- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
<NewL>
addikt
szinkronizáld a névjegyzéket az outlookkal,és ott 5 perc alatt át tudod írni. (nekem kb 150 kontaktot kellett) Outlookban tudod szerkeszteni is. Max fél óra és helyrepofozhatod az egész névjegyzékedet.
iTunes - Devices - Info /fülnél lehet kiválasztani mivel akarod szinkronizálni. Utána vissza és kész.
-
Coyote2000
őstag
mondjuk ez alig gaz. Ma reggel nagy szuksegem lett volna a www.toyota.hu-n a keresore, hat johettem haza megnezni, mert termeszetesen adobe flash kellene. A hibauzenet alapjan az Adobe szivesen tamogatna, csak az Apple buzizik. Hogy birnak Flash nelkul elni a Mac-esek? Vagy Macen van? Mondjuk utalom a flasht, de nagyon elterjedt sajnos.
-
FefeeX
veterán
Ha lehet kapcsolat tulajdonságokat állítani, egyszerűen kitörlöd az IP-t, átállítod GSM-re az adatküldési opciót, vagy hasonlót állítasz, és máris nem fér hozzá, én anno a Samsung U600ammal ezt csináltam, mert állandóan mászott a netre,mikor véletlen középső gombot nyomtam...
Ennél már nem volt mire mászni, mert lemondtam a netet, így eddig ez a dolog nem merült fel -
trebron86
tag
nem ha nem lépsz a safariba vagy bármilyen netes alkalmazásba illetve ha van wifis modemed vagy kártyád a sz.gépbe akkor össze tudod hangoltatni és be is lehet valahol állítani a telefonon hogy wifin netezzen ne hívás alapon.
mondjuk nekem az első iphonom simán le kapott egy 3000-es kártyát mire rájöttem hogy kell be lőni de nem vágom hogy kell beállítani pontosan csak játszottam a beállításokkal aztán ment frankón.
-
BloodyEddie
őstag
Nem feltétlenül. L alakúból még nem találkoztam olyannal ami belemegy, de az egyenes jack sem garantált. Az Apple fülesek szándékosan vékony kialakításúak. A legtöbb füles jack körüli része vastagabb ennél, vagyis azok se mennek bele. Az én Creative EP-635-öm jack-e alapból szintén ilyen vékony lenne, csak kapott egy kis gumiborítást. Ez belemegy a 2G-be gond nélkül, csak felgyűrődik rajta ez a borítás, de semmi baja nem lesz, és stabilan bennemarad. A lényeg: vagy Apple füles, vagy Creative EP-630/635 (másról nem tudok ami belemegy), vagy egy átalakító. Ezt viszont nem javaslom, még a minőségibb(nek tűnő) darabok is hamar kontakthibásak lesznek.
-
BloodyEddie
őstag
Külső: ne legyen repedt a kijelző
A gombokat próbálgasd végig (az összeset), próbáld ki (ha van rá lehetőség) a csatlakozót egy adatkábellel, a 3,5ös jacket bármilyen fülessel. A karcok annyira nem lényegesek, meg a hátlap amúgyis viseltes lesz.
Belső: fényképezz egyet hogy megy-e a kamera, nyisd meg a számológéped, fordítsd el a professzionális nézethez, majd nyomogasd végig az összes gombot (a touch-panel miatt kell, hogy mindenhol érzékel-e rendesen). Fényképezz egy fehér hátteret, tedd ki teljes kijelzőre, és nézd át, hogy pixelhibás-e.
Ezekkel szinte bármilyen hibát ki tudsz szűrni, én is végigcsinálom ezeket vásárlás előtt. Ha nincs időd/nem akarsz ennyit szórakozni vele, elég a gombok+számológép-teszt.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Napelem
- Futás, futópályák
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest