- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
verser233 #46444 üzenetére
De mégis hogy ajánljak bármit is ha semmi konkrétumot nem írsz?
Van akinek a 30k sem drága, van akinek már az 5k is az...
A jó hangzás pedig szubjektív, függ részben attól is milyen zenét hallgatsz, mennyire szereted a mélyeket, vagy esetleg a balanced hangzást szereted e. -
BossBoss
őstag
válasz
verser233 #46228 üzenetére
Uhh ez a metro téma érdekes. Eszembe jutott amikor kint éltem londonban. Ott minden gsm vonal blokkolva van a metron. Itt bp-n legalább akad... Pedig londonban nem pár perces vonalak vannak. Nem ritkán 30-40 percet töltöttem lent, egy nap akár többször is, és hiába volt unlimited mobilnetem(O2) , használhatatlan volt az iphone. Magyarul amint leértem volt egy faxa ipod touch-m
Nem is tudtam megszokni. Szóval, itthon szerintem ezzel együtt lehet élni. Azt a pár percet ki lehet bírni net nélkül. Sőt bp-n legalább telefonálni tudsz a metrón...
-
runner 125
nagyúr
válasz
verser233 #46228 üzenetére
Ne csináld.
Megfordult pár készülék már nálam, de metrón még egyikkel sem sikerült normálisan beszélnem - főleg a modern' bp.-i metróvonalakon..
_
Térerő, nekem nem tűnt fel egyszer sem.
Igazság szerint nem lakom már Bp.-n, de nem dobálta el egyszer sem a másik felet.
-
JamesHun
addikt
válasz
verser233 #46226 üzenetére
metrón te életed során hány percet szeretnél telefonálni?
úgy sem érteni semmit a másik félből, ha meg mondasz valamit akkor meg 2 kocsival odébb is hallanitegyél rá egy tokot és máris nincs térerő gond
tok meg kell rá, mert én azért félteném a kicsikémet a karcoktól, leeséstől kollégáktól
-
-
Doresz
tag
válasz
verser233 #21018 üzenetére
Én sem találom :S Tegnap leszedtem az Awesome Note Lite verzióját, és nem is kéne nekem a teljes, ha tudná ez is az időre beállított értesítéseket. De sehol nem találom. Hiába állítom be, nem csinál semmit, csak a badge mutatja, hogy van tennivalóm. És tényleg nem jelenik meg a Notifications résznél az alkalmazás. Most ehhez akkor a teljes verzió kéne?
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
verser233 #20957 üzenetére
ja de ahhoz az egy két plusz kattintáshoz is ki kell lépni mindenhonnan
általában alacsony fényerőn van de ma például filmet néztem és sötét volt- de hiába huzigáltam a státusz sort hogy állítsak a fényerőn
stb stb.. meg lehet nélküle lenni nem azt mondom, de mi értelme?perre azért nem megyek az applevel mert kérném vissza a 2000forintomat.. inkább megszerzem máshogy és ha télleg olyan szuper majd akkor fizetnék érte.. (persze ha milliomos lennék)
airmouse pro-t nap mint nap használom- tudom hogy van ingyenes app is erre a funkcióra legálisan de miért ne használhatnám ezt.. vedd meg
szerintem jó
appbox pro
fifa 10
gangstar- sztem jobb mint a gta felülnézetes megoldása..
igo myway- europe
nightstand is bejön- bár erre már rengeteg más app is van (rádióval együtt is) de már megszoktam ezt és régen még ingyé volt appstoreban is
nfs shift- is jó de pénzt nem adnék érte inkább nem kéne (nekem nem jön be hogy csak döntögetéssel lehet kormányozni..
talán még quick office de azt se sokat használom
jó pénzköltést -
tikshow
addikt
válasz
verser233 #20425 üzenetére
lehet úgyis, hogy kijelölöd az összeset ami egy albumba tartozik és úgy get info-zol sokkal egyszerűbb, am albumborítókat sajna tényleg keresni kell, de az allmusic.com-on mindent megtalálsz amit akarsz, vagy wiki, de szvsz ez jobb, mert wiki hajlamos kislemezeket vagy maxikat kidobni az eredeti album helyet
-
Shalala
senior tag
válasz
verser233 #19681 üzenetére
Eddig nem tűnt fel hogy jobban merülne a teló, ill sebességben sem vettem észre semmi különbséget.
leírást itt találsz hozzá:[link]
ezek gyakorlatilag kész templatek csak kevés állítgatást igényelnek, de nagyon könnyen teljesen átszabhatóak.ami még tetszik az ez:[link]
Ez már kicsitt több munkát igényel, ill. utána nehezebb átrakni másik kinézetre. -
Enjoy
addikt
válasz
verser233 #19518 üzenetére
iFiles jó progi, korábban én is használtam fájlok másolgatására, de elég kötött, hogy miket lehet másolni.. Wifi kell hozzá, onnantól csak be kell másolni a böngésző sávjába a progi által generált linket, és mehet a feltöltés.
Az iFiles-szal felmásolt képek, zenék nem kerülnek be a gyári beépített alkalmazásokban (galéria, iPod..)Komolyabb műveletekhez, rendszerfájlok eléréséhez viszont JB kell.
-
verser233
senior tag
válasz
verser233 #18342 üzenetére
Megtaláltam a kérdésemre a választ
"
To deauthorize all computers associated with your account
If you find you have reached 5 authorizations, you can reset your authorization count by clicking Deauthorize All in the Account Information screen.Click iTunes Store in the menu on the left side of iTunes.
If you're not signed in to the store, click the Account button, then enter your account name and password.
Click the Account button again (your ID appears on the button), enter your password, and then click View Account.
In the Account Information window, click Deauthorize All."hátha valakinek később kelleni fog
-
Csabee.
nagyúr
válasz
verser233 #15446 üzenetére
A programozó annyit írt hogy hamarosan! Szerintem még karácsony előtt elérhetővé teszi!
Aki még nem ismerné!
pmg PassCode
A pmg PassCode program segítségével jelszavaidat, eMail-címeidet, egyéb személyes és bizalmas adataidat könnyen és biztonságosan tudod tárolni.
Egyik legjobb,Legnépszerűbb, legjobb magyar program iphone-ra!
Bővebb info: [link] Letöltés -
Csabee.
nagyúr
válasz
verser233 #15440 üzenetére
Szia!
Van egy magyar fejlesztésű program azt használd, ezzel támogatod is a magyart!
És lesz ehhez is szinkronizáló program! Magyar szép felület! PMG Passcode -
a000
őstag
válasz
verser233 #14860 üzenetére
aha. hát pl a szikrokábal dugasza és a króm csík között mondhatnám ugy is hogy szilánkos az egész, annyira meg van repedve.
Hívjam fel őket, hogy ez van a telóval, és majd vigyem be? Szombaton is lehet vagy csak hétköznap?
A telót hogy állítsam vissza teljesen gyárira, hogy ne látszódjon hogy volt JB stb..?
-
a000
őstag
válasz
verser233 #14850 üzenetére
Én is most vettem észre, hogy van a telón hajszálrepedés, a lenti két csavarnál, a fejhalgató-dugó lyuknál, és ahova a szinkronkábel megy be, afölött és a króm csik között.
Vigyem vissza, hogy cseréljék ki? Vagy okozhat ez később gondokat?
Mondjuk nem szeretnék a feltörhetetlen Iphone-ból kapni, meg ezzel ezen kívül minden rendben van. A fenébe, hogy mindig kifogok ilyet.
Este lehet tolok fel képet róla.okt.22-ikei a telefon, fehér 3Gs. Ha jól számolom és vasárnapot nem tudom, hogy bele kell-e számolni, de ha bele van ,akkor ma van a 8-adik nap, ugye internetes vásárlás.
-
balazs0102
senior tag
válasz
verser233 #13583 üzenetére
majd kipróbálom. wifi az ami sztem nagyon szivja nekem az akkut. Tegnap feltöltöttem, rajta volt wifi-bluetooth, és álló helyzetben merült pár óra alatt látványosan. Utána azokat kikapcsoltam, nem is nagyon nyomkodtam, éjszakára kikapcsoltam-reggel be, és vagy 11 óráig míg nem játszottam vele csak telefonáltam, meg se moccant a szintjelző. Mindegy. Nem nagy csoda amugy. Erősebb hardver nyilván többet is eszik. Tölteni bármikor tudom kocsiban, melóhelyen, otthon, a sebesség és a nagyobb tárhely maximálisan kárpótol
-
-
válasz
verser233 #12027 üzenetére
Lehet köze, ugyanis az átirányítást a szolgáltatónál regisztrálja be a telefon, így ha mondjuk nincs előfizetve a szolgáltatás, nem fogja tudni bekapcsolni. A telefont úgy tudod kizárni, hogy kipróbálod egy nem-iPhone telefonban, hogy be tudja-e kapcsolni az átirányítást.
-
-
hito
nagyúr
válasz
verser233 #10099 üzenetére
Az pixelhibás cserét én úgy tudom, hogy minden esetben a képernyő mérete és a rajta található hibás pixelek számának az aránya határozza meg. Furcsa lenne, ha mondjuk 5db hibás pixeltől cserélnék csak a terméket, mert ha belegondolunk az egy 42"-os LCD TV-n szinte észrevehetetlen, viszont egy 1,5"-os kis kijelzőn már horror.
Asszem ilyenkor a kermi vizsgálja a dolgot, hogy kötelessége-e cserélni a forgalmazónak a hibás terméket. De ez nem biztos, viszont a hsz első része tutti -
C^^
őstag
válasz
verser233 #4913 üzenetére
"Bár egyesek szerint ezt sosem fogják megvalósítani"
Nem valószínű, hacsak az Apple meg nem csinálja, amire nem sok esélyt látok.
-
válasz
verser233 #4340 üzenetére
Én játszogattam vele. A Tutorial jól elmondja, az a lényeg, hogy pakolni kell a formákat minél gyorsabban úgy, hogy ne boruljon el az egész. Egy ujjal tudod mozgatni őket, két ujjal meg forgatni (egyik ujjad a formán, másikkal meg beállítod a szöget). A telefonnal is egyensúlyoznod kell közben
A Levels-ben el kell érned egy megadott magasságot az idő lejártáig, a Free game meg csak lötyögés (igazán tehetnének oda is pontozást...)
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
verser233 #4097 üzenetére
145 Mb szabad hely a háttértáron és 27 Mbyte szabad a MEMÓRIÁBÓL.
elvileg 128 Mbyte ram van benne és 11 Mbyteot eszik meg a GPU("videókártya") belőle. a többit megeszi az os és így indításkor olyan 50 Mbyte marad szabadon max.
tehát nem értem mi a gond a képen lévő adatokkal. hacsak nem az hogy csak 145 Mbyte hely van a rendszer partíción. ami szintén nem gond, hiszen 500 Mbyteos alapból, 2.2 custom firmwareeken csináltak 1 Gbyteos verziót. azon több szabad hely lenne, de nem lenne sokkal gyorsabb tőle. -
RenegadeC2
aktív tag
válasz
verser233 #1910 üzenetére
Létezik. Én ezt és ezt találtam hozzá. Előbbit nem tudom hol lehet Magyarországon kapni, utóbbit viszont speedshop forgalmazza. Én rendeltem egyet, meg vagyok vele elégedve
Rendeltem még Power Station-t is, teszi a dolgát. Már húzott ki a cserélhetetlen akksi miatti csávából.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest