- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
migabi24 #18980 üzenetére
No, a Navigon első indítás után nem nagyon akaródzott jelet fogni. Sajnos több időm nem volt vele gyökölni, átváltottam NDrive-ra. Most, az átállított GPS jelfrissítéssel jobb lett a helyzet, de továbbra is szörnyen pontatlanul mér.
Navigon felülete csak angol nyelvű? Nem találok benne opciót erre.
-
Onderon
senior tag
válasz
migabi24 #18968 üzenetére
erre csak azt tudom mondani hogy soha semmi problémám nem volt sehol a térerővel, igaz, 2 hónapja használom csak, 3G-n. próbáltad kikapcsolt 3G-vel? lehet amerre jársz pont nincs elég térereje.
garihoz: ha jól emlékszem apple oldal is írja valahol hogy a csere új garival jár, t-mobile meg nem hiszem hogy beleszólhatna ilyesmibe. az már más kérdés hogy ott próbálnak átverni ahol tudnak, de ezt meg nem szabad hagyni.
-
Enjoy
addikt
válasz
migabi24 #19010 üzenetére
Régit telódat kaptad vissza javítva? vagy egy új készüléket?
(IMEI szám alapján meg tudod nézni)
De tudomásom szerint, nincs javítás (legalábbis nem hallottam róla). Vagy kicserélik az egész telót, s ekkor új garancia lép életbe, vagy visszakapod a régi telódat, ekkor nem is csináltak vele semmit. -
manchester85
veterán
válasz
migabi24 #19014 üzenetére
Ez nem vita-, hanem tény kérdés. Új készülék után újraindul a gari, és az apple minden javítási eseteben cseréli a készüléket.
Haveromnak se akartak adni, de pár hangos szó után előkerült a garipapír. Persze tisztába kell lenni a dolgokkal, és akkor nem fordul elő semmi gond.
-
manchester85
veterán
válasz
migabi24 #19010 üzenetére
Karmától meg kötbért akartak kérni dominó csomagban. Szerinted szent és sérthetetlen, amit ott mondanak? Ott csak egy alkalmazott van, mit ért az vajon a Ptk-hoz?
Javítás idejével hosszabbodna, ha javítanák... Valszeg az illetékes személy azzal sem volt tisztában, hogy az Apple cserél, nem pedig javít, illetve más jogszabály vonatkozik arra, amit javítanak és arra, amit cserélnek.
-
Enjoy
addikt
-
Enjoy
addikt
válasz
migabi24 #18815 üzenetére
Sajnos nincs ilyen fájl
Egyébként végignyálaztam az összes mappát, de semmi.Az a poén, hogy az SBSettings-ben, ahol be lehet állítani, hogy mely' ikonok legyenek láthatóak/rejtettek, ott az új ikont mutatja, csak a Springboard-on nem.
Neked simán lecserélte?
Mert akkor tényleg ez a weather dolog az én mumusom -
dirty.yakuza
aktív tag
válasz
migabi24 #18799 üzenetére
Az ok,de nem nagyon szeretném winterboardos cuccokkal lassitani.Mindenféleképp a másolós, systemben matatós dolgokat részesitem előnyben!
Nem tudod véletlenül hova kellene bemásolni, mert én nem találom....
Más: A gafoogle-es repo-s problémámra tud vki vmi megoldást?!
A repo nem látszik cydia-ban, és ha systemből törlöm akkor az első cydia inditás után újra ott lesz!
A Cydia működik jól, csak mindig errorral indit a repo miatt....
KÖSZI!
-
z67
őstag
válasz
migabi24 #18617 üzenetére
OK, és mit csináltál?
Amúgy rohadt érdekes, mert a feleségemé is kilép, úgy látszik ez valami ragályos dolog, ami téged nem érint.
Valamelyik frissítés szállítja el amúgy, mert a törlés után tölt egy darabig és csak akkor lép ki, viszont ha minden friss, akkor azonnal.
-
freezbi
csendes tag
válasz
migabi24 #18540 üzenetére
Aki hív, annál kicseng rendesen!
Ha kezembe veszem, és mondjuk megnyomom a home gombot, akkor megjelenik minden rendesen, rezeg, cseng. Viszont ha le van zárva, akkor olyan mintha keszenlétben lenne, sötét kijelző, se rezgés, se csengés hiába van rajta a hang.Igen, szűz az fw, nem tettem rá semmit!
-
válasz
migabi24 #17532 üzenetére
Nahát nehogymár kardodba dőlj ettől...
Nekem egyáltalán nem volt zavaró a különbség, sőt... mivel a fényerő feljebb vételével megoldottnak tekintettem a dolgot, megvétel óta nem is foglalkozom vele.
Azért az iphone kijelzője még mindig messze jobb a többinél (azért van kivétel persze: HTC HD2, dtb).
Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest