- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
tikshow
addikt
-
-
spedyboy
senior tag
válasz
samgar #26588 üzenetére
TE ébredj fel és TANULJ meg olvasni!
amugy machester igazadvan m.o-n nincs iphone szerviz HIVATALOSAN
természetesen tudom hogy maszekok léteznek de nekem pont az volt a lényeg amit mondtál!egyébként nemrég voltam a tmobilenál leadni a headsetemet mert rosz volt és gondoltam megkérdem hogy ha kivonják az iphone3g-t a forgalomból nyáron akkor milessz ha az én garanciális iphoneom elromlik?
erre mondta az ürge hogy a tmobilenak vagy az applenek rentgeteg alkatrésze van raktáron több évre elegendő tehát valoszinüleg megtudják javítani 1 év múlva is.sztem ez akkora kamu mint a ház mivel m.on nincs hivatalos iphone szerviz tudtommal...
vagy tévednék kérem valaki világosítson fel ezügyben!jah lehet az előző postokban félreérthető voltam az én iphoneom kijelzője NINCS betörve hál istennek
-
manchester85
veterán
válasz
samgar #26588 üzenetére
Szerintem ő nem azt írta, hogy garanciális. Azt írta, hogy ha hivatalos helyen javíttatja, akkor a garancia is megmarad. Ugye érzed a különbséget?
Mellesleg ott bukik a dolog, hogy a T nem javít, hanem cserél (ez esetben ha minden igaz 70 ezer magyar forintért), így hibás az elmélet, de ettől még semmi olyat nem írt, ami összefüggne a válaszoddal.
-
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
samgar #26235 üzenetére
ez jól néz ki
de biztos ehhez is 500 progi meg beállítás kell
nekem már backgrounder se kell (az még elférne de nem is használom nagyon).. sbsettings elég h kényelmes tudjon maradni meg mobile install crack
(3g)
dock hátteret, gyári háttereket, csengőhangokat kitöröltem, és tele van mindenféle appal..
így gyors tud maradnieddig pl a wififofumot a cydiából tettem fel de láttam h apptraktoron is fent van
cydiában telepítésnél írta hogy kb 1 mega ramot használ, ha nem cydiás akkor is ez van?
tehát a cydiás progik és az itunes-szal felrakott cuccok ugyanonnan fogyasztanak?
ha pl egy elemlámpa progit felrakok (itunes) az szintén eszik valamit ha nem is fut? akárcsak a cydiás flashlight? -
manchester85
veterán
válasz
samgar #25770 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy kisebb lesz. Egymás mellett nagyon egyformának tűntek, és csak feltételezés szintű volt ez, hogy kisebb a kijelző, szóval még van remény. Viszont ha steve papa nem jelent be vmi nagyon vonzó infót az új iPhone-ról, amit eddig ne tudtunk volna, akkor csalódott leszek.
Ha már évente egyszer durrantanak, akkor többet várnék. De azért várjuk ki a végét, bekapcsolva is látni kell.
-
Játékos
addikt
válasz
samgar #25224 üzenetére
Figyelmetlen vagy!
Nem a kütyüt nem ismertem, hanem a nevét, ami szerintem kiderült a második hsz-emből. Nem olvasok utána, köszönöm az ajánlatot, a szemem kifolyna egy ilyen, vagy ehhez hasonló cucctól. Baromira pihentető lehet, pláne az én szememnek, ami elég nagy mérethez van szokva itthon.
Olyan, mint a moziban...Ettől függetlenül persze neked tetszhet, remélem sikerül beszerezned, illetve használnod a telcsivel
Béke! -
D@niel
addikt
válasz
samgar #24493 üzenetére
Szia!
Új hírt nem tudok, amit eddig hallottam hogy esetleg 2magos proci, 5mpix, a hátulsó rész a magic mouse-hoz hasonlóan fog működni, multitask, az új sw valszeg a menüben is el fog dőlni (vertikálisból horizontálisba), esetleg 64 gigás változat, HD-video kamera és/vagy lejátszás, talán előlapi kamera.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
samgar #23946 üzenetére
ha kacifántos ha nem, a fájlok attól még ottvannak
igaz mindenféle számokkal ellátott mappákban összevisszának tűnő kódolt nevekkelha jól emléxem próbáltam a mytunest meg a pandorát is de mindkettő tiszta bugos, kilépeget stb
zenehallgatásra nemigazán alkalmasakwiszont ottvan pl a download nevű progi- van free is.
azzal ha letöltesz a telódra cuccokat akkor tudod mondjuk hallgatni is őket, és mennek a számok egymás után, és mind mp3ban van a saját nevén..
vagy ifile-al is tudod egyébként de ott ha jól tudom mindig be kell nyomni a következő számra.
de egyszerű- pl Ifun-box progival gépen- rádugod a telót- csinálsz egy olyan mappát a systemen kívül pl:var/mobile.... akárhol hogy zenék- oda behuzigálsz amennyit akarsz és már játszhatod is ifilelal őket
innen le tudod tölteni
(olyan mint a total commander tpottal együtt) -
rolcsibácsi
őstag
válasz
samgar #21986 üzenetére
a mindent azt ugy erted hogy jb-t is?
viccen kivul, regen mikor vmi ezer eves SE-t beadtam akkor megkerdeztek hogy kerek e adatmentest. ha vannak pl zenek rajta amiket megvettem de csak a telon vannak meg akkor hogy tegyem vissza, ok majd backupoljak meg minden, ha mondjuk en otthon nem csinaltam, es csak a telon vannak elmentve a telefonszamaim, smseim amik esetleg fontosak lehetnek, akkor ezeket buktam vagy mi? -
<NewL>
addikt
válasz
samgar #21332 üzenetére
aha,megmondod mi a neve?
semmi baj nincs ezzel a cuccal,full korrekt az egesz,es meg az ara se rossz. hogy mire jo meg kinek azt nemtudja a tisztes forumtarsasag sehol,mert egy tul bonyolult vagy ennel joval bonyolultabb rendszert vart,de ki mondta ,h azt varjatok? az apple semmi infot nem szivarogtatott ki(foleg ilyeneket nem amik negativ iranyba vinnek a projektet a kesz termeket)
na es ,h kinek jo...nem neked az mar biztos
a csaladomban pl pont elferne ez a cucc ezen az 500$ aro.
nincs tegyuk fel asztali gep(nalunk nem lesz mert ha elkoltozok viszem magammal) az oregem meg szeretne nezni valami a neten megnezne egy ilyenen.
a csaladi fenykepeket ra lehetne rakni,nem kellene elohivatni,fenykepeket orizgetniitt lenne az osszes foto rajta. es mennyire praktikus elvinni a mamihoz ,h nezdcsak itt van az unokad osszefosta magat,nem latom mit evett es multitaccsal razoomolni a fosra.nagyon sok olyan helyzet van ahol egy ilyen cucc egy ilyen egyszeru cucc mar reg kellett volna.
mit vartatok? corotwoduos procit amin elnegy a cod6,biztos nem ezt de megis mit?
180dodo egy ipod egy ipod amin2incses kijelzo van(annyi van mar forgalomban mint a dagvany ha draga ha nem) ez meg 500-600$ kozel10" olysn szep kijelzovel ,h osszefossa az ember magat.
mirol beszelunk akkor,draga? egy cseppet sem.es az arra majd persze rajon majd mint az iphonnal egy szolgaltatos ajanlat.
mint a cukrot -
Csabee.
nagyúr
-
<NewL>
addikt
válasz
samgar #20648 üzenetére
pont arra gondoltam. elsőnek az új szifonra gondoltam
remélem 3G-re is lehet majd frissíteni,és hamarabb lesz rá JB mint a gs-re (ha már könnyebb feltörni alapon)
dat : ahogy mondod,isten ments a widgetektől. amíg a smartscreen fent volt felére csökkent a készenléti időm
-
Enjoy
addikt
válasz
samgar #20359 üzenetére
Miért szerinted mi van jelenleg, hogy csak egy szolgáltatónál lehet megvásárolni idehaza?
2G-nél sem véletlen volt hiszti a Verizon részéről, hogy kizárólag csak az AT&T-nél lehetett kapni egy ekkora ügyfélcsalogató készüléket.Kartelnek max az Apple és a "kiválasztott" szolgáltató közti kapcsolatot nevezhetjük.
-
kispéé
senior tag
válasz
samgar #20335 üzenetére
Amit írsz az igaz, de én még mindig nem erről beszélek. Amikor én újraindítom a telót valamilyen okból, akkor mikor boot-ol az alma logó nem tűnik el, vagyis elakadt, ilyenkor nyomom ezeket a gombokat és továbbmegy. Ez nem softreset de nem is hardreset, tudom melyik micsoda. Azért mondtam, hogy ezt látnotok kell, én eddig ilyenről sehol nem olvastam. Eddig csak olyat esetekről olvastam, mikor boot-olás közben megakad a teló akkor csak a restore segít. Na nálam nem kell a restore sem,mert valahogy mindig sikerül továbbnyomkodnom hogy elinduljon. De inkább hagyjuk,mert ebből flém lesz
-
Kis Joe
senior tag
-
Enjoy
addikt
válasz
samgar #20165 üzenetére
Elhiszem, hogy raktak bele mindenféle profil, meg időzített módot, de én nem vagyok híve az időzített dolgoknak, mert valójában úgyis közbe jön valami, és máris nem jókor halkítja le.
Én nem használom, bőven jó nekem az oldalsó pöcök.Jó cuccnak tűnik ez az Action menu, főleg a Vágólag->Kedvencek közé mentés tetszik a legjobban.
Min. megkostolom -
dezs520
senior tag
válasz
samgar #20009 üzenetére
Ha egy kicsit is "figyeltèl" volna ràm,akkor tudnàd,hogy pont az a gondom hogy nincs Cydiàm,vagyis van csak nem tölt be repokat r-go nem tudok onnan letölteni semmit.
A Cydiàt nem tudom törölni restore nèlkül?
You Tube-on làttam pàr modszert,de nekem egyikre sem reagàl,töltöttem le Cydia Cash cleanert(nem bisztos hogy jól írtam)de arra sem reagàlt...
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest