- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
[Ace]
aktív tag
válasz
mexicanraven #42743 üzenetére
Zene/iTunes lementése majd visszamásolása 1:1-ben.
-
a000
őstag
válasz
mexicanraven #42320 üzenetére
Én úgy tudom, hogy úgy kell számolni ahogy az üzlet nyitva tart. Tehát ha szombat vasárnap is nyitva vannak, akkor az is bele számít.
-
manchester85
veterán
válasz
mexicanraven #42325 üzenetére
Jó, akkor elmondom a saját történetem: júniusban lejárt az 1 év garim, nyáron pedig megjelent egy buborék az üveg alatt. Sokkal nagyobb volt, mint egy subpixel, sötét képernyőn is látszott, napfényben is, és természetesen színtől függetlenül lehetett látni. Óriási mázlim volt, hogy az Apple gari időn túl ingyen javította. (igen, javította, mert ez az USA-ban történt, és ott hozzá is nyúlnak a készülékekhez, nem csak cserélik) Mellesleg reped a hátlap a dokknál, a GPS pedig egy rakás trágya. Neked van egy subpixeled, ami szinte láthatatlan (nekem is volt, pont azon a kijelzőn, amit az Apple a buborék miatt cserélt, bár azt nem értem, miért nem csak az üveget cserélték. El is felejtettem már akkor a subpixelt, hisz normális használat mellett észrevehetetlen). És amíg a subpixel szinte láthatatlan, hisz egyedül fekete háttér mellett látszik, borzasztó összpontosítás mellett, addig a buborék nagyon látható volt. Tehát az legyen a legnagyobb gondod, hogy garanciális időn belül subpixel legyen a kijelződön, amivel rendre újraindulhat a garid.
szerk.
Egyébként megértelek, mert ez a tipikus iPhone hatás, amit érzel. Szereted a készüléket, és ilyenkor az emberben már felborul az az értékrend, hogy ez egy használati tárgy. A tudat zavar, hogy van egy subpixel, de lévén, hogy amúgy se látod külön-külön a pixeleket (akkor zavarná a készülék felbontása is) így ennek sincs jelentősége. Fogadd el, hogy ez tényleg lényegtelen, de ha zavar, még mindig visszaviheted.
-
manchester85
veterán
válasz
Fekete háttérnél apró zöld vagy fehér világító pötty? Elvileg csere, de miért zavar a dolog? Egyrészt gyakorlatilag észrevehetetlen (nekem is volt, de abszolút nem zavart, hisz csak úgy vettem észre, ha pár mm-ről koncentrálva kerestem) másrészt úgy tudom, ez gyártástechnológiából adódó, gyakori hiba. Gariztatod, újraindul az 1 év, nem olyan nagy gond ez.
-
válasz
Egy próbát megér, de subpixel hibára nem cserélnek, még 3ra sem szerintem. Azért menj be, verd az asztalt, lehet, sima ügy lesz.
-
madarasz92
őstag
válasz
mexicanraven #42235 üzenetére
Erre én is kiváncsi lennék..
Esetleg a Battlefield Bad Company 2 -vel játszik valaki?
Érdemes megvenni? -
Ice!?
őstag
válasz
mexicanraven #42227 üzenetére
köszi a tippet, de már megrendeltem a máyköl által linkeltet.
amúgy ha a kéknek fehér lenne a zsinórja, még tetszene is.
-
zack
nagyúr
válasz
Szép színek...
Ilyen színekben ha utánam dobnák se kellene, nem hogy még pénzt is adjak érte.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
Mik ezek a szinek?
Lehet, hogy minőségi, de ezekben a szinekben?
-
manchester85
veterán
válasz
mexicanraven #42192 üzenetére
Borpincészetekben.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
mexicanraven #42192 üzenetére
Hát a kerekded formákért én is odavagyok
.
-
akos_1984
tag
válasz
mexicanraven #41821 üzenetére
SE honlapjan az ar mellett tudsz nezetet valtani ezek kozott:
PureReflect
PureAntiReflect
PureProtect -
akos_1984
tag
válasz
mexicanraven #41819 üzenetére
Ez pont hogy NEM tukros, hanem Anti‑Reflect. Nem az ar miatt nem IS-t veszek most, hanem:
1. minel gyorsabban kellene es 1-2 napon belul IS-t sehol sem kapok
2. kicsit mintha tul tapadosnak ereznem az IS-t, a kijelzon bar lehet, h megszoknam -
válasz
mexicanraven #41667 üzenetére
Hát igen !
Meg nem éppen tökéletes az összeillesztés stb.
Még van időm eldönteni
(Amúgy a baráti körömbe van 3GS tulaj, így kitudom próbálni, köszi azért.)
Igazából nekem mindig is szüleim töltötték fel a telefonom, havi 3.000 Ft-al, így a 4.990 Ft, az +2.000, és ha még lenne valami túlfizetés,akkor mégtöbb.. nemtudom -
válasz
mexicanraven #41637 üzenetére
Köszi !
Hát más kiszemeltek..azok jobban már kártyásak Vodánál.
De igazából semmi olyan készülék nincsen az árlistájukon ami megfogna.
Nézegettem az Xperia X8-at, HTC Wildfire-t, vagy BlackBerry-t...Utóbbi kettőről lemondtam, a HTC-nél a kijelző volt a baj, a BB pedig a túl snassz menüje miatt nem tetszett. Az SE még mindig képbe van, de persze az iPhone-al nem versenyezhet. Ez még attól függ, hogy előfizetésem lesz-e. -
a000
őstag
válasz
mexicanraven #41637 üzenetére
"...és idővel gyarapítja az Apple eszközei (tablet,mac,esetleg ipod) mennyiségét."
Ez így igaz. Én nagy apple utáló voltam, aztán vettem egy iphone-t, azóta csak az apple, mindenkinek ezt ajánlom. Egyszerűen minőségi, nekem ez kell.
Meg is látszik, hogy ők csak egy telefont fejlesztenek, mert az legalább minőségi. A többi gyártó meg egyszerre jó sokat, de az mind gagyesz. -
válasz
mexicanraven #41633 üzenetére
Rendben !
Köszi
Erősen gondolkozok rajta(Láttam te is nem olyan régen lettél tulajdonosa egy 3GS-nek !
)
-
válasz
mexicanraven #41630 üzenetére
Hát igazából az egész egyetemen van Wifi, otthon is.. szvl max ha vonaton felnézek facebookra,emailek.. stb.
YouTube gondolom zabál szvl akkor az felejtős lenne ..
Le lehet tiltani egyszerűen a 3G-s adatforgalmat? Hogy csak wifit használjon ha tud? -
saguaro
tag
válasz
mexicanraven #41586 üzenetére
3GS-hez képest egy 3G bármilyen szoftverrel tetű lassú.
-
Ghosti
aktív tag
válasz
mexicanraven #41515 üzenetére
Melyik mobil nem karcolódik
De egyébként erre vannak a hátlapok, illetve fóliák...
Ha meg nem használsz ilyeneket, akkor karcolódni is fog, max veszel rá újat, ha van lóvé
-
Landon
addikt
válasz
mexicanraven #41478 üzenetére
Igen arról van szó! Akkor no para.
Még nézd meg a jackben lévőt is a biztonság kedvéért.
Milyen pixel hiba? Egy vagy több? Nagyon látszik? Mennyi idő múlva jött elő? (Bocs a sok kérdésért csak erről olvastam máshol és azóta érdekel a dolog iphone4-nél, van egy másik komolyabb gond is ami vmilyen szinten kapcsolódik a pixelhibához de arról ha érdekel akkor privátban.
)
-
Landon
addikt
válasz
mexicanraven #41471 üzenetére
Egyet értek Manchester-el abszolút. Én még azt is hozzá tenném, hogy pl tudok olyanról aki (szörnyen okosan...) bevitte magával a fürdőbe a telót és a pára elszínezte az indikátort. Ezért nem tartom jó megoldásnak abszolút a fóliák fürdőben való feltételét... egyrészt ha kicsit is párásabbra csináljuk a fürdőszobát mint kéne akkor szabhatjuk másrészt ezzel sem lehet teljesen kiszűrni a port. Esőbe szerintem egyálltalán ne szedd elő, még hóba se. Amit Manchester is mondott, hogy az alsó csatlakozó alatti indikátor nagyon könnyen hozzáférhető a nedvesség számára. Nem nagyn a valószínűsége de ha pont betalálá egy csepp oda akkor szabhatod. A jack-nél azért veszélyes mert ugye felül van és ugye a telót úgy fogod az esetek nagy többségében, h felfele néz a jack, namost az esőbe ugye elég necces.
Btw gondolom ez most megesett Veled.
No para, fogsz egy elemlámpát bevilágítasz és megnézed, az a tuti.
Az indikáor lehet: fehér, rózsaszín (félig színeződött) és pirosas. Utóbbi két eset bukta.
-
manchester85
veterán
válasz
mexicanraven #41471 üzenetére
Erre sztem nem nagyon lehet választ adni. A jack csatlakozó alatt van az egyik indikátor, ha az én személyes véleményemre vagy kíváncsi, akkor esőben ne nagyon kapd elő, és próbáld meg lefogni a csatlakozót. Elvileg a kijelzőn ha lenne egy kis pára vagy a hátlapon, attól nem színeződik el. Szerintem a csatlakozó rész a legfontosabb.
-
manchester85
veterán
válasz
mexicanraven #41368 üzenetére
Maximum 14 munkanap.
-
irgum
addikt
válasz
mexicanraven #41361 üzenetére
Nekem a 3G-men többször jelentkezett ilyen pixelhiba. Én erősen megnyomkodtam ott a kijelzőt és mindig eltűnt. Utána még 1 évig megvolt még ez a teló, de többet nem jött elő a hiba.
-
Kommy
veterán
válasz
mexicanraven #41361 üzenetére
Szerintem ha nem zavaró akkor várjál vele, már csak azért is mert rakhatsz rá új fóliát, mert ha baj van a telefonnal akkor cserélik nincs javítás. Gari lejárata elött meg beadod és kapsz egy "újat", újabb 1 év garanciával.
-
Landon
addikt
válasz
mexicanraven #40689 üzenetére
Hehe én 1 teljes percen keresztül állítgattam a telót, hogy teljesen angol legyen és a formátumok is!
El nem tudom képzelni magyarul.
1ébként azt vhogy el lehet érni h a magyar T-s kártyám ne legyen hatással az appstore-ra meg itunes-ra? Mert gondolom vmi hatása van rá mert egy csomó magyar baromságot kihoz amire semmi szükségem.
Viszont gyanús ha pl kifejezetten vmi olyan cuccra keresek (pl BBC Radio) ami lokálisan UK azt nem találja.
-
Org
aktív tag
válasz
mexicanraven #40689 üzenetére
Azt észrevettem én is. Kicsit furcsa volt. De gondoltam eddig is olyan volt. De akkor mégse.
-
FefeeX
veterán
válasz
mexicanraven #39933 üzenetére
Van pár mappa, amit ki kell mentened (összesen lesz 6-10 giga az appoktól stb függően), ezt átmásolod másik gépre 1:1ben, és lám, mindened megvan, csak bankkártya-aktiválást kér majd egyszer, az elején.
Sajnos a mappaneveket most nem tudom megnézni, de szerintem ha a keresőbe vagy a gugliba beírod, megtalálod (én is így csináltam) (ezzel a módszerrel a már létező telefon backup is másolódik)
Amúgy meg, amit egyszer megvettél, azt utána már nem kell, PCre és telefonra is hagyja ingyen letölteni. Csak meg kell jegyezned mik voltak.
Ha pedig a telódon rajt van minden, az appok, backup stb menthető lesz az új rendszeren is, csak a zenék vesznek el, mert azok ugye nem menthetőek (csak trükközve) -
válasz
mexicanraven #39663 üzenetére
Gamecenter: icecave
-
hatpersze
tag
válasz
mexicanraven #39594 üzenetére
nem tudom, lehet bennem van a hiba, de nem erzek paradoxont. szerintem teljesen mas ez az uj ajfon, mint az elodok, kinezetre mindenkeppen. es mint fentebb irtam, most a nokia zaszloshajonal szimpatikusabb volt ez a keszulek, ez van. apple szellemi iranyvonal? ez alatt mit ertesz pontosan?
-
válasz
mexicanraven #39579 üzenetére
Nem fog történni semmi, levonják akkor, mikor újra kerül rá pénz. Plusz újra zárolnak 2 eurot, amit természetesen visszakapsz.
Részösszeget sosem vonnak le. Szóval vagy az app teljes árát, vagy ha nincs rajta elég pénz, akkor semennyit. -
válasz
mexicanraven #39577 üzenetére
Le fogják vonni ne aggódj. Lehet 1-2 nap is az átfutás, de le fogják vonni.
-
válasz
mexicanraven #39479 üzenetére
Akkor a junior kártyatípusod nem jó, nem mindegyiket fogadja el. Sima visa vagy visa electron közül valamelyik nem támogatott.
-
Sotee
csendes tag
válasz
mexicanraven #39476 üzenetére
.
-
válasz
mexicanraven #39476 üzenetére
Kell, hogy legyen rajta pénz, minimum 2 euro-nyi, amit zárolnak a regisztrációkor. Junior kártyával másnak is volt gondja.
-
JarrekStar
tag
válasz
mexicanraven #37855 üzenetére
Szerintem tuti ez volt a baj, mert nekem is OTP Junior Max kártyám van és simán veszek bármit.
-
válasz
mexicanraven #37855 üzenetére
iTunes-ban bal oldalon rányomsz, hogy "iTunes Store", majd legörgetsz a lap aljára. Ott legy egy gömbben, hogy épp milyen országból vagy alapból, ráklikk,és ki lehet választani Magyarországot.
-
JarrekStar
tag
válasz
mexicanraven #37851 üzenetére
Arra figyelj, hogy legyen a kártyán pénz. Asszem kb 2 eurót zárolnak regisztrációkor, hogy megnézzék fizetőképes vagy-e. Ezt később fel is szabadítják.
-
Kommy
veterán
válasz
mexicanraven #37851 üzenetére
Nekem is otp junior kártyám van és megy az itunes-os vásárlás, de persze csak a magyar strore-ból
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mobil flották
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest