- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Enjoy
addikt
Nem kell senkit tiltani, nem védeni akarom az illetőt, bár Karma-val szemben elég tiszteletlen volt, de akkor is. Mindenkinek lehet rosszabb napja.
Karma pedig megtartja a szokásos hidegvérét, és nem folytatja. Respect nekiTérjünk inkább vissza az eredeti témához!
Holnap lehetséges, hogy megérkezik a Zagg Skinem, hála icecave-nek
(remélem nem szól közbe az időjárás, és a magyar posta)
Majd készítek róla egy képet, hogy milyen a telefonon. -
D@niel
addikt
Hello. egyenleget hogy lehet lekérdezni ? ikon csomagban vagyok, az előbb hívtam a 1730-at és már túllépte a havi díjjam, ami fura, mert a beállításokon belűl még csak a felénél van a net forgalmam, sms is kevés, volt, hívás sem volt a maxon. (jól figyeltem hogy a havidíj lekérdezésért is fizetni kell???)
-
Csapi007
veterán
Nincsenek ilyenek, max wifi kereső progi.
Csabee.: Én QuickTIme Pro-val konvertáltam, Megnyitottam vele a csengőhangot, asszem m4r volt volt majd exportáltam .aif-be. Azt átírtam sms-received6.aiff-re és a system/audio/uisounds mappába másoltam.
1-6 hatig bármire írhatod, és majd az sms hangoknál azt kell kiválasztani amelyikre átírtad. Ott megmarad a neve tehát marad horn meg bell...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest