom, mert szeretem ha tiszta a kép!
Az érintő felületet picit (nagyon mininmálisan) befolyásolja, de ez minimális! Még így is sokkal-sokkal jobb mint a többi érintőkijelzős készülék! Ha érdekel fólia van nekem pár darabom!
-
Ulkesh
őstag
válasz
beeep146 #12919 üzenetére
"Mitől függ, hogy jó-e?"
Erre én sem jöttem rá, néhánynál az ékezetek elszállnak.
"Jól értem akkor, hogy az Amazon Kindle alap esetben hiv. app store app, csak ha van jb akkor lehet külsőleg is feltolni rá prc fájlokat?"
Igen, alap esetben csak az Amazon könyváruházából tudsz vele vásárolni és az ott vásárolt könyveket olvasni.
Viszont, ha jailbreak megvan, akkor az alkalmazás Documents/eBooks mapájába bemásolva a prc fájlokat, gond nélkül kezeli azokat. -
Ulkesh
őstag
válasz
beeep146 #12914 üzenetére
"Alapvetően az megvan hogy Stanza, KS reader..stb, meg hogy pdf-et is tud, de konkrétan olyan app létezik ami a nem kevés prc és lit kiterjesztésű e-book-omat megeszi?"
Pl. a Stanza megeszi a legtöbb prc-t, de ha van jailbreak, akkor telepítsd fel az Amazon Kindle-t és kézzel alá másolva a legjobb prc reader iPhone-ra (sajnos alapból nem támogatja az Amazon-on kívüli könyvek olvasását).
-
Polllen
félisten
válasz
beeep146 #12277 üzenetére
Üdv!
1. push üzeneteknél kiválaszthatod, hogy szeretnél-e hangot, rezgést, kis képernyőt...tehát jelez, rezeg és ott lesz a buborék locksreenen - mint egy sms-nél
2. sztem ez csak a lockscreen hátteredet állítja be naptárnak...vagyis semmi extra, csak egy háttérkép lesz - az akutális naptáraddal
3. az egyik legjobb a Todo, tudsz hozzá bejegyzést tenni, push-sal értesít ő is ha hagyod...szvsz árát nézve (8 EUR) inkább notifyme(~2 EUR)...(todo-ban van checklisttől kezdve project követés, alfeladatokkal, szóval ott van a szeren, de a 8 eurt nem éri meg, ha nem használod ki...)
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest