- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Aktív témák
-
-
hatesz
tag
válasz
WuuWuu #29048 üzenetére
hüle
Misi1979: annyira nem különbözünk, ahogy látom Te is bajban vagy az ékezetekkel (én német billentyüzetröl írok) és én is 79-es vagyok
Max nem szeretem, ha a "hülye minden francságot megkérdezö amatör"-nek titulálnak. A srácot nem akarod lehurrogni, mert meg merte kérdezni, hogy hogy tud feltenni videókat?
Amugy csak az van, hogy az elmúlt együtt töltött 3 hét alatt nagyon megszerettem a 3GS-t, és tudod milyen ha valami amit bírsz nem müködik... PÀÀNIIIIK... -
manchester85
veterán
válasz
WuuWuu #27895 üzenetére
Na jó, nem unod még? A két év hűség azt jelenti, hogy tartozik hozzá egy "data plan" is, aminek a havidíja 30$ Ez nem opcionális, korlátlan adatforgalmat jelent, de nem kapcsolható ki, szükséges iPhone kellék. 30$ a jelenlegi dollárárfolyamok szerint olyan 6600ft, ennyibe kerül csak az internet az iPhone-hoz az AT&T-nél. A legkisebb előfizetés 40$-ba kerül, ebben 450 perc van, ennek forintra számítva 9000ft az ára. Tehát a legolcsóbb csomag 70 dollárba kerül, korlátlan nettel, 450 perccel, sms nélkül. Ez olyan 16 000ft. Csak a 30$-os net többe kerül, mint az én teljes ikon 200 csomagom. Van még kérdésed?
-
D@niel
addikt
válasz
WuuWuu #27820 üzenetére
Üdv.
Időnként nekem is előfordul, hogy csatlakozok a wifi-hez, aztán belépek a browser-be, és E-n megy a böngészés. Nem tudom mitől lehet.
Aztán hogy csatlakozok a wifihez, de felül nincs kint a wifi jel, pedig kipipálja a hálózatot.
...Ha elkezdesz netezni, nézd meg mindig, hogy fent ott van-e a wifi jel, ha nincs, akkor setting, és tessék újból csatlakozni.
-
Misi1979
őstag
válasz
WuuWuu #27743 üzenetére
Apró hack, nemrég jöttem rá:
Normál T-s előfizuhoz szolgáltatásként rendelt netcsomagnál (3GB, 7GB és fentebb) a csomagban foglalt mennyiség elérésekor ugye a szolgáltató nem számlázza ki a túlforgalmazást, viszont lecsökkenti a sebességet a szerződésben foglalt kb. 115 kbps-re.
Ha ez megtörtént, kapcsoljuk csak ki azt a fránya 3g-t! Úgyis durván meríti az akkut és láss csodát, a sebesség 190 kbps körüli
Az edge ugyanis nem került korlátozásra.
-
Immy
őstag
válasz
WuuWuu #27743 üzenetére
60ért 1,5éves, tmobilos, 8gigás
Gari nincs, jailbreakelve volt. Képek alapján hátulja karcos, de veszek majd rá tokot.
Kijelzőt meg majd meglátom. Ha a kijelző karcos akkor azt tuti nem veszem meg.OK, akkor nyomkodom, forgatom, hallgatom, nézem a kijelzőt, fürkészem a wifit, kapcsolgatom a hangerőt. Kihagytam valamit?
Az akksi állapotát mivel tudom felmérni?
Apropó milyen tartozékok vannak? Usb-s töltőm van, meg füles. -
FefeeX
veterán
válasz
WuuWuu #27699 üzenetére
Haver most vesz desire-t úgyhogy össze tudom majd hasonlítani. Neki még nincs meg az az apple fíling, ami nekem megvan, azt gondolta, majd a kezébe veszi és elvarázsolja
10mp után azt mondta, nem győzte meg, vesz desire-t
Nekem ez csak jó, mert próbálgathatom majd azt is
Majd ha érdekel, beszámolok róla utólag.
Az almának megkérik az árát jah, bár az a helyzet, hogy tudomásom szerint nem is volt 3GS kártyafüggetlen kiadás, szóval amiket neten lehetett rendelni eleinte 260+ ezerért, azokat szerintem Amerikából hozták függetlenítve, vagy valami hasonló (lehet, hogy tévedek). Ha úgy lesz a 4G 200+, hát legyen, engem úgysem az az ár érdekelNálam a lényeg, amit írtam, a trémobilos 120 nettó legyen meg a 16 gigásnál, azt csókolom
-
FefeeX
veterán
válasz
WuuWuu #27693 üzenetére
Szerintem nem, a Desire pl már köröket ver a 3GS-re technikai szempontból, és olcsóbb is, nem hiszem, hogy ennyire el akarnának szállni az árazással, mivel akkor a konkurencia malmára hajtanák a vizet... (jelzem, hogy nem flame, főleg hogy almás vagyok én is, csak a tényeket jelzem)
Én remélem, hogy 120+ÁFÁ-ból tudok majd venni egyet, 2 éves előfizu hosszabbítással (a normális előfizu, és nem a 20ezres havidíjú) -
D@niel
addikt
válasz
WuuWuu #26909 üzenetére
Rákell "koppintani" lejátszás közben az album borítóra, és azzal lehet eltüntetni / előhozni a sávot.
Nekem közben meghozták a Sennheiser CX 300-II fülhallgatóm. Még bőven hogy tesztidőszakban vagyok, de már most pozitív tapasztalataim vannak. Tudom ajánlani teljes mértékben!
-
Misi1979
őstag
válasz
WuuWuu #26874 üzenetére
Nyomj settings-et, majd General menü és ott a Location Services-t állítsd On-ra. Ez engedélyezi a GPS-t.
Ha ez megvan, lépj vissza abba a programba, ami használná a GPS-t és engedélyezd a felbukkanó ablakban:
"XY program" Would like to Use Your Current Location - Don't Allow illetve OK.
bökj az OK gombra és kész. -
C^^
őstag
válasz
WuuWuu #26463 üzenetére
Csoportos kijelölés nincs, legegyszerűbben úgy tudsz mindenkit törölni, hogy összeszinkronizálod egy üres Windows Contacts adatbázissal a telefont.
Az Info fülön beállítod, hogy a Windows Contacts-szel szinkronizálja a telefont, majd alul bepipálod a Contacts gombot, és Sync. Ilyenkor a gépen lévő adatokkal írja felül a telefon adatbázisát. Ha ez nincs bepipálva, akkor összefésüli a két adatbázist.
-
C^^
őstag
válasz
WuuWuu #26455 üzenetére
Ha ráállsz az iPhone-ra, akkor ott a Music fülön be van pipálva, hogy Sync music? (Vagy valami ilyesmi.)
adnoctum18: Cydia - http://iphonedelivery.advinux.fr/cydia - innen tedd fel az iPhone Delivery alkalmazást. Settings/Messages alatt tudod állítani, hogy hogyan értesítsen. (Én a Full Screen Alert/Discreet-et használom. Settings/Sounds/Delivery Report - itt tudsz hangot rendelni hozzá.)
-
tikshow
addikt
válasz
WuuWuu #26449 üzenetére
múltkor megmondtam, hogy iphone vásárlás előtt kötelező jelleggel át kell nézni az itunest, mindegy lehet akkor még nem voltál itt, de beraknám első hozzászólásba azért
szóval jobb oldalon van egy lista és ott lesz majd a telefonod is, ha csatlakoztatva van, arra klikk és bejön egy teljesen új menü középen, itt a telefonod szinkronizálós cuccai vannak(ne menjünk bele, majd kitanulmányozod, hogy neked mi a legjobb beállítás) és itt kattints a sync-re, magától elkezdi, befejezi, nem kell hozzányúlni
-
Kommy
veterán
válasz
WuuWuu #26444 üzenetére
Elég körülményesen lehet ha sokat akarsz törölni. Bemésza contacts-ba ott rányomsz arra akit törölni akarsz ezután a jobb sarokban edit gomb és lemész a legaljára delete contact
ha jól gondolom használtan vetted a telefont. Ha nincs jailbreakelve akkor én csinálnák egy resetet a telefonba az letöröl mindet róla. Settings/general/reset és itt erase all content and settings. Vagy pedig egy restore-t nyomnák rá.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest