- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
diegho #15718 üzenetére
Ha van mobil neted, a google maps is használható, mint GPS program. És az ingyenes. Nem tudom mit kapsz N79hez, hogy összességében kijössz 50ből (csak egy jó szoftver minimum 30ezer)
szandro: ez egy subpixel hiba, monitornál pl irányítanának hazafelé, hacsak nem 3nap fullpixelgaris moncsit veszel... Nem tudom, az iphone-ra milyen pixelgari vonatkozik, az tuti hogy ISO2-ben is elfogadható még ez a hiba...
-
<NewL>
addikt
válasz
diegho #15708 üzenetére
Igo My Way - 89,99 Euro
Navigon - 99,99 Euro
Mindkettő teljes Európa térképes,én a Navigont használom teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Kipróbáltam hétvégén,haverom Mio navija 1 éve vette 45K-ért,nem sokkal nagyobb a kijelzője és ugyanúgy teljesített. ...és még az iPhonnal telefonálni is lehetVan még egy pár navi,de én azokat nem ismerem,mindenki azt mondja,hogy ez a kettő a legjobb.
Csabee. : nimbuzz ...
Hopp,látom mindenki benézett az Appstoreba.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest