- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
radament1
tag
válasz
dezs520 #20018 üzenetére
JB újra(feketeeső), Rock és tedd fel onnan az SSH-t valószínűleg a Terminal is kelleni fog.
Nekem is szállt el a Cydiam, egy napom rá ment. Van rengeteg leírás, nekem csak az egyik működött, sajnos már nem emlékszem melyik, de MobileTerminal és get-apt parancs az nagyon megmaradt -
samgar
őstag
válasz
dezs520 #20018 üzenetére
Ha nincs cydia, nincs openssh, függetlenül attól, hogy figyeltem-e avagy nem. Vannak cydia javítások, de szerintem egyik rosszabb mint a másik. Tehát restore. nem tudok okosabbat bocs.
Én pl. kimondottan élvezem a restorét. Van h egy héten csináltam 4et.
És hogy miért? Mert telerakom mindenfélre programmal, próbálom igy, próbálom úgy, tökéletesítem, hogy lehet a legjobban kihasználni a telefont. Aztán restore. És utána már csak azt teszem vissza ami használható a mindennapokban és nem akad össze mással.
pl. autosilent, action menu plus pack, quicklock, -
Birki
tag
-
Enjoy
addikt
válasz
dezs520 #19952 üzenetére
Ez a rendszer sajátossága.
Viszont van rá több megoldás, hogy "szabadon hagyd" az első oldalt.
A legegyszerűbb megoldás, ha felteszed Cydiából az iBlank nevű progit.
Ezzel tudsz kitenni láthatatlan ikonokat.Nálam vannak csomagok, valami történhetett nálad. Korábban írtak megoldást Cydia problémákra.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- Lenovo ThinkPad L580 Megbízhatóság és teljesítmény kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest